Reklama

Reklama

Matrjoški

(seriál)
TV spot 1
Belgie, (2005–2008), 16 h 40 min (Minutáž: 50 min)

Scénář:

Guy Goossens, Marc Punt

Kamera:

Michel van Laer

Hrají:

Peter Van den Begin, Axel Daeseleire, Luk Wyns, Marc Van Eeghem, Lucas van den Eynde, Ljubomiras Laucevičius, Manou Kersting, Veerle De Jonghe (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Jsou mladé a jsou krásné. Jedni je prodávají, druzí kupují. Belgický kriminální seriál z prostředí obchodu s bílým masem. Každý rok jsou stovky žen na celém světě odvlečeny ze svých domovů a donuceny k prostituci a k sexuálnímu otroctví, z kterého jen obtížně a někdy vůbec nacházejí únik. Seriál Matrjoški vypráví osudy deseti z nich. Ukazuje složitou situaci těchto žen, nevybíravé kriminální postupy mafiánských živlů, stejně jako si všímá toho, jak policie často jedná pomalu a mnohdy toleruje obchod s bílým masem. Seriál byl kromě Belgie uveden ve Finsku, Švédsku, Velké Británii, Španělsku, Francii, Polsku, Maďarsku, Německu, Austrálii a Brazílii. Vzhledem k diváckému zájmu o ztvárněné téma o rok později vznikla druhá desítidílná seriálová řada. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele zigy k tomuto seriálu (2)

Matrjoški (2005) 

Ray je tedy gangster k pohledání....takového postavit proti Pacinovi, to by byla souboj..:) ani další parťáci nejsou vůbec špatní, jsou až vtipní ve svých zvycích....takže kdo má rád mafiánské příběhy jako já, přijde si na své, tady je to navíc okořeněno velkou dávkou erotiky... ()

Série 2 (2008) (S02) 

Drsné, věru gangsterský seriál jak má být, i dávkou černého humoru...jenže první řada byla ještě lepší, díky lokacím.....Thajsko zrovna nemusím...navíc hlavní gangster, jehož charisma "dělalo" první řadu, zanedlouho skončí. ()

Reklama

Reklama