Reklama

Reklama

Castle na zabití

(seriál)
Ukázka z filmu 4
Krimi / Komedie / Drama / Mysteriózní
USA, (2009–2016), 124 h 47 min (Minutáž: 40–45 min)

Předloha:

Barry Schindel (povídka)

Hrají:

Nathan Fillion, Stana Katic, Molly C. Quinn, Susan Sullivan, Jon Huertas, Seamus Dever, Tamala Jones, Ruben Santiago-Hudson, Penny Johnson Jerald (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(173)

Úspěšný autor kriminálních románů Rick Castle žije se svou pubertální dcerou a svojí matkou v celku vyvážené domácnosti. Jednoho dne se však dostává na policejní oddělení, protože se ve městě objeví vrah, který kopíruje způsoby vražd z jeho knih. Při té příležitosti se seznámí s půvabnou vyšetřovatelkou Kate Beckettovou, a protože ho žena zajímá, přes své známosti se "vetře" na policejní oddělení, aby se mohl účastnit vyšetřování, které Kate vede... (TV Nova)

(více)

Videa (14)

Ukázka z filmu 4

Recenze (367)

McClane 

všechny recenze uživatele

K pětihvězdičkovému pilotu se zbytek dílů bohužel nepřiblíží, originalita taky není příliš velká (kriminální zápletky nebo uspořádání týmu je prakticky Mentalist), ale ta tady není příliš důležitá, protože chemie mezi Castlem a Beckettovou funguje téměř dokonale. Jen ta dceruška je na můj vkus příliš přemoudřelá skautka, co se rozbrečí, když neřekne tátovi, že v metru jela na černo...Po první sérii 80%.___________ Po prvním dílu druhé série křičím: Beckettová, mazej se ostříhat!!!______________V průběhu druhé série zvyšuji hodnocení, zápletky jsou čím dál lepší, a je opravdu radost sledovat Castla, i když čte jen třeba noviny. Po zásluze nás čeká třetí série, snad se vysoko nasazená laťka udrží. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Vtipný krimi seriál, který si drží svůj směr po celou dobu. Nesledujeme jen jednodílové vyšetřování, ale je zde i v pozadí celistvý příběh, který je poměrně zajímavý. Kdyby ale seriál nesměřoval lehce do komedie, jednalo by se o šílenou tuctovku. Hlášky Castla a jeho "dětinské" chování je strašně fajn. (hodnocení po 2 sériích) ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Koukám na tu skvadru lidí a pořád mě baví. Dávám i několik dílů za večer a ještě mě neomrzeli (koukám se spolubydlícím a taky ho to baví stejnou měrou, ne-li víc). Líbí se mi, že ti lidé nejsou karikatury nějaké šablony pro charaktery. Jsou sví, jsou lidští, chovají se tak a neustrnou na místě. Ačkoliv každý díl je vyskládán podle nějaké šablony, lidský prvek, ať už ze strany Castla a Beckettové či Esposita a Ryana, tomu dodá šmrnc, který se mi děsně líbí a baví mě ho sledovat. Skvělé na tom je, že tam není blbeček, že jsou všichni chytří a z masa a kostí, ne jen z dialogů (ačkoliv i ty jsou velmi dobré!). ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Sympatičtí hrdinové, spousta vtipného popichování a k tomu víceméně standardní kriminální případy. Mám k tomu jen jednu podstatnou výhradu: u tohoto seriálu jsem definitivně dospěla k vlastní diagnóze... narkolepsie. Ze zhruba šesti pokusů jsem nebyla schopná ani jeden díl vidět celý. Třiadvacátá hodina je prostě kritická - trávit ji v posteli před televizí, málokdy se přes ni přehoupnu v bdělém stavu. Někdy si "Castla", ehm, koupím a pravděpodobně přihodím hvězdičku. Zatím 68%... chce se mi spát... EDIT: Tak se mi konečně podařilo vidět několik dílů celých a můžu s čistým svědomím zvýšit hodnocení. Pořád sice nevím, proč by při zásahu proti zločinci mezi neprůstřelnými vestami s nápisem POLICE měla být i jedna s nápisem WRITER, ovšem za ten příjemný humor ta trocha nelogičností a přehánění stojí. Akorát mě sere Castlova přemoudřelá dcerunka a neškodilo by od sebe jednotlivé díly trochu odlišit (vidět jeden je jako vidět všechny). 72% ()

Džany 

všechny recenze uživatele

Nathan prostředkuje charizma a hlášky, Stana sex-appeal, Huertas a Dever tu vtipnou dvojku pomocných detektivů. Castle je pro mě jeden z těch seriálů, na kterých jsem závislí a nesmí mi uniknout žádný díl. Pilot uchvátil a nasadil vysokou laťku, kterou překonaly až díly v druhé sérii. Třetí série začínala fenomenálně a kvalitu si udržela. Fantastické 'season endery', skvělá režie a kamera (místy připomíná CSI). Obsazení v čele s Fillionem, kterého mám hrozně rád a je mi sympatický a to je všechno co k prefektnímu seriálu potřebuji. Takže abych to shrnul: 1 série- 90% 2 série- 100% 3 série- 95% ()

Galerie (2 633)

Zajímavosti (29)

  • V 6. epizodě 2. série má Jon Huertas na halloweenské párty kostým/uniformu vojáka ze seriálu Generation Kill (od r 2008), kde hrál seržanta Poka Esperu. (ČSFD)

Reklama

Reklama