Reklama

Reklama

Meg 2: Příkop

  • USA Meg 2: The Trench (více)
Trailer 1

Připravte se na dokonalý adrenalin ve filmu Meg 2: Příkop, doslova nadživotní jízda, která trhák z roku 2018 posouvá do ještě větších výšek a ještě větších hloubek s několika obřími Megy a mnohem víc! Ponořte se do neprobádaných vod s Jasonem Stathamem a světovou akční ikonou Wu Jingem, kteří vedou odvážný výzkumný tým na průzkumný ponor do nejhlubších hlubin oceánu. Jejich plavba se zvrtne v chaos, když jejich misi ohrozí zlovolná těžební operace a donutí je svádět vysoce riskantní boj o přežití. Naši hrdinové se musí postavit proti kolosálním Megům a neúprosným drancovačům životního prostředí a v pulzujícím závodě s časem předejít, přelstít a přeplout své nemilosrdné predátory. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (335)

corpsy 

všechny recenze uživatele

V prvom rade by som pochválil tvorcov, že sa zo začiatku nevydajú smerom kopírovania, až dochádzajú tonery, ale ide skôr o ekothriller s fantasy motívom. To upratovanie ako takej originality, sa začne splachovať do Wécka v druhej polovici filmu, kde si všetci zúčastnení uvedomia, že vlastne ide o Megi a iné potvorky a treba zopakovať úspech jedničky. Takže všetko končí opäť v zábavnom plážovisku a zo Stathama sa stáva právoplatný člen týmu Avengers ( v Expendables už len zrejme konzultuje ). Ešte viac over-the-top detinskej zábavy, len škoda že nie viac dravejšej. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Dokud se s baterkou hledí do tmy a pochoduje se po mořském dně, vzpomínal jsem na nedávné a zapomenuté Pod vodou a divil se, proč se nepřidá na množství atrakcí a nadsázky. A pak Jason Statham aktivuje svoje cheaty a přijde ještě daleko větší ohňostroj, než v jaký jsem se odvažoval doufat. Přiznaný zamilovaný přístup k béčkům, jaký žene hlavního hrdinu ke schopnostem Supermana, dost možná není možné překonat a pokoušet se o to v podobném měřítku může být i trochu škoda. ()

Reklama

grogodil 

všechny recenze uživatele

Statham, hrajúci ako po mrtvici, znovu v hlbinách. Už vlastne tak nejak na dne, lebo moc hlbšie už klesnúť nejde. Bohužiaľ, ani tma v šiestich kilákoch pod hladinou neskryje, aký to je vizuálne hnusný digitálny brak. Ostatne ako všetko Made in China, čo je určené hlavne pre nich. A že sa veru snažia to prvú hodinu kamuflovať tou hlbokou čiernou čiernotou, keďže tam je fakt prd vidieť. Keby to aspoň bola taká priznaná ustrelená asylumácka žraločia zábava pre masochistov, ale snažiť sa v tom neprehľadnom tmavom bordeli zorientovať, je iba otravné a hrozne nudné. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

V polévce čínské plavou... Číňani. Jen jednu hvězdu Statham zachrání.“ A já se tak těšil. Na parybu, na paniku, na pablby i na pana „Jsem drsnější než šmirglpapír!“ OKÉNKO BATYSKAFU: [][] Čím nás bosohlavá prehistorická obluda Statham krmí tentokrát a jaké závěry z toho plynou? ≈≈ Jacky Wu mačká joystick a cvičená paryba mu dává pac. Závěr: Megalodon šel s dobou a identifikoval se jako foxteriér. ≈≈ Obří chobotnice škrtí megalodona, až mu mega oči lezou z mega důlků. Leč vzápětí svá chapadla ovíjí okolo hrudníku a pasu čtrnáctileté Meiying tak něžně, že jí nezkřiví ani jediný pubický chlup. Závěr: Megachobotnice, ač  studenokrevná, byla vlastně teplá. ≈≈ Statham si plave v šestikilometrové hloubce jen tak. Upřesnění, plavky (naštěstí) měl, ale nic víc. Závěr: A výrobci skafandrů nebudou mít co žrát. [][] Klobouk dolů před... střihačem traileru, ten lákal dobře. Bohužel, v hlubinách pak číhal jen nepříjemně retardovaný mišmaš. ()

Janek 

všechny recenze uživatele

Sharknado bylo zábavnější... Tohle je fakt shnilé béčko se směšne vysokým rozpočtem. Nefunguje tady nic :) nějak jsem čekal, že Ben Wheatley vystrčí pověstné růžky, ale asi veškerou zábavu zazdilo studio, když se rozhodlo, že takhle konina bude přístupná od 12 let. Nic úmornějšího jsem dlouho neviděl. A ještě se někdo ke konci rozhodl, že nechají hláškovat černocha! ()

Galerie (50)

Zajímavosti (18)

  • V dobe vydania najdrahší film o žralokoch, aký bol kedy natočený. Rozpočet: 129-139 miliónov dolárov. (Arsenal83)
  • Očekávalo se, že si herečka Bingbing Li zopakuje roli oceánoložky Suyin z prvního dílu, ale z neznámého důvodu herečka odstoupila – na konci roku 2021 (tedy zhruba 3 měsíce před začátkem natáčení tohoto filmu) se ovšem nechala slyšet, že na tom zdravotně není nejlépe, konkrétně zmiňovala nespavost a zvýšenou únavu. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

10.07.2023

V celkových číslech relativně dobře, ačkoliv za sebou má několik neuspokojivých výsledků z kin a novým titulům z úspěšných franšíz se nedařilo tolik, jako v minulosti. Celkově Hollywoodské filmy na… (více)

12. Filmový víkend ČSFD (4.-6. srpna)

12. Filmový víkend ČSFD (4.-6. srpna)

27.06.2023

Drazí filmoví fanoušci, rádi bychom vás pozvali na již 12. ročník Filmového víkendu ČSFD, který se letos uskuteční od pátku do neděle 4. - 6. srpna na už tradiční lokaci čerstvě zrekonstruovaného… (více)

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama