Reklama

Reklama

Resident Evil: Lék

(seriál)
  • USA Resident Evil
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(8)

Skoro tři desetiletí po objevu viru T dojde k epidemii, která odhalí temná tajemství Umbrella Corporation. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (146)

Ingtar2 

všechny recenze uživatele

Ach, tu niečo nevyšlo tak, ako malo. Teda, nechápte ma zle - určite ide o SciFi roku. Prečo? Pretože tu niesú len zombie, ale objavujú sa tu nápady, ktoré zatiaľ nikde neboli - napríklad zmena rasy postavy počas jednej epizódy (Billie went in full Michael Jackson, eh?). Inak vlastne o nič objavné nejde - máme tu naozaj otrasný casting, ktorý nezachraňuje ani Lance Reddick (ten tu má jeden svetlý moment, inak nič), orientácie snáď všetky ktoré existujú (jo btw ja som Focke Achgelis FA223 Drache, kto si ty?). Príbeh tu prakticky nie je (teda minimálne nie taký, ktorý by sa nedal predvídať), a aj napriek tomu, že nie je, by mu neuškodilo vystrihnutie nudných scén z minulosti. Hudba síce existuje, ale že by som si ju nejako všímal? Not really. Kamera sa síce môže snažiť, občas sa podarí zaujímavý výkrut, ale aj to je zbytočné. No Netflix, na to že toto je prvá vec ktorú od teba pozerám odkedy si ťa naozaj platím (tu sa patrí dať Shoutout Veronike) ide o naozaj strašnú blbosť. Tl:dr; Ide o blbosť, kvalitatívne ešte pod úrovňou The Walking Dead: World Beyond prvej série. Rôzne narážky na Covid a podobné veci pobavili, ale akonáhle začala hrať Billie Eilish (hrať? To by to najprv musela byť hudba aby to hralo) tak som začal seriózne rozmýšľať o odpade. Za 4. epizódu a niektoré príšery (pavúk) teda dávam slabé 2*, 40%. ()

Shaddy1 

všechny recenze uživatele

To je ale breku - není to Resident Evil, hrajou tam lesby, je to nuda, není to pořádná zombie akce, špatná technická stránka, hrozné herecké výkony...fuck it. Já si to užil, převážně tu depresivní beznaději, která byla cítit v každém dílu. Hlavní herecké duo je úplně ok, Bert Wesker válí a celkově mi to přišlo dost dobré (akční scéna v bunkru byla skvělá). Těším se na další sérii. ()

Reklama

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Poplavu proti proudu a jsem rád, že jsem nedal na ubrečené recenze všude na netu hned po premiéře. Počkal jsem si až budu mít tu správnou náladu na zombíky a dal jsem to na 2x. Vůbec mně nevadilo, že to byl jiný R.E. Právě naopak, byl jsem za to rád. Obě dějové linky byly zajímavé a hodně jsem ocenil obsazení sester mladých versus starších, protože si byly tak podobné, jako by to byly fakt ony. Gang Weskerů pobavil :) Už se těším na druhou sérii! ()

Zyne 

všechny recenze uživatele

ma to sve mouchy a urcite to neni zadny aspirant na top serial historie. ale da se to celkem bez obtizi zkouknout. nefanousci herni predlohy maji vyhodu. celkove se na serial mozna az prilis nadava, podle me je to proste v pohode prumer, ktery sice nebudu do roztrhani tela hajit a doporucovat, ale zaroven nemam duvod od toho nekoho vylozene odrazovat ()

bozka10 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Totálne nefunkčná paodnož značky Resident evil, ktorá neprináša okrem raw-vega,LGBT,africko teenegerského sociálne dramatického výplachu absolútne nič nové.O horore tu nemôže byť ani reč, scény so zombie by sa dali v celom tomto paškvile rátať na sekundy a monštrá na troch prstoch vrátane úplne otrasnej dúhovo rozprávkovej husenice, ktorá evokuje skôr pobavenie ako creepy monštrum.Velmi slabá RE: posledná kapitola pri tomto hnuse vyznieva ako hororový klenot.Otrasný casting, otrasný príbeh, nulové napätie, nulová atmosféra, veľmi amatérky podaná sračka, ktorá dehonestuje značku RE.Silno to líže odpad. ()

Galerie (170)

Zajímavosti (21)

  • Psací stroj, který vidíme hned v několika záběrech, kdy se Jade (Ella Balinska) snaží dovolat své dceři z uzavřené místnosti, je odkazem na herní adaptaci „Resident Evil“, kde se psací stroj používá k uložení hry. (UncleMorty)
  • V čase 26:31 můžeme slyšet tzv. Wilhelm scream. (LUKICKK)

Reklama

Reklama