Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

David.Darco 

všechny recenze uživatele

V niečom vtipnejšie ako jednotka, v niečom naopak suchšie. Reálne by som to videl skôr na 3,5. Ale linka detského tábora mi to nedovoľuje. Disneyovky v perníkovej chalúpke, masakrálne vyvrcholenie úplne bizarnej, rasistickej hry thanksgiving s moriakmi. To sú presne tie motívy a situácie , ktoré príbeh posúvajú. Linka s Festerom a bratom je len variáciou linky z prvého dielu a teda je viac-menej nudná. Alebo povedzme, že priemerná a zdobí ju len pár dobrých fórov, jedno tango a celkom sexi Joan Cussack (zvláštne). Zaokrúhlim však hore, keďže som to videl v krátkom čase po jednotke, počas jesenného, halloween obdobia a nemôžem povedať, že by mi ho druhý diel addams family nespestril. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Dvojka je rovnako zábavná a ujetá ako prvá časť. Je veľká škoda, že Raul Julia zomrel. Viem si predstaviť, že by natočili ešte jednu časť, ktorá by to celé ukončila. Addams family je skvelou zmesou bizarností a čierneho humoru, ktorý ale funguje. Aj tá preexponovanosť, aj tá naivita u postáv. A myslím, že som tam dokonca postrehol aj rasizmus. V rámci súčasných trendov sú niektoré veci krásne úsmevné. (Napríklad Disney) A Cusacková je tu riadne sexy. Čo som netušil, že vie byť. Inak to má všetko čo robilo prvú časť takou cool. Len viac. Don´t fuck with Wednesday! ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k filmu začnu stylovou otázkou : Věřili byste, že se dá mučit i tím, že někoho přinutíte sledovat Disneyho filmy? Ani si nechci domyslet, jaká muka musela zažívat Wednesday a její brácha. Hu! Ještě teď mi běhá mráz po zádech, kdykoliv si na to vzpomenu :o)) Naopak úsměv na rtech mi vzbuzuje vzpomínka na tenhle docela zábavný film. Půvabně morbidní humor a skvěle zahrané postavy, mezi nimiž vyniká zejména Christina Ricci, v roli sympaticky temné a věčně zamračené Wednesdey. Už jenom její samotná přítomnost mezi přehnaně pozitivně naladěným osazenstvem na letním dětském táboře je k popukání. ......"Wednesdey je právě v tom věku, kdy dívky myslí jenom na jedno." - "Chlapce?" - "Zkázu lidstva." :o)))) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Marc Shaiman: 1. It's An Addams! - Marc Shaiman ,2. Sibling Rivalry ,3. Love On A Tombstone ,4. Debbie Meets The Family ,5. Camp Chippewa/"Camp Chippewa Song" [*] ,6. Fester's In Love ,7. The Big Date ,8. The Tango ,9. Fester And Debbie's Courtship ,10. Wednesday and Joel's Courtship ,11. The Honeymoon Is Over ,12. Escape From Debbie ,13. "Eat Us" ,14. Wednesday's Revolt ,15. Debbie's Big Scene ,16. Some Time Later. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Trošku slabší odvar provařené Addamsovic rodiny, který však stále baví a tak u mě stačilo slevit z pěti hvězdiček na čtyři. Myslím, že mi úplně nesedla linie s chůvou aka vražedkyní aka manželkou Festera, trochu komplikované a navíc se jí dostává příliš prostoru na úkor ostatních zábavnějších členů rodiny. Za to dějová linka sourozenců snažících se zabít přírůstek do rodiny a jejich pobyt na táboře, byla geniální pecka! Wednesday mě prostě nikdy nepřestane bavit, jen trochu škoda, že Gomes a Morticia se lehce vytratily. Stále za perfektní strašidelný humor a výborné postavy si tenhle sequel zaslouží pochvalu. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Gomez (Raul Julia) servíruje svému dítěti koktejl z vodky, syrového vejce a worcesterové omáčky se slovy, že jde o "hair of the pup" (štěněcí chlupy). Existuje přitom drink, který se jmenuje "hair of the dog" (psí chlupy) a má pomáhat proti kocovině. (Cenobita)
  • Aby Wednesday vypadala jako tapeta a dřevěné obložení, musela její představitelka Christina Ricci strávit v maskérně 4,5 hodiny. V hotovém filmu jde o pasáž trvající pouhé 4,5 vteřiny. (Dixieboy)

Reklama

Reklama