Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 4

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (344)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Mortal Kombat 2006. Víc holek, víc akce, víc postav (ač ne tak působivých), docela stylový souboje, prakticky stejná zápletka, žádná krev, dost jemná míra násilí, sem tam nějaký ten akční pohled do dámského rozkroku. Je to dobrý, ale podruhý už vidět nechci. (screeny) ()

klerik 

všechny recenze uživatele

No fakt sa na to nepozerá zle :-) Corey Yuen opäť raz boduje peknými herečkami a namakanými súbojmi. Ale... tento scenár písali traja(!!!) ľudia? Ak sa budem tváriť, že šlo o poctu DRAK PRICHÁDZA, dokážem tomu dať tri šutre. Ale inak mi bude stačiť pozrieť si nabudúce už len nejaký zostrih. MORTAL COMBAT nebol natočený tak okúzľujúco, ale bol o čosi inteligentnejší... Fakt... ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto ultra masakralni vyplach mozku. Tohle prekonava Mortal Kombat ve vetsine veci, krome postav a zbrani. Tady se bohuzel rubou jen s pouzitim svyho tela, pripadne naka ta tyc nebo mec, ale ackoliv se masakrujou naprosto neuveritelnym zpusobem, neukapne tu ani kapicka krve a maximum je tu trochu potu nebo slina. A co se tyce samotnejch postav, hlavni hrdinky jsou fakt mega kundy, ale i kdyz kazda bitkari krapet odlisne, jsou si v podstate dost podobny a neni tu zadna hlavni hrdinka a spolu s faktem, ze je vam hned jasny, kdo se dostane do finale, tak clovek prakticky nikomu moc nefandi a jen si uziva bitky. Takle mega hustou choreografii jsem uz ale dlouho nevidel. Co se tyce pribehu, tak je to blbost, ktera jen spojuje jednotlivy souboje, ale clovek si toho ani nevsimne, protoze souboje tu jsou prakticky nepretrzite a spolu s prijemnou delkou 80 minut, sviznou hudbou a sem tam nejakym vtipkem film utece driv, nez se clovek vzpamatuje. Tohle neni ani tak film, ale spis jako by si clovek na 80 minut zaparil nejakou mlaticku. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nehorázně střelená a zároveň zábavná záležitosti. Krásné holky se s chlapy i mezi sebou tlučou hlava nehlava, děj k tomu prakticky nepotřebují, do toho ještě trousí vtipy... Akční scény (které tvoří 90% filmu) jsou velice nápadité a originální, divákům jsou servírovány v krásném balení (moje nejoblíbenější je asi potyčka v bambusovém hájku), film odsýpá až do konce, který přijde po necelé hodině a půl, což je tak akorát. Kdyby byl DOA o pár minut delší, už by byl natahovaný. V rámci "béček" rozhodně nadprůměr. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Svižná, leč bizarní kravinka s jednotvárnou akcí bez kapky krve.. A to od tvůrce Van Dammeovské klasiky Karate Tiger 1: Neustupuj, nevzdávej se nebo nedávných Kurýrů. Celé je to ještě pestřejší a uhlazenější než Charlieho andílci, aneb kterak kamera detailně sjíždí ženské křivky, nicméně kolena to nikomu nerozklepe!! Scénář nadobro zničí víc mozkových buněk než dobře ubalený joint, skutečně to celé vypadá, jakoby si dva osmiletí školáci hráli na písku a sesmolili jakýs takýs příběh o bojovém turnaji, kam se zvou jen ti nejlepší (tedy nejlépe vypadající). Takže mraky vnadných slečen, choreografie odkoukaná od šikovnějších kolegů, válení v písku a vyumělkované turnajové mlátičky, které snad nikdy nevystoupí ze své naivní stylizace. Nebrat pranic vážně, nicméně i bez Bolo Yeunga to na *** vystačí!! ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Film je založen na populární bojové hře Dead or Alive. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama