Reklama

Reklama

Neporazitelný II: Poslední zůstává

  • USA Undisputed II: Last Man Standing (více)
Trailer 3

VOD (1)

Pokračování filmu z roku 2002. Tentokrát je šampion těžké váhy George „Iceman“ Chambers poslán do ruského vězení na základě vykonstruovaného obvinění z pašování drog. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (382)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Změna režiséra, změnila i celkový styl filmu a z béčkové "osmdesátky" se stal moderní akčňák. Ještě se nejedná o takovou nabušenou jízdu, jakou přinesl třetí díl, ale v rámci akčních bojovek se jedná o velice slušné dílo se směšným příběhem a ještě směšnějšími hereckými výkony, ale zato povedenou akcí. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Béčko teleportované priamo zo zlatých 80-tych rokov aj so všetkými mysliteľnými žánrovými klišé (namyslený černoch, mentor s harmonikou, podvraťácky poskok, záporák so Stalinovým knírom, strážnici v polmetrových baraniciach, otrasný happyend) a silným feelingom dôb studenej vojny, ktorý dokresľuje a všadeprítomný pichľavý chlad ruského lochu. Toto celé Florentine navliekol do moderného hip-hopového vizuálu s atraktívnou choreografiou. Ano Michael Jai White umí (nie len v ringu), ale filmu po stránke bojovej jednoznačne ruluje charizmatický Scott Adkins alias Bojka. 75% ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Slušné béčko, které stojí hlavně na vynikajících bojových scénách. Jsou výborně a přehledně natočené a Scott Adkins je nejlepší mlátička poslední doby. To už tomu potom člověk odpustí i tu ohranou zápletku a místy nudné dialogy a pasáže, ve kterých se Michael Jai White (taky docela dobrá mlátička) snaží hrát, což mu moc nejde. Jako akční oddechovka to ale mile potěší. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tak toto jsem teda rozhodně moc nečekal, že se to povede až tolik. To, že postavu Georgea Chamberse hrál zde Michael Jai White zas tak netrápilo. Sice jeho předchůdce Ving Rhames mě bavil trochu lépe (hláškama), ale zase Michael Jai White je v lepší kondici a ovládá dost dobře bojové umění. Co se týče příběhu, ten je jednoduchý, ale zase dobrý a není na něm nic špatného. Vězeňské prostředí je zajímavé, Michael Jai White dostane pořádně zabrat. Jsem rád, že v tomto díle je ve filmu dost soubojů v ringu. Scott Adkins jako Boyka je naprosto skvělý. Má zde dost soubojů v ringu, kde opět dokazuje, jak skvěle ovládá své bojové umění. Adkinsova postava je skvěle promyšlená, i vzhelodvě. Michael Jai White se také umí prát, má zde dost soubojů i mimo ring. Hudba dobrá. Herecké obsazení je na tom dost dobře - nemám žádný problém, naopak. Herec Eli Danker mě zaujal, jeho postava byla zajímavá, skvěle spolupracoval s Whitem. Finální boj Adkins vs White je skvělý. Mohl být tedy delší a měl to mít White těžší, ale nevadí. S filmem jsem naprosto spokojený. Nějaká chyba by se tu našla, třeba, jak už jsem se zmínil, finální boj měl být dramatičtější, delší a těžší pro Whita. Nějaké menší chyby by se ještě našli, ale to není třeba řešit. S průměrnou jedničkou se to rozhodně nedá srovnávat. Toto je jeden z nejlepších arénových filmů. Moje celkové hodnocení je 92% = ***** ()

petero 

všechny recenze uživatele

Tak takto nejak som si predstavoval, že mala vyzerať už jednotka. Bohužiaľ. Nijak zvlášť avizované pokračovanie je na prekvapenie okrem zvučnejšieho hereckého ansámblu vo všetkom lepšia. Bojová choreografia, dej, herci v hlavných úlohách predvádzajú ozaj peknú kondičku. Zábery sa spomaľujú, zrýchľujú a nič nepokazí ani finále kde sa bývalí boxerský šampión musí prispôsobiť pravidlám väzenského boja, ktorý oficiálne pravidlá boxu ignoruje a naviac miestny šampión je vlastne obratný kickboxer. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (19)

  • Scott Adkins (Boyka) povedal, že kvôli vyššej hmotnosti boli preňho bojové scény, v ktorých musel robiť saltá a rotácie veľmi náročné. (m.a.t.o.)
  • "Kupolovitá" časť väznice v niektorých záberoch veľmi pripomína gulag, ktorý sa objavuje vo videohre "Call of Duty: Modern Warfare III" a jej prvej sezóne, taktiež aj v jej časti "Warzone". (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno