Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spolužáci ze střední jsou už rok mrtví. Julie Jamesová (Jennifer Love Hewittová), která jako zázrakem přežila vražedné běsnění rybáře, je pronásledována přízraky a paranoidním strachem. Dokonce se rozešla se svým přítelem Rayem. Aby přišla na jiné myšlenky a dala si dohromady oprávněně rozházenou psychiku, přijímá nabídku své spolužačky z vysoké školy Karly, aby společně s přáteli strávili víkend na Bahamách. Nikdo z nich neví, že v tropickém ráji právě začíná sezóna hurikánů. Nikdo z nich netuší, že ani tady nebude mít Julie chvilku klidu. Venku se začíná zvedat vítr, je nejvyšší čas na první efektně brutální vraždu. Tajemství loňského léta není zapomenuto a Julie dostává brzy druhou šanci zemřít... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (188)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Vřískot byl vždycky lepší :) Ale teď se tu kromě Jennifer Love Hewittové (jejíž životní heslo je All You Need Is Love :)) zjeví ještě Jennifer Esposito... A za správně vypsychovanou hlavní hrdinku, které už ale nikdo nevěří (do jisté chvíle... :)), a za svým způsobem zábavně podané nahrávky vrahovi - viz i jinde zmiňované "Měli bychom se rozdělit...." :))))) A nevím, proč to tady nikdo nezdůraznil, ale Jenn má nádherné oči :) ()

lioncel

všechny recenze uživatele

krásná, štíhlá, vyvinutá Jennifer Love Hewitt v sexy nátělníku, případně v opalovačkách, nebo jen tak v košilce .. to máme automaticky ***** .. jenže tady je mezi tím spousta zbytečností, které hvězdičky ubírají .. např., když vás chce někdo vysvobodit ze solárka, kde se vás někdo moc zlý snaží usmažit – co kdyby ho nejdříve vypnul a teprve pak vás tahal ven .. apod. .. já normálně tyhle blbosti nesleduji, nebo je odpouštím, ale nesmí to zas tak řvát a mlátit do očí jako tady, ale jinak .. jak už jsem naznačil .. opravdu, na tu kočičku je krásný pohled … ()

Reklama

BuddyO odpad!

všechny recenze uživatele

Co sem komu jenom udělal? Když už to vypadalo, že je konečně konec filmu a já můžu v klidu přepnout kanál, tvůrci vytáhli ještě "trumf" z rukávu. Aaaaaaaa!!! Pokračování poměrně povedeného "I Know What You Did Last Summer" jsem doslova protrpěl a jen s údivem jsem zjistil, že bylo natočeno i třetí pokračování. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, ale toto je ďalší z filmov mojej mladosti, a stále sa mi aj po rokoch bombasticky pozerá. Krásna Jennifer Love Hewitt, nádherné lokácie ostrova, veľmi atmosferická búrka a rybár s hákom na ruke je parádna slasher postava. Maximum, toto si vždy rád pozriem, a nie len kvôli nostalgii. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Podstatne slabsie pokracovanie nez I Know WWhat You Did Last Summer 1. Strasidelna atmosfera este stale funguje /sice uz len skor dychavicne/, ale co film potapa, su herci. Presnejsie povedane, su to strasne herecke polena, ktore absolutne nevedia hrat. Krasna Jennifer Love Hewitt je aj tu, ale chyba par ludi /Michelle Gellar a Ryan Phillipe/ z jednicky. Slusne vyvrazdovacky a la jednotka su definitivne tatam, a reziser Danny Cannon odviedol len priemernu pracu. 55 % ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Keď zostane Julie (Hewitt) uväznená v solárku, Tyller a Will nevedia, čo majú robiť a tak začnú do prístroja trieskať. Stačilo ho však iba vypnúť a problém by bol vyriešený. (tXtX)
  • Keď sa pri finálnej konfrontácii na cintoríne objaví Ray (Freddie Prinze Jr.) pokúsi sa vystreliť z pištole, no očividne v nej nemá náboje. Keď však o niekoľko sekúnd Julie (Jennifer Love Hewitt) vezme zbraň zo zeme, vystrelí z nej na Bena Willisa 8 krát. Nie len, že v nej pred malou chvíľou neboli náboje, ale išlo o pištoľ, do ktorej viac ako 6 nábojov nezmestí. (tXtX)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 14. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Paldiny)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno