Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Keďže na to všetci po premiére nadávali, nečakal som od tretej časti kultovej série žiadne zázraky. Popravde to bolo dobre, pretože som bol nakoniec celkom príjemne prekvapený. Vreskot nie je séria, ktorej kvalita ďalšej časti je pre mňa nejak významná, takže aj slušný priemer dočasne uzavretej série ma uspokojí. Funguje to v podstate rovnako, ako prvé dve časti, len to už nedokáže diváka natoľko vtiahnuť, nie je to dostatočne sugestívne. Cravenova zručnosť je ale natoľko silná, že dokáže vystrašiť aj tretí krát tým istým. ()

PROROK14 

všechny recenze uživatele

Ozaj sa mi to zdalo lepšie ako druhá časť. Táto trilógia vo mne zanechala dobré pocity a zvlášť táto posledná časť bola napínavejšia ako druhá. Vôbec nemám pocit, že by to malo byť sebaparodické alebo smiešne. Pár krát som sa pousmial ale v rámci kontextu to aj malo vyznieť ako vtip. Skrátka som veľmi prekvapený. 75% ()

Reklama

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Možná jsem blázen, ale přehnané lekačky, parodování sama sebe a naprosto stupidně vysvětlené motivace vraha na mě působily i potřetí. Každý díl Vřískotu měl něco do sebe. Byl o něčem jiném a i v tomhle dílu vidím originalitu. Dokonce víc než ve dvojce. Všechna ta záměrná hloupost a schematičnost mě prostě baví. Ale nehraju si na logické důvody - tohle je prostě guilty pleasure. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Deja voodoo. Kvůli masakru na Columbine High School je násilí oškubané jak ofina Courteney Cox a do popředí se dostává odlehčující humor a sebeparodování. Bez Williamsona to hlavně v první půli připomíná Deweyho chůzi, ale nakonec se zvyklosti trilogií ohnuly uspokojivě (stejně jako kdysi paní Prescottová). V kontextu dalších událostí je zajímavé, jak si šéf Miramaxu zprodukoval film, který je tak trochu o něm a praktikách, které plodí zlo.. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Opět skvělé pokračování. Zde funguje téměř vše co fungovalo ve dvojce. Skvělé napětí, atmosféra, napínavost, lekací scény, krvavost, neznámý vrah v masce, skvělé herecké obsazení, které opět excelovalo. Hudba stejně dobrá jako vždy. Úplně se to nemůže vyrovnat dvojce, přeci jenom některé věci jsou ve filmu už vyčerpané, ale téměř bych to k dvojce přiřadil. Hodnotím na 96% = ***** ()

Galerie (23)

Zajímavosti (39)

  • Žádný novinář nesměl vidět film dříve, než dva dny před oficiální premiérou. (ČSFD)
  • David Arquette (Dewey Riley) a Courteney Cox (Gale Weathers) zkrátili své líbánky na Bahamách, aby mohli začít s natáčením tohoto filmu (a v titulcích si Cox rozšířila příjmení o Arquette). (newpage)

Reklama

Reklama