Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policejní náčelník Martin Brody před časem zemřel na infarkt vyvolaný jeho celoživotním strachem ze žraloků. Jeho manželka Ellen stále žije v přímořském městečku Amity, stejně jako její syn Sean, který nyní pracuje jako člen policejního sboru. V předvánoční náladě se Brodyovi chystají oslavit Štědrý den, když je Sean neplánovaně odvolán, aby se postaral o porušenou bóji nedaleko přístavu. Když však vypluje na moře, je napaden obrovským žralokem, který ho zabije. Jeho bratr Michael přijede se svou manželkou Carlou a dcerou Theou do Amity a pozvou šokovanou matku, aby strávila Vánoce u nich na Bahamách. Po příletu se Ellen seznámí s Michaelovým přítelem Jakem, se kterým často vyjíždí na moře. Jednoho dne je napadne velký žralok. Michael se domnívá, že je to tentýž, který zabil Seana. Později stejný žralok napadne také člun, na kterém se na moře vydala Thea se svými kamarádkami. Ellen věří, že žralok pronásleduje její rodinu a že při útoku na člun byla jeho cílem Thea. Tajně proto sebere Michaelovu loď a vydá se na moře, aby žraloka našla a zabila ho. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (238)

panMartin odpad!

všechny recenze uživatele

Ten žralok je tak směšný(!) a to jen kvůli neschopnosti jeho manipulátorů. A ten závěr je nejhorší ze všech čelistí a to ještě nepočítám toho nesmrtelného černocha. (pro mě existují pouze první Čelisti a tohle prostě musím ignorovat) A horší smrt žraloka jsem dlouho neviděl. Do dnes nevím jak vlastně toho žraloka zabili. Tento film je neskutečnej odpad. ()

anli 

všechny recenze uživatele

Ctvrty dil sagy...proboha,snad uz posledni.Uz trojka byla hrozna,snazila se nalakat hlavne na 3-D,coz se moc nepovedlo.No a tady uz prakticky lakat neni na co.Spatne jako trojka,s tim,ze tady i ta atrapa zraloka je hrozna.Nic vic se na to napsat neda.Tech 10% davam scenaristum za to,ze i v tehle kasi dovedli ustat logickou kontinuitu deje a postav.No neni to moc,ale aspon neco. ()

Reklama

drackula odpad!

všechny recenze uživatele

S kultovou jednotkou a pozerateľnou dvojkou už nemá toto pokračovanie absolútne nič spoločné. S tretím dielom je tu iba podobná miera zostupu kvality. Dobrý totiž ostal iba ústredný hudobný motív, vcelku sa podarili úvodné titulky a posledným svetlým momentom bola fotka zosnulého šéfa polície Brodyho /žial aj v reále zosnulého Roya Scheidera/. Inak ide o neuveriteľný nelogický guláš, plný nezmyslov, absurdít, ktorí postráda myšlienku a o atmosfére sa v tomto prípade ani nedá hovoriť. Je pre mňa záhadou ako pre tento film ukecali inak sympatického Michaela Caina, avšak jeho vystupovanie tento film určite nezachránilo. 10 % ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

To jsem takhle minulou sobotu ve 3 hodiny ráno psal hodnocení na čelisti 3 a nevěřil vlastním očím, co jsem to vlastně viděl. Z čirého milosrdenství, jsem film neodeslal do věčných odpadních stok a rychle na ten hnus zapomněl. No a přišlo dnešní ráno, já si opět dělal to svoje a jen v údivu sledoval, že se na obrazovku hrne 4 pokračování, téhle už celkem trapné žraločí ságy. Co říct? Myslím, že to snad ani nebudu komentovat a neučinkovat tam Michael Caine, tak už tam ta žumpa byla. Tenhle oploutvený červotoč, požírající celé lodě, už totiž nebyl ani děsivý a bohužel ani zábavný! Byla to už prachsprostá trapárna!!! ()

pend 

všechny recenze uživatele

Velký bílý na mělčině u Baham, ach jo. A navíc jde po rodině Brodyů jak slepice po flusu.. Co je na tom nejpodivnější, modely žraloka jsou díl od dílu horší. P.S. Konečně jsem pochopil konec, který jsem ve filmu nepobral. Na youtube je k dispozici uncut, který to objasňuje. Co neřeší je, jak mohla Ellen vzpomínat na události, které nikdy neviděla (zabití žraloka v 1, smrt jejího syna ve 4). ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Při scénce na policejní stanici v Amity si můžeme všimnout na zdi portrétu Martina Brodyho (hlavního hrdiny prvních dvou dílů série, kterého si zahrál Roy Scheider). (darek kartac)
  • Herec Michael Caine byl během natáčení tak vytížen, že ani nedorazil na Oscary, aby si převzal ocenění pro nejlepšího herce ve vedlejší roli za film Hana a její sestry. (WolfR)

Reklama

Reklama