Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Americké romantické drama vypráví o Natalii, studentce z dobré rodiny, do jejíhož světa vpadne tajemný Keith. Dívka podléhá jeho kouzlu, ale poté, co zmizí, odhalí temné tajemství. Americké romantické drama vypráví milostný příběh Natalie, která má všechno, po čem ostatní dívky touží - je skvělá studentka z dobré rodiny, hvězda atletiky a královna střední školy, do níž chodí. Od dětství každý její krok bedlivě střeží ambiciózní rodiče a zdá se, že do dívčiny budoucnosti nemůže nic zasáhnout. Jenže pak se objeví Keith, svobodomyslný, tajemný a problematický mladík, který nemá co ztratit. A i když Natalie rozumem ví, že by si ho měla držet od těla, srdci poručit nedokáže. Keith ji zatáhne do řady podivných dobrodružství a ona se stále víc snaží zjistit, kdo doopravdy je. Když mladík najednou zmizí, Nataliin svět se rozpadne. A poté, co odhalí jeho temné tajemství, se život dvojice jednou provždy změní. V režii Todda Kesslera hrají Elisabeth Harnoisová a Jesse McCartney. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (230)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Romantické, trýznivé, depresivní × neujasněné, americké, přehnaně teenagerovské. Nebylo to vůbec špatný, ale něco tomu chybělo. Vyústění filmu je podobné jako v mnoha dalších amerických filmech, např. A Walk to remember. Samotnou postavu Keitha bych ufackovala za to, jak se choval, mladou slečnu Natalii bych profackovala za to, že je tak nesnesitelná americká blondýna. Film měl ovšem i přes to všechno své kouzlo, jen ten konec na autobusovém terminálu. Nějak jsem nepochopila o co jde, nenáviděl jí, nebo se do ní fakt zamiloval? Asi jsem natvrdlá. Romantický film z prostředí amerických vysokoškoláků je vhodný pro většinu diváků. ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Někdy stačí jedno setkání a může se Váš život přetočit vzhůru nohama. Keith byl pro mě hodně zajímavá postava, možná né originální a už tu pár takových bylo, ale v podání Jesse McCartneyho to bylo jiné a to víc mě zajímalo, co bude dál, co se s ním děje a kam všechno jeho počínání směřuje. A co bych tak řekla na závěr? Limit je nebe.. ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Keith je divný film a toto tvrdenie definuje moje vnímanie celku... Tak ambivalentné pocity ako pri sledovaní tohto dielka som už dlho nemal. Herci sú miestami nesympatický, prehrávajúci, inokedy som sa pristihol pri tom, že vo svojej v podstate sú sympatický a tak dokola. Scenár je zložený miestami s wtf dialógmi, prípadne ako vystrihnutými z nejakej vydieračskej D. Steelovej, preložený poriadnym klišé a chvíľami naopak má svoje sympatické momenty... a tak dokola. Réžia chvíľami obsahuje kreatívne a umelecké chvíľky a niekedy je dielom nevyrovnaného študenta réžie... a tak dokola. Pointu som trafil takmer na začiatku, chvíľami som sa nudil, chvíľami pristihol pri tom, že myslím na niečo iné, niekedy som bol maximálne vtiahnutý...a tak dokola! Tak trochu rozháraný a nekompaktný film..a hlavne divný:) Len stále neviem či viac divný-zlý alebo divný-dobrý! Slabé *** ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Možná originálně tvářící se,ale nakonec úplně stejná slaďárna jako všechny ostatní, jen ne tak sladká,spíše na palici:-)Hezká holka se zamiluje do podprůměrnýho blbečka,který se neumí chovat jinak než jako namachrovaný imbecil.Možná,že bych k němu měla mít víc soucitu po tom,co ke konci filmu vyplavalo na povrch,ale kdepak.Kdyby to šlo,tak hlavního představitele nakopu, stejně tak jako slečnu plnou klišé "nevím proč tomu tak je,ale s tebou se cítím jinak,svá,ne jako s ostatními".Blablabla.Po celou dobu jsem se ptala sama sebe "tak kdy už se začne něco dít",neustále jsem sledovala čas a ono nic.Já si z toho na zadek nesednu,jen proto,že měl SPOILER Keith rakovinu.Bohužel,hrozná ztráta času.Asi přeci jen zanevřu na červeně označený filmy(:D),protože mě v poslední době jen a jen zklamaly..:-) ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

"Fuck you!"..."You just did, partner." Tak přesně takto si představuju velkolepé a přitom komorní originální vyznání lásky, na teenegery nečekaně dospělé, co také čekat jiného, když náctiletou puberťačku hrála školácky šukézní děvetadvacetiletá žena. Film je jinak hrozně divný, na straně jedné samoúčelná slátanina všemožných klišé a názorná ukázka amerického snobismu (rodiče Nat, odpudivý hispánec Nadalovského vzhledu ve snímku s lehce tenisovou atmosférou) a na straně druhé se mi na to opravdu krásně koukalo (hned dvakrát po sobě), dokonce jsem se párkrát přichytil s přiblým úsměvem na ksichtě. Jako hlavní mínus snímku vidím předvídatelnost Keithova chování, spousta ze zdejších komentujích zde píše, že divák je na stejné vlně jako Nathalie a teprve spolu s ní a díky ní odhaluje jeho tajemství. Nevím čím to je, ale mně přišlo, že scénář ani moc nemlžil a prakticky první dialog u kulečníku dal první indicii, kdeže je problém... scéna s Billym na křižovatce byla potvrzující (cca polovina filmu). Podobně laděných snímků, už jsem pravděpodobně viděl příliš a psychologie lidského chování mi také není úplně vzdálená. Závěrem, třetí zářivou musím dát pro dívky ve sportovních sukýnkách, pro tenisové playerky mám prostě slabost. 60% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Když se Natalie (Elisabeth Harnois) baví s profesorem o nepřítomnosti Keitha (Jesse McCartney), má část vlasů i přes pravé rameno, při dalším pohledu ne a pak zase ano. (Reesam)
  • V sedmé minutě radí otec Natálii (Elisabeth Harnois) že její soupeřka v nadcházejícím zápase je levačka, ale ve filmu je pak vidět, že podává pravou rukou. (Gyl)
  • Film je inspirován krátkým příběhem "Keith" z knihy "The Hotel Eden", kterou napsal Ron Carlson. (Pumiiix)

Reklama

Reklama