Reklama

Reklama

Jednotka příliš rychlého nasazení

  • Česko Úsvit policajtů (více)
Trailer 1

VOD (1)

Seržant Nicholas Angel absolvoval školu s vyznamenáním a brzo si získal respekt i oblibu u lidí v londýnských ulicích. Dostal medaili za statečnost, devět ocenění jen za poslední rok ve službě a dosáhl většího počtu zatčení než kterýkoli jiný policista. Je prostě ze všech nejlepší a to začne vadit jeho kolegům i nadřízeným. Nicholas je převelen do malé vesničky Sandford. Z nové situace je hodně zklamaný, přesto začne své povinnosti plnit hned po příjezdu. Nejenže si svým přístupem získá opovržení místních policistů, navíc je považován za hlupáka. Jediný, komu se Nicholas zalíbí, je dobrácký strážník Danny. Po krátkém Angelově pobytu se v městečku s nulovou kriminalitou rozběhne kolotoč smrtelných nehod. Jediný, kdo v tom vidí něco daleko většího než souhru nešťastných náhod, je právě seržant Angel. (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (1 363)

Bluntman 

všechny recenze uživatele

They're bad boys. They're die hards. They're lethal weapons. They are... Pokud další počin Edgara Wrighta a Simona Pegga bude ještě lepší než Spaced (4,5*), Soumrak mrtvých (slabších 5*) a Hot Fuzz (5*), tak na to nebudou stačit žádná hodnocení. Hot Fuzz má jednu jedinou nevýhodu, neuvěřitelně hloupý český název, jinak mu nelze nic vytknout._____ Člověk sběhlejší ve filmech, nejen těch akčních, zde najde doslova tuny odkazů (od těch nejočividnějších až po ty zasvěcenecké), obdivuhodné ale je, že parodie filmů přijde zábavná i těm, kteří daný film neviděli. To proto, že si tvůrci připraví dostatečný prostor pro to, aby s tím divákem seznámili - nestačí se o filmu zmínit, nestačí ukázat obal DVD na kameru, ještě se musí klíčová scéna z něj pustit a až poté zparodovat. V tomto ohledu film těží hlavně ze tří bijáků: Bod zlomu - Mizerové II - Police Story. V tomto ohledu je zajímavá hlavní postava Angela, který je na tom ze začátku stejně jako divák neobeznámený s akčními filmy, ale to se do konce ještě stihne změnit._____ Hororové i slasherové prvky a očividné čerpání z románů Iry Levina (hlavně Stepfordské paničky) nepůsobí vůbec rušivě, protože film je rozdělen na 4 části... A když si už člověk říká, že to nemůže být lepší, tak přijde závěrečný souboj ala Godzilla a Matrix Revolutions. Ten film je prostě dokonalý, ani papírování v něm nechybí. :-)_____ PS. Hu-sá!!! ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Začátek se rozjel poměrně dobře. Člověk se i pobavil . Pak jsem asi hodinu a půl nepochopil na co si ten film hraje. Jestli je to parodie nebo se to má brát vážně. No a na závěr jsem se dočkal slušné akce. Jestli jsem se krom úvodu pobavil ? To ani omylem. Vlastně nejlepší zábava je až díky našim komentářům. Plakátové věty typu: "Edgar Wright strčil Baye do kapsy." "Takhle má vypadat akční film". Nebo zase vysoce netolerantní komentář od uživatele Humprt Pum . To sou mnohem větší dardy než celej tenhle zkaženej guláš zvanej Hot Fuzz. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Simon Pegg. Už v Soumraku mrtvých byla jeho postava neskutečně k smíchu a stál na ní celý film. V Hot fuzz se to opakuje a jeho velmi vážný a až příliš snaživý policista Nicholas Angel narazí u vedení policie se svou přílišnou snaživostí a je poslán do malého městečka. Zde jeho paranoidní vlastnosti vypadají zbytečně, ale vše se brzy obrátí. Scénář je neskutečný. Anglický humor je cítit a vy se nedokážete chvílemi přestat smát. Simon Pegg je úžasný! Spojením jeho osobnosti s Nickem Frostem vznikne pouto, které se dá přirovnat snad jen k hrdinům Mizerů. O závěrečném pekle, které se v malém městečku rozjede není co dodávat. Usaďte se a bavte se tohle je komedie co vás položí. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Aby bylo jasno - miluju koniny, chtěně i nechtěně zábavná béčka i parodie plné filmových odkazů. Tady ale nebylo čeho se chytit. Stejně jako v případě předchozího ´Shaun of the Dead´ zažívám mírné déja-vu. Wrightův křečovitý humor mě nesmírně nudí, jeho střihačské epileptické onanie iritují a filmové citace mě nechávají v klidu, ty dobrý film nedělají. Z celého filmu pak zbyde na jazyku trpká příchuť s otázkou mířenou na Edgara Wrighta: "Na co si ten chlap, kurva, hraje?!?" ()

lebowski 

všechny recenze uživatele

Trochu zklamaní po těch oslavných komentářích, vcelku ale vtipný filmeček se stejnou ústřední dvojicí jako v Soumraku mrtvých a s několika známými tvářemi (potěší třeba dvojrole Billa Baileye známého jako Mannyho z Black Books). Také bývalý James Bond Timothy Dalton se tu vyřádil. Pěkná vražda, ne nepodobná scéně z Přichází satan. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (46)

  • Během natáčení v uniformách byli Nick Frost (Danny Butterman) i Simon Pegg (Nicholas Angel) o pauzách častokrát oslovováni coby opravdoví policisté. Kolemdoucí se jich například ptali na směr jízdy. A herci všem trpělivě odpovídali. (don corleone)
  • Kombinace zámku místnosti s důkazy je 999, což je také telefonní číslo na britskou policii. (don corleone)

Související novinky

Edgar Wright chystá duchařinu

Edgar Wright chystá duchařinu

23.07.2020

Režisér a scenárista Edgar Wright už si pomalu připravuje svůj další projekt. Bude jím adaptace krátké povídky Stage 13, která vypráví o duchovi, jenž straší ve filmovém studiu. Od režiséra filmů… (více)

Pegg a Frost jedou na vlastní pěst

Pegg a Frost jedou na vlastní pěst

21.01.2018

Simon Pegg a Nick Frost se proslavili hlavně díky filmům Edgara Wrighta. Soumrak mrtvých následovala Jednotka příliš rychlého nasazení a takzvanou "trilogii Cornetto" zakončila sci-fi U Konce světa,… (více)

Simon Pegg píše nový Star Trek

Simon Pegg píše nový Star Trek

22.01.2015

Britský komediální herec Simon Pegg dávno není jen komediálním hercem. K režii se ještě nedostal (a kdo ví, jestli o to má vůbec zájem), už ale stihnul nasbírat spoustu scenáristických zkušeností.… (více)

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

15.01.2014

Žili jste v dojmu, že mravenčí superhrdina, jehož nám za rok a půl představí Edgar Wright, našel svého představitele v Paulu Ruddovi? To nejste zdaleka sami, režisér Scotta Pilgrima nebo Jednotky… (více)

Reklama

Reklama