Reklama

Reklama

Texaský masakr motorovou pilou

  • USA Texas Chainsaw Massacre
Trailer 2

VOD (1)

Pokračování hororu, ve kterém skupina influencerů zamíří do Texasu vdechnout život městu duchů, ale narazí na Leatherface, proslulého vraha s maskou z lidské kůže. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (394)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Proč natočit další sequel, prequel, restart, remake, nebo co to vlastně je, filmu který si už skoro nikdo nepamatuje. Nevím, každopádně nový texaský masakr není ani zdaleka tak povedeným filmem, jako nedávné pokračování Halloweenu, ale nudnou sračkou s nesympatickými hrdiny, kterým přejete tu nejhorší možnou smrt. Řemeslně překvapivě slušné a krvavé scény působí příjemně drsně a opravdu krvavě, ale koho to zajímá. Nuda, bez napětí a ani to násilí nebaví (snad jen autobus je mírnou satisfakcí). ()

Kordus 

všechny recenze uživatele

Tenhle film me bolel asi vic, nez tu pipku z autobusu rozriznuti vejpul. Jako, gore bylo realisticke a ty dve hlavni herecky celkem sympatacky, ale bohuzel scenar daval dohromady nekdo, kdo si jeste pred psanim potykal s Leatherfacovym kladivem. Jako divak jsem celkem jednodussi a neni tezke mne potesit, o cem obcas ma vysoka hodnoceni vypovidaji, ale az tak jednoduchej nejsem… ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

V tomhle tématu už není moc co vymýšlet. Snímek navazuje na ten původní z roku 1974. Opět vidíme partu mladých lidí, kteří se vydávají do tohoto zapadákova. A opět jsou vyvražděni tím samým magorem. Některé smrti jsou dost brutální a vcelku originální, ale chybí tomu atmosféra a místy i logika. Jediné plus filmu je to, že je dost krátký. Jinak moc není o co stát... "Je mi líto tvé mámy." ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Anabolický psychopatický sedmdesátník masakruje bandu mimořádně nesnesitelných kreténů, přičemž umí záhadně zastavit ujíždějící autobus a ustát zásahy zbraní všeho druhu. Není moc komu fandit, nejsou jasné souvislosti, návaznost na originál vyšumí úplně do ztracena a početný killcount je nezajímavý. Slasherové trademarky jsou splněny částečně (oběti se chovají jako retardi, kozy nikdo neukáže), nic navíc se nekoná. Pokračování o hovně. Jedna hvězdička za nejtrvanlivější motorovou pilu v historii lidstva a jeden dobrý vtípek. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Nesympatické postavy, ktorým sa nedalo držať palce, extrémne nudný vývoj deja a mimoriadne hlúpe správanie hrdinov (aj na pomery hororov). Nepochopil som ani príchodu veteránky s brokovnicou, ktorá sa hrala na Laurie Strode z Halloweena alebo na Ellen Ripleyovú z Aliena a pritom pôsobila, ako keby ste si ju objednali z Wishu. Ale gore scény boli pekné, to áno. Hlavne tá z autobusu. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (8)

  • Štúdio Legendary Pictures film predalo Netflixu po katastrofálne negatívnych testovacích premietaniach. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Hororové spin-off filmy na obzoru

Hororové spin-off filmy na obzoru

06.02.2024

Krvelační démoni divákům nehodlají dát pokoj. Po komerčním úspěchu loňského snímku Smrtelné zlo: Probuzení to vypadá, že hororová série Evil Dead po letech chytila nový dech. Film Leeho Cronina s… (více)

Reklama

Reklama