Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

On je osmačtyřicetiletý, interesantně prošedivělý majitel známé luxusní newyorské restaurace a notorický proutník Will Keane (Richard Gere), a ona je dvaadvacetiletá designérka bláznivých ozdob na hlavu a klobouků - Charlotte (Winona Ryder). Je to dívka plná nápadů, ale také podivné nostalgie a smutku. Nezkušená dívka a příliš zkušený muž se do sebe bláznivě zamilují. Jenže velké štěstí nemůže nikdy trvat dlouho. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (121)

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Romantický film nabitý romantismem, mělký svým obsahem a s tragickým koncem. Boháč, restauratér a děvkař Will Keane (Richard Gere) narazí na ostýchavý půvab mladinké Charlotty (půvabná Winona Ryder). A protože je stále ještě z velké části rozjíveným dítětem a chová se nepředvídaně, tak se Will snad poprvé ve svém životě zamiluje. Navíc naváže vztah se svou už dospělou dcerou Lisou (Vera Farmiga). Pak je chvilkový marný boj o záchranu života, po kterém naštěstí už je konec. A tak je jedině ironické, že poprvé zamilovaný proutník svou lásku ztrácí velmi brzy. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Priemerná romantika, priemerná dráma. Od začiatku do konca je divák v 5 až 10 minútovom predstihu a vie presne čo sa stane v nasledujúcej scéne. Vekový rozdiel hlavných protagonistov mi nepripadal nijako nechutný ani divný, však koniec koncov aj to sa môže stať na tomto šialenom svete. Myslím, že by sa kráska ako Winona zahľadela do Richarda. Vo finále mal asi každý roniť krokodílie slzy a byť strašne dojatý ale jednoducho to nešlo. Príbeh to na tú drámu nevedel uhrať. Vôbec ma to nechytilo za srdce a to je škoda inak nad týmto filmom určite nelámem palicu dá sa pozerať, raz maximálne dva krát. 55% ()

Reklama

Kojak 

všechny recenze uživatele

Will (Richard Gere) je šarmantní záletník (a majitel restaurace), jehož milostné vztahy netrvaly nikdy déle než měsíc. Tenhle vyhlášený proutník neměl nikdy zlomené srdce. Nikdy se totiž do žádné nezamiloval. Pak ale potkal Charlotte Fieldingovou (Winona Ryderová), krásnou, křehkou, dvaadvacetiletou návrhářku extravagantních klobouků. Po krátké "postelové mezihře" ale zjistil, že se do Charlotty zamiloval a když pak zjistil, že Charlotte nezbývá ani rok života (na hrudníku má nádor, který roste a pravděpodobně v co nejkratším časovém horizontu zabraní správné funkci srdce), rozhodl se, že s ní zůstane až do samotného konce. Hudba Gabriela Yareda je taktéž moc pěkná. Pokud to tedy vezmu "kolem do kola", je Podzim v New Yorku film, který mě rozhodně nezklamal a možná to bude i proto, že jsem od něj čekal velmi slabý podprůměr zaplněný sentimentálními žvásty a nudným průběhem. Podzim v NY mě ale vážně dost překvapil a proto dávám 5 hvězdiček. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Kým sa jednalo o o tému láska-vzťahy-sex veril som hlavným hrdinom každučké slovo. Gere hral dokonalé hovado a Winona mladú sprostú naivku a hrali to fakt dobre. Ale ako sa film prehupol do poslednej tretiny a začal byť o chorobe a boji s ňou, tak to jednak režisér a scenárista a jednak Winona absolútne nezvládli. Jej herecké schopnosti proste tak ďaleko nesiahajú aj keby sa roztrhala. A tak to aj vyzeralo. Škoda. Ale Gere to potiahol poctivo až dokonca. Jeden z filmov, ktoré beriem ako povinnú jazdu, ale bolo to obstojné. ()

Baroque 

všechny recenze uživatele

keď ste mali niekedy zlomené srdce, a často veľmi, donúti vás to k slzám. sám som si toho veľa odtrpel. možno som to nemal pozerať, ale nedalo mi. prečo niekedy nevypustiť z klietky tú patetizovanú melodrámu. len to musíte vydržať. niečo ako Môj život, ktorý je ale značne podarenejším dielom. ale neurazí. 65%, ale dám za ****, lebo niekedy človek uverí v lásku. p.s. vážte si lásku, pestujte ju, opatrujte, ak sa s ňou deje niečo zlé, liečte ju. čo by sme bez nej boli. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama