Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Byli odsouzeni k trestu smrti, teď však dostávají možnost vybojovat si svůj život. Džungle jednoho tichomořského ostrova se stane záhy krvavým bojištěm. Tato drsná vybíjená má být prostředkována celému světu pomocí internetu. Nikdo ale netuší, že jeden z aktérů této plánované show je vycvičený člen amerického námořnictva... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

Slasher 

všechny recenze uživatele

10 people will fight. 9 people will die. You get to watch. Spokojenost. V dnešní době jsem rád za každý akční film staré školy, v případě že se nejedná o vyloženě trapný kousky. Připomíná mi to jak jsem se jako dítě po podobných filmech mohl utlouct. Stallone, Lundgren, Schwarzenegger, Van Damme a tak dál (ne Seagal rozhodně ne), ách jo.... Takže abych se dostal ke Condemned, hlavní roli chytil Steve 'Stone Cold' Austin, wrestler první kategorie. Jako každý takový musí mít v první řadě charisma, jinak by si ve WWE ani neprdnul, což se v tomhle filmu potvrzuje, a ačkoliv mi z těch pár zápasů co jsem s ním viděl moc sympatický nebyl, tady ano. Takže prvních 35 minut bez chyby, zbytek trochu horší. Jednak to chtělo víc brutality a násilí (když už k nějakýmu dojde, vidíme to jen na pozadí scény z kamery instalovaný přímo pro show a film se soustředí na pohoršený reakce některých členů tvůrčího týmu, takže prakticky nevidíme nic), jednak víc Austina. Ale i tak jsem se bavil a nemám důvod jít pod 70%. A myslím, že každý člověk co vyrůstal na podobných filmech nemůže moc čeho litovat. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Akčák, který se snaží o myšlenkový přesah. Akce relativně dobře zvládnutá, no, na mě místy zbytečně surová. A místy (asi nechtěně), mírně komické. Austin je tu vcelku sympatický a Vinnie Jones mě vcelku překvapil, co za sadistickou svini si tu střihnul. Jednou stačilo, nápad je působivý, ale nijak zvlášť, aby se k filmu člověk chtěl vracet. 50 % ()

Reklama

kinderman 

všechny recenze uživatele

„Tvrdý“ odsudek pokleslé zábavy a zvrhlých choutek diváků, kteří podobné pořady vyhledávají, se sám stává pokleslým v okamžiku, kdy je odhalena pravá totožnost jednoho ze soutěžících a nahlédneme do jeho rodinného zázemí. To jsem opravdu uronil slzu a šel ve své sbírce najít sofistikovanou jedničku Battle Royale, která v kategorii Nedobrovolná vybíjená na pustém ostrově patří k absolutní špičce. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Mrdka je to! Skvělej námět a lákavý obsazení, to jsou vëškeré klady filmu. Zbytek stojí za hovno. Akce nic moc, ale nejhorší je fakt kolik prostoru dostalo dění ve sledovacím centru tý reality show, protože ty pasáže jsou tak nudný a debilně zahraný, ach jo. Postiženej scénář mi neva, protože u takovýhle filmů s tim počítám. Stone Cold Stevea Austina jsem neměl moc rád ani když byl wrestler a jako herce si ho nejspíš taky neoblíbím. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tak takáto masa svalov by sa s prehľadom vyrovnala aj machrom z Predatora! V tomto určite. Všetko je nablýskané, akcia spája wrestlingové, boxerské a K1 ringy ako nikdy predtým. Po rozjazde som tomu dával veľké nádeje, no postupom času sú to len súboje ako na ktoromkoľvek športovom kanáli. S podobným obsadením a režisérom sa však veľa čakať nedalo. To čo Wiper nemohol nahradiť svojim umením, zachraňovala ešte aspoň hudba a nenudiace tempo, čo mal na svedomí aspoň aký-taký pokus o príbeh v druhej polke, aj keď je to celé vlastne len vykrádačka Battle Royale. Napriek tomu zábavička podobná ako pred rokom s kamošom The Marine a ak si budem môcť každý rok dať takúto jednohubku, budem spokojný. 65%. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Jack Conrad (Steve Austin) použije ve filmu zbraně Jericho 941 F ráže 9x19 mm a Heckler & Koch MP5A3 ráže 9 mm. (dc125)
  • Ve scéně brzy po začátku filmu, kdy strážce otočí klíčkem v zámku, je možné poznat, že zámek byl odemknut již předem. (slatkac)

Související novinky

Jednooký králem... akce

Jednooký králem... akce

22.03.2008

Režisér příjemně tradičního westernu 3:10 Vlak do Yumy James Mangold se z Divokého západu přesune do blízké budoucnosti a kolty vymění za tu nejšpičkovější bojovou techniku. V adaptaci komiksu… (více)

Reklama

Reklama