Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Byli odsouzeni k trestu smrti, teď však dostávají možnost vybojovat si svůj život. Džungle jednoho tichomořského ostrova se stane záhy krvavým bojištěm. Tato drsná vybíjená má být prostředkována celému světu pomocí internetu. Nikdo ale netuší, že jeden z aktérů této plánované show je vycvičený člen amerického námořnictva... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Retardovaná béčková MTV rutina. Keby bola zábavná fajn, ale za zmienku tu stojí akurát psycho kukuč Vinieho Jonesa (tradične). Úvod strašne skratkovitý, akcia je mldá, roztrasená pseudoautentická kamera ma vytáčala už pri Bournovi (a to to aspoň nebol lowendový digitál), ale hlavne hromada zbytočných kecov, ktoré film naťahújú k úmorným dvom hodinám. 30% ()

Ridick odpad!

všechny recenze uživatele

ako student politologie budem vzdy tvrdo hanit taketo antihumanne filmy...je to des a sklamanie co hollywood nenapadne, ved to pustite 10 rocnemu decku a sa necudujme ze v amerike sa budu potom na elementary school hrat na jackov conradov a jemu podobnych a vystrielaju pol triedy... nechcem byt premudrely, ale pokial viem tak v taliansku, nemecku a aj v japonsku su tresty smrti zakazane, a profilovanie nemca ako rasistickeho blondaveho jurgena, japonca ako majstra kung fu, rusa ako horu svalov je uz passe dost dlhsi cas...no nic, na zaver: NEPOZERAT ZA ZIADNYCH OKOLNOSTI!!!!!! ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +dobrý výběr postav, plno adrenalinového napětí, hustých scén -přidal bych ještě více postav/// Zabij nebo budeš zabit je takové nenápadné Battle Royale po americku. Což mě velice příjemně překvapilo, protože jsem dlouho vyhlížel, jestli tento námět někdo znovu zpracuje. Jediný rozdíl ční v tom, že tady se spolu nestřetnou studenti z jedné třídy, ale prozměnu kriminálníci odsouzení na smrt. A přesto že je to béčko jak vyšité, jsem nadmíru spokojen. Dlouho jsem nezažil ve filmu takové napětí a adrenalin. Přitom vše, od výběru postav, přes zápletku až po samotné souboje patří k tomu lepšímu co v takovýchto filmech můžete vidět. Jediné výtky směřují na to, že některé postavy to celkem rychle zabalí (vzdají), přesto že by stále mohli mít šanci na výtězství. Navíc jich není mnoho (jen deset), takže tu není možnost z pozice filmařů se ještě více vyřádit a předvést ještě více situací a soubojů. Naštěstí konec tento nedostatek trochu napravuje, takže snad brzy bude něco dalšího, protože tento námět se ještě nevyčerpal./// Celkem 78%/// ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tak tahle Austinovka mi dlouho unikala. Takže jsem se na to vrhl a očekával jsem něco mezi průměrem a solidním nadprůměrem. Tak na hezké 3* minimálně. To se však bohužel nestalo. Nyní stručně rozepíši filmy se Stevem Austinem, aby bylo jasno, že se mi docela líbí, že nejsem proti Austinovi zaujatý. Protože tenhle film dopadl celkem bídně. Takže třeba Pouliřní rváč (2009) - zábavný, tak akorát nadprůměrný film, kde se Austin hodně pral. Takže spokojenost. Dále dcera jako rukojmí (2010) - zde se to místy už táhlo, některé scény dost béčkovité, ale jinač dobrý odschoolový béčkový akčnák, takže mírný, pohodový nadprůměr. Dále Agent bez jména (2010) - opět mírně nadprůměrný film, kde mi vadila kamera, prostředí a strašná až céčkovitost - myšleno po technické stránce. Dále Hangár (2011) - spíš takoá akční komedie s vydařenou technickou stránkou - lepší průměr už. Dále Recoil ... no a to už je lepší nadprůměr - oparvdu dost bitek, přestřelek atd. Film boxérský sen musím co nejdříve shlédnout. Dále Maximum conviction, kde hrál Austin se Seagalem. Právě v tomto slabším průměru to Austin svými hláškami vytáhl. A Package. Zatím nejlepší Austinův film - lepší jak nadprůměr bych to viděl. No, to jsem se rozepsal a ještě jsem ani nezačal pitvat tento snímek. Chtěl jsem jasně ukázat, že tento skvost se jasně liší od předchozích, obstojných filmů, které se dají sledovat i vícekrát. Takže nějak začnu pitvat toto nedobré dílo. Takže celkově příběh je docela zajímavý, dokáže zaujmout, ale nic velkého v tom rozhodně není. Úvod filmu nic extra - vidíme menší souboje věznů na život a na smrt. Po zhruba jedenácté minutě se na scéně objevuje Steve Austin - konečně světlá a dá se i říci nejsvětlejší stránka filmu. Má občas pár dobrých hlášek. A příběh a film se řítí dál. Na ostrov jsou dovezeni vězni i s Austinem, který hraje také vězně. Začíná jakási hra na život a na smrt, nebo li podle názvu: Zabij, nebo budeš zabit. Na ostrově se jeden vězen snaží zlikvidovat druhého. Padnu tu nějaký výbuch a souboj. Mezitím se mi některé smrti nelíbí - to do akčního žánru moc dobře nezapadá. Třeba znásilnění ženy, zmlácení a pak drastické zabití. To se mi nelíbilo teda. V první hodině se Austin moc neprojevuje. Vězni se zde zabíjejí navzájem. Poslední půlhodinovka je už akčnější, výbuchy, Austin se hezky pere proti hlavnímu záporákovi Vinnimu Jonesovi - ten se dost povedl. Ke konci Jones naprosto zečílí a nastane masakr. Jenomže úplný konec kdy záporák mohl Austina zabít a neudělal to mě naprosto dostal. Herecké obsazení krom Austina a Jonese moc nezaujal. Hudba celkem šla. No a to je asi tak vše podstatné. Nuda, jen trapné zabíjení a někdy až nechutné věznů, blbý konec, stupidní příběh. Akční žánr ? Možná ke konci. Takže solidní technická stránka, slušný fight Austin vs Jones a to je asi tak vše dobré. Odporoučím se některým, kteří dali filmu 3* nebo 4*, ale mě to moc nesedlo. Přesto filmu nějaké procenta nasčítám. 36% = ** ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Mám rád takéto filmové vyvražďovačky a lovy ľudí, ako zábava to je fajn, no je tu až príliš veľa mínusov. Okrem úbohého deja, ktorý je v takýchto filmoch samozrejmosťou, ani samotné to vyvražďovanie za veľa nestojí. Nejaké bitky, pár výstrelov, celkom nuda. Do toho rozkývaná kamera, kým platiaci diváci na nete to sledujú zväčša statickými kamerami, čo by pre lepšiu atmosféru bolo asi vhodnejšie aj pre film. Emócie v bare priateľov hlavného hrdinu boli iba na smiech, lebo filmári sa vôbec nesnažili, aby podobné emócie zažívali aj diváci filmu. A to zbytočné moralizovanie, že ľudia sa radi pozerajú na násilie do takéhoto filmu fakt nepatrí, toto by mala byť odľahčená zábava. Ak chceli tvorcovia týmto filmom na niečo poukázať, zvolili veľmi zlú formu. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně brzy po začátku filmu, kdy strážce otočí klíčkem v zámku, je možné poznat, že zámek byl odemknut již předem. (slatkac)
  • Jack Conrad (Steve Austin) použije ve filmu zbraně Jericho 941 F ráže 9x19 mm a Heckler & Koch MP5A3 ráže 9 mm. (dc125)
  • Poté, co Conrad (Steve Austin) skočí z útesu do vody a poté vyleze, je během několika sekund suchý. (slatkac)

Související novinky

Jednooký králem... akce

Jednooký králem... akce

22.03.2008

Režisér příjemně tradičního westernu 3:10 Vlak do Yumy James Mangold se z Divokého západu přesune do blízké budoucnosti a kolty vymění za tu nejšpičkovější bojovou techniku. V adaptaci komiksu… (více)

Reklama

Reklama