Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 2

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (344)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Velkým plusem této nenáročné bojovky je pěkné ženské osazenstvo ve složení: Jaime Pressly (Tina Armstrong), Devon Aoki (Kasumi), Holly Valance (Christie Allen), Sarah Carter (Helena Douglas) a Natassia Malthe (Ayane). Za klaďase kopu Kane Kosugi (Ryu Hayabusa) a Collin Chou (Hayate) neboli Seraph z Matrixu. Eric Roberts (Donovan) se do hlavní záporné role superbojovníka, upgradovaného pomocí brýlí, vůbec nehodil. Svalovce tu zastupují Silvio Simac (Leon), wrestler Kevin Nash (Bass Armstrong) a strongman Derek Boyer (Bayman). Robin Shou má pouze symbolickou roličku vůdce pirátů. ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně bizarní mix Penthouse videa, konzolové mlátičky a sedmdesátkové řežby, který ukáže negrovu holou prdel a nabídne BILLA z diskontu. Tenhle kus má snad víc movie connections než Pulp Fiction a věřte tomu, že je to jeden z těch filmů, kvůli kterým vaši prarodiče volí komunisty. Za dvacet let z toho bude poklad pro fajnšmekry. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Jsou dobré filmy. Jsou i špatné filmy. Jsou zábavná béčka. Dokonce jsou i filmy tak špatné až jsou dobré. Pak existují výtvory jimž ani koňská dávka nadsázky nemá sebemenší šanci pomoci. No a pak je tu DOA: Na život a na smrt. Krásné holky, neskutečně nadsazená akce, krásné kočky, nejhorší možný střih, nádherné děvy, směšné dialogy, a tak dále stále dokola. Myslím, že obrázek již máte. Dead or Alive je prostě snímek mimo věškeré běžné kategorie. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Corey Yuen prostě umí, tento film dává slovu béčko nový rozměr, jenže pořád to zůstává vysoce zábavné, akční choreografie je špičková, ze zúčastněných slečen pokud je mi známo(snad mimo Devon) žádná nemá aktivní znalost bojového umění a co z nich Corey udělal! (jak jsem se dozvěděl z bonusů, podstoupily tříměsíční trénink) Dynamický střih, frenetické tempo, občas trochu humoru, ta stylizace, nebo spíše hyperstylizace soubojů stojí fakt za to, hudba do toho skvěle sedí. Potěší účast hvězd bojového umění jako je Collin Chou a i Kane Kosugi je profík každým coulem. Fakt jsem se pobavil a docela mě mrzí, že Corey už dlouho nenatočil žádný film vlastní a nic nechystá v nejbližší době. ()

Rogue 

všechny recenze uživatele

Ve všech ohledech nadsazenější než Mortal Kombat (ačkoliv stylem ujetosti se spíš podobá Spy kids). Logika si dává pauzu a je tak více prostoru na fetiš polonahých těl, plavek, volejbalu a videoherně přestřelené wuxia souboje, jejichž choreografie je přinejmenším pochybná. Nehorázná kokotina - videohra povýšila na filmový žánr. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Film je založen na populární bojové hře Dead or Alive. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama