Reklama

Reklama

Neporazitelný II: Poslední zůstává

  • USA Undisputed II: Last Man Standing (více)
Trailer 3

VOD (1)

Pokračování filmu z roku 2002. Tentokrát je šampion těžké váhy George „Iceman“ Chambers poslán do ruského vězení na základě vykonstruovaného obvinění z pašování drog. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (381)

mcb 

všechny recenze uživatele

Nářez. Béčkový paskvil všech žánrových klišé, které jsou nejen zábavné podané, ale působí v "příběhu" úplně nenásilně. Jenom jedno vězení, které je pro dva ubercool bijce malé. Sice je to námětem zapadlé někde v dobách Krvavého sportu, přesto je to vynikající žánrová záležitost. Audiovizuální souhra obrazu a zvuku během tréninkových montáží a samotných zápasů je prostě k nezaplacení. Stějně jako to, co předvádí titulní Michael Jai White a Scott Adkins, kteří svými železnými pěstmi předvádí jedny z nejlépe natočených soubojů v ringu, co jsem viděl. Italský hřebec promine ;) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Akční bojovka jak vyšitá, ale abych pravdu řek, tak až tak mega stupidní děj sem nečekal ani já, to byla fakt síla, hlavně ke konci filmu každá další scéna překonává tu poslední, ale o to tady fakt vůbec nejde, tady jde jen o souboje a to je fakt řež největší a neskutečná bojová podívaná s výbornou kamerou a naprosto ultimátníma bojovníkama, v čele s naprostým ultramastrem a bijcem Scottem Adkinsem, co ten tam předvádí v tom ringu, to se jen tak nevidí a ještě mu zdatně sekunduje Michael Jai White. Nicméně trošku zamrzí slabší závěrečnej souboj, kterej postrádá nějaký větší vyvrcholení a je jen slabým odvarem toho, co se děje ve zbytku filmu ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Úžasná vězeňská rubačka, která oživuje ringové klasiky 80. let. Oba hlavní představitelé, jak Michael Jay, tak Scott Adkins podávají neuvěřitelné výkony v oblasti svých fyzických schopností a dovedností. Většinou je zde na csfd vyzdvihován Adkins, ale Michael Jai je také excelentní. Podává bojový výkon dle scénáře - boxerskou hvězdu, narozdíl od Adkinse, který hraje absolutně všestranného bojového "ďábla". Michael Jai je navíc sympaťák a ve filmu vyloženě vystupuje z pozadí průměrných herců jako jasná hvězda s neuvěřitelným charismatem. Strašně rád bych dal filmu plný počet hvězdiček, ale nemohu ze dvou důvodů. Jednak má opravdu příšerný scénář a děj filmu, který jen slepuje jednotlivé akce mezi sebou je skutečně pitomý. Ale to by se dalo v pohodě zkousnout, kdyby film obsahoval více ringových soubojů. Těch je zde skutečně málo a tak spíše divák stále sleduje týrání nezlomného Michale Jaie dozorci. Ale tohle si mohli tvůrci odpustit (alespoň v takové míře a přidat raději soubojů), od toho tu máme jiné filmy, ať už klasické vězeňské drama se Slyem "Lock Up" nebo Van Dammovo "In Hell". Každopádně, souboje jsou absolutní špička a opravdu se vyrovnají i vrcholu, který předvádí v poslední době Tony Jaa. Něco takového se skutečně nevidí, v tomhle film dalekosáhle přesahuje zatím vše viděné a zastavuje se až u základních kultů jimiž jsou bojové scény ve filmech Bruce Leeho a aktuálních dovedností Tonyho Jaa... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 9/10/// +namakaní soupeři, hodně krve, dobré prostředí, postavy a zápletka, konec -mohla být klidně ještě výraznější hudba/// Konečně zase jednou zdařilí boxersko-vězeňský film. Vůbec jsem neměl pocit, že by bylo něco vycucané z prstu, všechno do sebe krásně zapadalo. Jistá podobnost s předelším dílem je. Minimálně koncept, ale vše ostatní se zdá být hodně originální, jiné. A hlavně ve filmu je vytvořena dobrá atmosféra, adrenalin, krev, souboje, prostě vše co k podobnému filmu patří. Michael Jai White je nadmíru charismatický a budete mu fandit. Mírně mi to připomělo Van Dammovo Peklo./// Celkem 77%/// ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kameramani všech akčních filmů by měli mít zakázáno koupit si kameru dřív, než prokážou, že si Neporazitelného minimálně dvacetkrát pustili dopředu a minimálně desetkrát pozpátku. To byla pochoutka jako nedělní oběd od mámy! Kupodivu tímhle filmem neutrpělo moje pro-dámské sebevědomí, a to i přesto, že každý z těch klučíků tu má víc svalové hmoty než průměrně rostlý plejtvák. Říkám si, že dokud se budou takováhle hovádka pošťuchovat v lochu, mám já tady na čerstvém vzduchu pré. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (19)

  • Scott Adkins (Boyka) musel nabrať značné množstvo svalovej hmoty, aby oproti Michaelovi Jai Whiteovi (George Chambers) nepôsobil príliš vychudnuto. Jeho hmotnosť počas natáčania bola 90 kg, pričom bežne váži cca 82 kg. (m.a.t.o.)
  • Scott Adkins (Boyka) povedal, že kvôli vyššej hmotnosti boli preňho bojové scény, v ktorých musel robiť saltá a rotácie veľmi náročné. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama