Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp

  • USA Ant-Man and the Wasp (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Filmový svět studia Marvel se rozrůstá o snímek Ant-Man a Wasp, který je novou kapitolou o superhrdinech, kteří se umějí zmenšovat. Po událostech filmu Captain America: Občanská válka musí Scott Lang čelit následkům svých rozhodnutí nejen jako superhrdina, ale i otec. Sotva se mu podaří najít rovnováhu mezi osobním životem a povinnostmi, které má jako Ant-Man, objeví se Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou naléhavou misí. Scott musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti. (Falcon)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (685)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že ve většině zemí světa je film přístupný od 12 - 13 let, včetně nás, nejedná se o snímek pro celou rodinu. Popravdě, pokud člověk odhlédne od žádoucího násilí, které je v comicsech se superhrdiny nezbytné, pak většina dialogů musí malým dětem, ano, těm pětiletým prckům v kině pode mnou, zůstat utajena stejně, jako samotné konání postav. Chápu snahu vydělat, ale proč zatraceně nejít cestou, co tak pěkně vyšlapal Deadpool? Možná by bylo lepší, kdyby řežbu doprovázela krev a smrt, jelikož tohle je pro děti daleko horší - myslí si pak chudinky, že zmlátit někoho ve skutečnosti je stejné jako ve filmu. Ale dosti moralizování. Z hlediska vhodnosti kočkopes, z pohledu dobrodružství zábavná jízda. To neustále zmenšování a zvětšování lidí i věcí nemělo chybu. Už se nikdy nebudu posmívat Hello Kitty... ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně asi nejhorší Marvelovka a to říkám jako člověk, kterému se první Ant Man líbil fakt hodně. Problém tu vidím v tom, že se scénářem si nikdo nedal moc práce, aneb i když se jedná o komedii, tak prostě působí dost divně, když někdo, kdo třicet let nekomunikoval s jiným člověkem a je ztracen mimo cokoliv lidského, nemá ani náznak narušení psychiky. A samozřejmostí je perfektní nalíčení, žeano. Nic z toho by vlastně nevadilo, kdyby vtipy a gagy byli vtipné, jenže těch povedených zas tolik není a když se mě někdo za týden zeptá, tak si vzpomenu tak maximálně na babu Jagu. Není to špatné, ale výsledek je hrozně sterilní a především není vůbec hravý, což by měla být Ant manova doména. ×¤× Filmový víkend ČSFD 2018 ×¤× ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"Ant-Man And The Wasp" je v jadre komédiou s dramatickými momentkami. Ale hlavne sa nás snažia rozosmiať a priniesť nám niečo podobné, ako sme mali naposledy. Mám pocit, že to väčšinou funguje. No miestami vôbec. Poviem pravdu, že kedykoľvek sa na placi objavil Walton Goggins, tak mi prišiel neskutočne otravný. Priam som mal pocit, že si chcel uchmatnúť každý moment, no nefungovalo to. A štvalo ma kedykoľvek sa obavil. Mám ale pocit, že inak to väčšinou fungovalo. Paul Rudd je stále vynikajúci, Evangeline Lilly takisto a spolu fungujú ako dobrá dvojka. Plus Michael Douglas ako Hank Pym je absolútne super. Priam sa s touto rolou zžil. Najvtipnejší moment je pre mňa keď Michael Pena pod sérom pravdy rozpráva kde sa nachádza Scott. To nemá chybu. Vzťah Scotta s jeho dcérou je tiež super. To je správne ukázané už v úvode. Potom tu máme "Ghost". Veľmi zaujímavá postava s dobrými schopnosťami a myslím si, že jej príbeh je aj celkom pochopiteľný. Dizajn jej obleku mi pripomína kvarianov z "Mass Effect", ale fakt vyzerá super. Ako zloduch nie je veľmi zlodušská, no myslím si, že od nej sa môžeme ešte niečoho v budúcnosti dočkať. A som zvedavý. Komické momenty občas nefungujú, ale nebolo tam nič, čo by som povedal, že by bolo otrasné. Efekty sú super, je tu pár vynikajúcich momentov a myslím si, že ako fanúšik Marvelu ma film celkom aj potešil. Možno som čakal trošku viac, ale s výsledkom som spokojný. Úprimne som už veľmi zvedavý čo sa bude diať ďalej. Takže nech dlho nečakáme na "Captain Marvel". Hodnotenie: B ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Že by to bolo lepšie ako prvý Ant-Man nemôžem povedať. Prišlo mi to rovnako dobre. Možno o chlp lepšie. Aspoň príbeh bol zaujímavejší. To čo sa veľkosťou mravca nakuslo v závere prvého Ant-Mana a tam kde skončil Captain America: Civil War tu sa v tom pokračuje. Scott ma domáce väzenia za to, že pomáhal Kapitanovi a Hank s Hope, ktorá sa stala Wasp (a jej postava je ešte lepšia) sa snažia zachrániť maminu Janet. Medzi tým sa objaví zaujímavý záporak, ktorý hlavnú trojku naháňa celý film. Dvojka je viac vtipnejšia ako jednotka (Michael Peña a jeho kumpáni zas dostanú priestor sa predviesť) a celé je to viac odľahčené a to s toho robí celkom pohodový film, no viac s toho nevytiahne, aj keď akcie majú fakt dobre nápady. Ant-Man and the Wasp je tradičný sequel, ktorý neohromí, ale na tu chvíľku príjemne zabaví. P.S.: po-titulkové scény sú dve a ta prvá, pekne nadväzuje na Infinity War. Obľúbený soundtrack: It Ain't Over Till the Wasp Lady Stings, Prologue. 70% - 3* ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Odlehčený tón a absence padoucha s odhodláním deratizovat lidstvo jsou fajn, stejně jako Douglasova sada angličáků „Pym my ride“ a vůbec hravost s miniaturizací při akčních sekvencích, nicméně Peña bez kobercovky kolem huby a především celková všednost úzce spjatá s přesyceností tématem zapříčinily, že jsem se často ztrácel v kvantové pustině. Cink do pokladny a MCU pás běží dál.. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (43)

  • Postava Ghost (Hannah John-Kamen) je v předloze muž a Ant-Man s ní nikdy nebojuje. Jejím původním nepřítelem je Iron Man. (UncleMorty)
  • Ve filmu je odhaleno, že otcem Ghost (Hannah John-Kamen) byl Elihas Starr (Michael Cerveris). V komiksech je Starr záporákem jménem Egghead, a jedním z úhlavních nepřátel Ant-Mana. (NiWi)
  • Hope (Evangeline Lilly) je druhou postavou v celém Marvel Cinematic Universu, která převzala štafetu superhrdinství po vlastním rodiči. Prvním takovým byl Black Panther (Chadwick Boseman). (UncleMorty)

Související novinky

Kit Harington míří mezi Eternals

Kit Harington míří mezi Eternals

24.08.2019

V Kalifornii v těchto dnech probíhá D23 Expo, takový malý Comic-Con studia Disney, a tak není divu, že internet zaplavují informace týkající se nové streamovací služby, Star Wars a samozřejmě Marvelu… (více)

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

10.11.2018

Fanoušci filmového Venoma si asi můžou začít mnout ruce. Zdá se, že studio Sony totiž po nečekaném úspěchu hláskujícího antihrdiny s tváří Toma Hardyho (Dunkirk) oznámí pokračování každým dnem.… (více)

Paul Rudd vs. dvojník

Paul Rudd vs. dvojník

13.08.2018

Paul Rudd (The Fundamentals of Caring) momentálně dobývá kina ve dvojce Ant-Mana a příští rok bychom ho měli spatřit ve čtyřce zatím nepojmenovaných Avengers. Mezitím se ale čerstvě upsal novému… (více)

7. Filmový víkend ČSFD je tady

7. Filmový víkend ČSFD je tady

07.08.2018

Již za pár dní bude v Letním kině Boskovice u Brna zahájen 7. ročník Filmového víkendu ČSFD - nadšeneckého setkání filmových geeků a fanoušků ČSFD.cz. Akce, kterou každoročně navštíví přes tisíc… (více)

Reklama

Reklama