Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Byli odsouzeni k trestu smrti, teď však dostávají možnost vybojovat si svůj život. Džungle jednoho tichomořského ostrova se stane záhy krvavým bojištěm. Tato drsná vybíjená má být prostředkována celému světu pomocí internetu. Nikdo ale netuší, že jeden z aktérů této plánované show je vycvičený člen amerického námořnictva... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Tématicky zábavné a pro fanoušky celkem přitažlivé. Akce bohužel lehce slabší (špatný střih). Troufám si řici, že více nápaditě už vyvražďovačka nemohla být postavena, tudíž v rámci žánru solidní průměr. Více přehlednější akce, méně slz a happyendovských scén a mohla z toho být solidní erková řežba pro hardcore fans. Takhle je to někde na půli cesty. Ale Steve Austin je celkem cool. To nelze upřít. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Já jsem vždycky říkala, že reality show jsou šílené. Teď se mi to jen potvrdilo. Násilí plodí jenom nasilí. Pro sledovanost uděláme všechno. Na opuštěném ostrově vysadíme pár vrahounů a budeme sledovat, jak se budou likvidovat na vzájem. Vyhrát může jen jeden. Jenže tahle show se vymkne kontrole. Chvílemi jsem film sledovala s otevřenou pusou. Doufám, že reality show nikdy tuhle hranici nepřekročí. ()

Reklama

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Postavy z Running Mana v prostředí Battle Royale? Ano, bohužel se zůstalo jen u toho příslibu kvalitní podívané. Akce je poskrovnu a ten zbytek je příliš obyčejný a neinvenční. Steve Austin jako "hodná mlátička" není špatný, Nathan Jones bohužel zmizí příliš brzy a nejlépe tak z toho vychází Vinnie Jones. Scénárista bohužel nebyl schopen vymyslet ani úderné hlášky, natož zajímavá úmrtí. A opravdu bylo nutné film idealizovat tím klasickým americkým způsobem? ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Mohl to být dokonalý instantní balíček chutného béčka, které by dobře kloubilo náměty z Battle Royale a Undisputed, kdyby to nebylo a) tak okatě korektní (čestný agent FBI, pokroucená minulost hlavního hrdiny, blonďatá přítelkyně), b) full contact souboje tak chaoticky nasnímané a sestříhané, c) neskutečně dlouhé. Jinak totiž Steve Austin má na ex-wrestlera slušné charisma na rozdíl od hezounka Johna The Marine Ceny a Vinnie Jones jako britský zástupce drsňáků boduje na plné čáře. Sympatická jednohubka, která přijde pro nedělní večer po perném týdnu docela vhod. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Parádní kousek, který mi připomněl, proč mám tenhle žánr ráda. Nenáročný děj, lahůdkové akční sekvence, neohrožený hrdina a slizký záporák, který se bude smažit v pekle dřív, než začnou závěrečné titulky. "Zabij, nebo budeš zabit" má navíc skvělou kameru a trefný hudební doprovod, což výsledný zážitek ještě umocňuje. A že posledních pět minut ovládlo nechutné klišé? No a co - to je přece u tohohle druhu filmů normální.;-) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Z Austina a Jonese se stali během natáčení parťáci, často si volné chvilky zpestřovali kanadskými žertíky. Vinnie tak například jeden den našel ve svém karavanu nafukovací pannu a několik desítek podepsaných fotografií Austina, rozmístěných všude možně. (don corleone)
  • Při pohledu na monitor, kde jsou fotografie všechn vězňů společně s vlajkami zemí, ze kterých pochází, je možné vidět, že u Rosi (Dasi Ruz) a Paca (Manu Bennett) je vlajka italská. Jména jsou však španělská, v úvodu filmu Conrad (Steve Austin) poděkuje Pacovi španělsky „gracias“ a Rosa mluví v průběhu celého filmu španělštinou. (Sydney008)

Související novinky

Jednooký králem... akce

Jednooký králem... akce

22.03.2008

Režisér příjemně tradičního westernu 3:10 Vlak do Yumy James Mangold se z Divokého západu přesune do blízké budoucnosti a kolty vymění za tu nejšpičkovější bojovou techniku. V adaptaci komiksu… (více)

Reklama

Reklama