Reklama

Reklama

Neporazitelný II: Poslední zůstává

  • USA Undisputed II: Last Man Standing (více)
Trailer 2

Pokračování filmu z roku 2002. Tentokrát je šampion těžké váhy George „Iceman“ Chambers poslán do ruského vězení na základě vykonstruovaného obvinění z pašování drog. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (382)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Bitky jako kráva. White a Adkins, pro mě předtím úplně neznámí, se rubou v nekompromisním volnym stylu. Ve vězení v Rusku. Přesně jak už tu bylo několikrát řečeno, oba jsou neskutečně namakaný a rychlý zároveň, představa být na místě jejich soupeře nahání hovna do kalhot. Bohužel je tu podle mě až moc času věnováno příběhu, mohlo se to mlátit ještě o dost víc a bylo by to jedině dobře. Ale masakr. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Arénovka snů! V promrzlém vězení se odehrávaj nelegální zápasy, ze kterejch tečou obrovský prachy. Námět je sám o sobě úžasnej a do úplnosti ho využil každej člen štábu. Co na tom, že vizuální stránka je odpudivá. Ta nese zodpovědnost za nekompromisní atmosféru, ze které proudí mráz po těle a ta špína kolem se divákovi zažere pod kůži. Bude trpět s hlavní postavou, bude se domáhat spravedlnosti, jakožto Ledoborec v hlavní roli. A bude se těšit na každej další souboj, jež na sebe nenechá dlouho čekat. Je vskutku nadlidské, co zde předvádí Scott Adkins.. takovej řetězec salt, kopů z otoček, kopů z nemožnej pozic.. fakt mazec!!! Všechna ta tetování co má na těle, sestřih, a ať si každý říká co chce, Boyka není tak povrchní arogantní šmejd.. už zde má určitý morální kodex, je vlastně férovej, pouze vůči ostatním vězňům zneužívá svojí dominanci. Ta se samozřejmě přenese do ringu a tam řádí jako neutichající smršť. Bojovej arsenál pestrej a pokaždé překvapí s něčim jiným. Na druhé straně Jai White, jehož postava se precizně a přesto přirozeně profiluje. Z egoisticky tvrdohlavého blbečeka se stane muž, kterej si pustí vězně k tělu, přijme věci tak jak jsou a začne i místním pomáhat. Jeho svalstvo mu pomalu ani neumožňuje se minout s ramenem Boyky - disponuje zajímavým boxérským stylem. Přesto jsem si nejvíce oblíbil armádní boj z blízka, kterej použil ve finále.. mix pák, loktů a zvedáků v jeho podání impozantní. Bitky jsou perfektně sestříhané, režie je špičková a souboje maj kurevskou razanci, cítil jsem každý úder na těle a choreografie se nedá s ničim srovnávat. Nathaniel Dawkins zase stojí za nadupanou hudbou. A dojde i na pořádné emocionální scény. Gaga je geniální postava.. nemám co vytknout, všecko je takové, jak má být. ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Hodnocení celkem vysoké, ale já nebudu tak štědrý. Akční bojovka je to dobrá, od krvavého sportu a podobných od Van Damma snad první arénovka co jsem za posledních 5 let viděl. Dva hlavní bijci mají nabušíno jak ďábel a řež je to ukrutná. Ale děj je v koncích a poslední bitka mohla mít taky lepší závěr. Rozhodně oproti prvnímu dílu se Snipesem je to výš, ale i tak to na mě působí spíš průměrně. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Dámy (snad) prominou, pánové (určitě) pochopí, ale tohle je kurevský nářez. Už ze začátku mi bylo jasné, že po stránce příběhové od toho nelze moc čekat, stejně jako po scenáristické stránce je to jasná linie, která nikde nevybočuje, a vy bezpečně víte, co se stane. Ale koho to zajímá, když je tady (téměř) dokonalá bojová choreografie! Dělal jsem bojová umění pět let, a proto jsem ocenil, že zas tak moc "chyb" tam nebylo (např. že lze kop chytit či vykrýt rukou). Ano, občas jsem to tam zahlédl, ale naštěstí tohle bylo v únosné míře. Ale zbytek choreografie - smekám. A smekám i před herci. Scott Adkins je neskutečný "bad ass motherfucker", který je rozhodně důstojným soupeřem pro Michaela Jaie Whitea, na kterém je vidět, že umí. Líbilo se mi, jak zpočátku byl boxer, ale pak si uvědomil, že jen pěsti na Boyku nebudou stačit… Upřímně jsem žasl, co (speciálně) Adkins dokáže, protože některé ty kopy, to jsem ještě neviděl. S ním bych se rozhodně nechtěl dostat do konfliktu, natož do ringu… :-) Zkrátka a jednoduše, pokud chcete film, kde si parádně odpočinete, tak Undisputed II: Last Man Standing je skvělá volba. A zaručuju vám, že po zhlédnutí vám hladina testosteronu v krvi stoupne minimálně dvojnásob. 90 %. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Akční bojovka jak vyšitá, ale abych pravdu řek, tak až tak mega stupidní děj sem nečekal ani já, to byla fakt síla, hlavně ke konci filmu každá další scéna překonává tu poslední, ale o to tady fakt vůbec nejde, tady jde jen o souboje a to je fakt řež největší a neskutečná bojová podívaná s výbornou kamerou a naprosto ultimátníma bojovníkama, v čele s naprostým ultramastrem a bijcem Scottem Adkinsem, co ten tam předvádí v tom ringu, to se jen tak nevidí a ještě mu zdatně sekunduje Michael Jai White. Nicméně trošku zamrzí slabší závěrečnej souboj, kterej postrádá nějaký větší vyvrcholení a je jen slabým odvarem toho, co se děje ve zbytku filmu ()

Galerie (20)

Zajímavosti (19)

  • Natáčalo sa vo februári 2005. (m.a.t.o.)
  • Do úlohy Boyku nemal byť obsadený Scott Adkins. Štúdio Nu Image pôvodne požadovalo vyššieho a ťažšieho herca, než je Scott. (m.a.t.o.)
  • Bojovú choreografiu mal na starosti J.J. 'Loco' Perry. Zároveň bol aj režisérom druhého štábu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno