Reklama

Reklama

Halloween: Prokletí Michaela Myerse

  • Česko Halloween (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Myers je zpět, aby dokončil svou práci! Je jen na odvaze obyvatel jeho rodného města, zda se ho podaří zastavit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

PKD 

všechny recenze uživatele

Není to uplně nejhorší díl, i když já sám ho považuji za nejslabší. No...pořád 100x lepší, než ty Zombieho zhovadilosti. Ale proč to píši...pro všechny zájemce doporučuji o 8min. delší tzv.producer´s cut, který je o dost jiný (neříkám nutně lepší, no určitě má o dost lepší ost, byť to ´´původní´´ není špatné), ale rozhodně je zajímavější a v posledku dává asi větší smysl, než tato brutální vyhulenina. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Asi první opravdu zbytečnej díl (když pominu H3, ale tak to není Halloween jako takovej). Kdybych chtěl být sprostej, napíšu, že ten nápad s jakýmsi okultním spolkem byl pěkně na hovno, ale jelikož být sprostej nechci, tak jen napíšu, že mi to přišlo jako jedna velká haluz a tak trochu plivanec na legendární jedničku. Tohle už je zkrátka nuda, splácanina, který chybí úplně všechno, co ty předchozí díly měly- samozřejmě s atmosférou v čele. Ale alespoň tu byl ještě Dr.Loomis. A samozřejmě Michael, kterej od posledně sežral asi hodně krvavých bifeků, páč nám nějak narostl. Děj je jinak natolik popletenej, že se ani moc nedivím, že příští díl, H20, se rozhodl pro kompletní restart. A dobře udělal... ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

(20%) Tak tento šestý Halloween se dle mého názoru vůbec nepovedl. Největší odpad je samozřejmě trojka, ale to nepovažuji za součást série. Přesto i objektivně slabší díly jako je třeba čtyřka nebo pětka jsem hodnotil solidně (4*). Zato tohle mě teda vůbec nebavilo. Děj byl naprosto nudný a to vysvětlení okolo M.Myerse bylo opravdu pitomé. Jednak to nebylo zcela moc dobře vysvětlené a jednak to bylo dost nezajímavé až zbytečné. Co se týče vyvražďovaček, tak zde byly, ale tak sterilně a strašně natočené, že mě to vůbec neděsilo a nechalo mě to ledově klidným. Občas tu zazněl klasický soundtrack této série, ale ani to se mnou moc nehnulo. Dr. Loomis zde byl už opravdu starý až mě ho bylo líto, že ho do této role ukecali, byl tu už naprosto zbytečný. Prostě bez nějakého okecávání to bylo režijně dost nepovedené. Tu 1* dávám z milosti díky tomu, že mám tuto ságu rád. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ač patří tenhle Halloween k nejslabším dílům dosavadní série, beru ho jako průměrnou podívanou s několika hezkými vraždami, mezi nimiž kraluje provrtání skrz naskrz následované naražením na kovový bodec. Poněkud odbytější je podříznutí a zcela promarněné vykydlení osazenstva na operačním sále, které zabily stroboskopy. Film má příjemný vizuál s pěkným laděním do modrých odstínů v protikladu k barevnému podzimu. Nápad s jakousi sektou odkazující se na Kelty je podivný a zbytečný, anžto zůstalo jen u náznaků a útržků. Carpenterova hudba funguje stále i v těch nejzvláštnějších úpravách. V porovnání s leckterými současnými horory jde stále o koukatelný počin, který je na vyplnění jednoho ponurého podzimního večera dostačující. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Po slabučkej pätke, prichádza na scénu ešte jeden diel, pred tým ako sa zreštartuje táto sága v (perfektnom) H:20. Prekliatie Michaela Myersa mi prišlo celkom zaujímavé svojím príbehom, keďže ponúkol niečo nové. No bohužiaľ je v tom taký guláš, že sa radšej poriadnemu príbehu ani nevenovali, takže nejaké logické vysvetlenie príbehu môžete hľadať len ťažko. Záver ostal samozrejme zas otvorený, ale tak, že ďalej už cesta bohužiaľ nevedie, pretože nasledujúce diely sériu tak hlboko pochovali, že už na tento príbeh radšej nikto nenadväzoval a radšej sa vydali tvorcovia novým smerom, keď spravili jeden s najlepších Halloweenov, ktorý ignoruje čajovú pätku a šestku. Vďaka za to. Týmto dielom končí aj Dr.Loomis v sérii. Česť jeho pamiatke, aspoň on nejaké plusové body nahrabal posledným slabým pokračovaniam. 50% - 2* ()

Galerie (18)

Zajímavosti (23)

  • Producenti chtěli, aby si Brian Andrews zopakoval svou roli Tommyho Doylea z původního Halloweenu (1978). Brian však neměl žádného agenta, proto jej nebylo jak kontaktovat. (HellFire)
  • I když režisérský sestřih nebyl nikdy oficiálně vydán, několik měsíců po uvedení filmu do kin kolovala mezi lidmi jeho nelegální verze. (HellFire)

Reklama

Reklama