Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co by bylo umění bez obětí? To záhy zjistí dvanáct nadaných studentů baletu, kteří každou hodinu každého dne věnují přípravě na své životní poslání. Strhující drama "Tanec s vášní" od uznávaného režiséra Nicholase Hytnera (Šílenství krále Jiřího) pojednává o semknuté skupince tanečníků, kteří musí obětovat svůj soukromý život a pravidelně trénovat v rámci příprav na recitál, který rozhodne o tom, který z nich nastoupí na výběrovou a velice prestižní americkou baletní akademii v New Yorku. Ve snímku se představují talentovaní profesionální tanečníci včetně Amandy Schullové, Zoë Saldanové, Ethana Stiefela, Sascha Radetsky a Shakiem Evans. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

inachisio 

všechny recenze uživatele

To, co bylo v úžasných tanečních scénách, škoda, postrádaly herecké výkony a zachránili to trošku leda sympatičtí herci. Ačkoli mě na příběhu lautr nic nepřekvapilo, čekala jsem, že to dopadne uvěřitelněji, dalo se na to koukat. Poslední choreografie mě taktéž nenadchla, ale byla ve filmu znát snaha o jistou originalitu, která se tam úplně neztratila, ale nevynikla tak, jak by měla. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Vím, že dějově je to téměř o ničem a sledujeme jen starý známý otřepaný příběh. Zasazení do baletní školy a důraz na tanec ale přecejen přináší něco trochu víc originálnějšího. Osobně mám pro tento film trochu slabost. Závěrečná scéna je dokonalá (koho by napadlo dát Jamiroquaiovu píseň dohromady s baletem? :) ) ~(4,3)~ ()

Reklama

smitka8 

všechny recenze uživatele

Jeden z lepších tanečních filmů. Je v něm všechno, co se baletu týče - obrovská dřina, talent, vytrvalost a bohužel i poruchy příjmu potravy,... Příběh je samozřejmě dost prostý, ale skvěle to vykompenzují výborné taneční choreografie. Hlavně ta poslední je úplně dokonalá. Final Dance Scene ... 6/10 ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Balet je dřina, houžev, krev a slzy. No a baletní škola rovná se drezuře nejtěžšího kalibru. Tudíž to, co předvedli všichni zúčastnění, ať už baletky, tanečníci či nepřehlédnutelný Kulik (pozn. ruský krasobruslař), je suprskvělá záležitost, pastva pro oči a dokonalé uspokojení mé divácké duše. Ke všemu chybějícímu jsem lhostejná, páč mě utáhli na špičkách! Demi plié, grand plié, něžně promnu svoje piškotky a jdu do plných! ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Je to jiné než ostatní teenagerovské filmy, rozhodně tomu přidává fakt, že se tam jedná o balet a vážnou hudbu, pokud nepočítám konečně představení, kde se vše smíchalo. Každopádně příběh je podprůměrný, nic překvapujícího, konec je od začátku jasné plus na konci výchovné poučení, to si přece tvůrci nemohli nechat ujít, ale taneční scény a zkoušky baletu jsou ve filmu vážně velkým zážitkem, tak proto 3*. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama