Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spolužáci ze střední jsou už rok mrtví. Julie Jamesová (Jennifer Love Hewittová), která jako zázrakem přežila vražedné běsnění rybáře, je pronásledována přízraky a paranoidním strachem. Dokonce se rozešla se svým přítelem Rayem. Aby přišla na jiné myšlenky a dala si dohromady oprávněně rozházenou psychiku, přijímá nabídku své spolužačky z vysoké školy Karly, aby společně s přáteli strávili víkend na Bahamách. Nikdo z nich neví, že v tropickém ráji právě začíná sezóna hurikánů. Nikdo z nich netuší, že ani tady nebude mít Julie chvilku klidu. Venku se začíná zvedat vítr, je nejvyšší čas na první efektně brutální vraždu. Tajemství loňského léta není zapomenuto a Julie dostává brzy druhou šanci zemřít... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (187)

lioncel

všechny recenze uživatele

krásná, štíhlá, vyvinutá Jennifer Love Hewitt v sexy nátělníku, případně v opalovačkách, nebo jen tak v košilce .. to máme automaticky ***** .. jenže tady je mezi tím spousta zbytečností, které hvězdičky ubírají .. např., když vás chce někdo vysvobodit ze solárka, kde se vás někdo moc zlý snaží usmažit – co kdyby ho nejdříve vypnul a teprve pak vás tahal ven .. apod. .. já normálně tyhle blbosti nesleduji, nebo je odpouštím, ale nesmí to zas tak řvát a mlátit do očí jako tady, ale jinak .. jak už jsem naznačil .. opravdu, na tu kočičku je krásný pohled … ()

Aurus 

všechny recenze uživatele

Na to že tento film má 45% a čekal jsem podprůměrné pokračování a hlavně horší díl než první tak já si tento druhý díl užil o mnohem více. (První díl je za mě 6/10). Pro mě vážně velké překvapení, hodně se mi líbil konec který byl lepší než v jedničce. A to co se stalo ke konci filmu to odhalení  tak to jsem vůbec nečekal, a taky jsem nečekal že ten kluk hlavní postavy je taky syn našeho vraha, to mě velmi překvapilo. Příběh je velmi dobrý, postavy jsou sympatycké, hudba je dobrá, atmosféra tu je solidní, napětí je zde hodně časté, lokace jsou zajímavé, vraždy jsou kreativně velmi dobře udělané a hodně dobře zpracované a nějaké i docela dost brutální a kamera filmu je velmi povedená. Za mě fakt velmi povedené pokračování a jsem zvědav na poslední 3 díl a seriál. Za mě druhý díl 7,5/10. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Podstatne slabsie pokracovanie nez I Know WWhat You Did Last Summer 1. Strasidelna atmosfera este stale funguje /sice uz len skor dychavicne/, ale co film potapa, su herci. Presnejsie povedane, su to strasne herecke polena, ktore absolutne nevedia hrat. Krasna Jennifer Love Hewitt je aj tu, ale chyba par ludi /Michelle Gellar a Ryan Phillipe/ z jednicky. Slusne vyvrazdovacky a la jednotka su definitivne tatam, a reziser Danny Cannon odviedol len priemernu pracu. 55 % ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

Bohužel jen průměrné pokračování fajn slasheru. Nijak mě to neurazilo, nijak mě to neuchvátilo. Ano scénář nebyl top strop, nicméně zpracování bylo docela fajn, stejně asi jako prostředí. Herci nebyli nijak zvlášť otravní, tudíž mi to přišlo na pohodu sledovatelné. Hrdý na tvůrce však nejsem ani náhodou, a pořád se to mohlo vyvíjet zajímavěji. Věci se kupily a kupily, já jsem však moc neměl o co se ve filmu zajímat, tudíž jsem jen vychillovaně seděl a přehodnocoval co vlastně vidím. Nakonec to musím označit vážně jen za klasickej nudnej slasher. 50% ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Atmosféra prvního filmu je pryč stejně jako skvělé obsazení. Jennifer Love Hewitt je bez ostatních herců dost nevýrazná a nudná a její doplňující parťáci ničím nezaujmou. Freddie je tam víceméně až posledních 20 minut, takže ani on to nevytrhne. Skutečně je pro mě zarážející, jak se dá skvělý první film pos*at pokračováním. Vůbec si nepředstavuji, jak moc špatná bude trojka. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Chyby ve filmu: Zbraň, kterou použije Julie ke střelbě na Bena Willise může vystřelit jen šestkrát. Nicméně Julie vystřelila celkem osmkrát a Ben Willis je stejně nesmrtelný (Stocki)
  • Keď zostane Julie (Hewitt) uväznená v solárku, Tyller a Will nevedia, čo majú robiť a tak začnú do prístroja trieskať. Stačilo ho však iba vypnúť a problém by bol vyriešený. (tXtX)
  • Natáčeno od 27.dubna do 3.července 1998. (Stocki)

Reklama

Reklama