Reklama

Reklama

Agenti FBI se neúspěšně snaží chytit sériového vraha, který popravuje nemocné lidi. Pachatel nezanechává žádné stopy, a tak chtějí k případu povolat psychologa s výjimečnými schopnostmi. Ten se ale ještě nevzpamatoval z rodinné tragédie a nechce se do pátrání zapojovat... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (216)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to takový fajn, docela dobře promyšlený, což se tak nějak očekává, protože když už tam máte takovou plejádu herců, a že jich je opravdu dost, tak přece jen nemůžete vyrukovat z blbým filmem. Přece jen ale dva herci vynikají natolik, že vás strhnou víc než samotný příběh, který to na diváka trochu hraje. Anthony Hopkins a Colin Farrell dokazují svoje schopnosti. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dobrý, nie však mimoriadnou kvalitou disponujúci mysteriózny thriller, v ktorom prvé husle nehrá nik iný, ako Anthony. Keď si odmyslím pár neuveriteľných náhod, ktoré si mnohí z divákov, vrátane tvorcov samotného snímku bez problémov obhája (veď bol predsa "médium"), tak ide o solídny nápad zobrazujúci súboj dvoch mimoriadne nadaných ľudí. Mrzí ma, že sa nevyužil potenciál filmu, ktorý postráda veškerú záhadnosť okolo vrážd, pričom sa sústredí len na samotný príbeh, lebo na druhej strane musím uznať, že nápad okolo milosrdného vraha je po dlhej dobe veľmi lákavým prvkom, ktorý priláka množstvo "čumilov", prepadávajúcich slepému nadšeniu. ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

První půlka, nebo chcete-li hodina se dala prežít celkem v poklidu a ve zdraví. Bylo to napínavé, oba policisté se vzájemně slušně doplňovali a s Anthonym, který dokáže i z hovna uplést bič, jsem to dokonce já naivka viděl na čtyři hvězdy. Chyba lávky! Jakmile se totiž ve filmu objeví Colin, je všeho výše zmiňované pryč a tak už jen čeká bolestné čekání na konec, který mě po dnešním vydatném obědě rozhodně neuspokojil. Ve výsledku je Solace veskrze průměrná krimi a kdyby nebylo Hopkinse, šel bych možná ještě níž. S úcty k jeho filmovému mistrovstí to rozhodně neudělám. Možná až jindy. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Chce to více podobných thrillerů, který se opírá o tak hvězdné obsazení. Při pátrání vraha, kdy hlavnímu hrdinovi napomáhají vidiny a obrazy minulosti, budoucnosti. V některých momentech to bylo až za hranou, vize chodily namátkově, jak se scénáristů hodilo a z Hopkinse dělaly nadčlověka, za což by se nestyděli ani v Avengers. Po hodině se trošku zápletka vydává směrem, kdy se děj táhne a ztrácí na tempu. Je to škoda, takto je to lehce nadprůměrný thriller......6/10 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jasnozřivý doktor Lecter padl do snídaně jasnozřivějšího anděla milosrdné smrti.. Hopkins si i přes výraz nezúčastněnosti odvedl své a předvídavý Kevorkian Farrell působil znepokojujícím dojmem, nicméně ani hvězdné obsazení nezaručí kvalitu, když nemá o čem. Na ke konci čím dál tím víc bezradnější kurz příběhu mi šidítko poutavého vizuálu nestačilo, obzvláště když při kamerových exhibicích působilo až příliš samoúčelně. Abbie Cornish v hloupě napsané roli „chovej se jak tupec, vypadej jak C.Theron“ mi bylo až líto. Krimi thriller je v posledních letech mrtvý jak barokní límec.. ()

Galerie (147)

Zajímavosti (7)

  • Film sa natáčal v São Paule (Brazília) a Atlante (Georgia, USA) od 23. mája do júla 2013. (Arsenal83)
  • Původně se mělo jednat o pokračování snímku Se7en (1995) s názvem Ei8ht. (Jocker94)

Související novinky

Hopkins, Farrell a „tak trochu dvojka Sedm“?

Hopkins, Farrell a „tak trochu dvojka Sedm“?

09.02.2013

Thriller Solace už Hollywoodem bloumá několik let. Své na něm odmakali i scenáristé jako James Vanderbilt nebo oscarový Peter Morgan a studio New Line se z něj nějakou dobu pokoušelo udělat… (více)

Reklama

Reklama