Reklama

Reklama

To nevymyslíš!

(seriál)
Komedie / Povídkový
Česko, 2005, 30 min

Hrají:

Miroslav Vladyka, Pavel Nový, Martin Dejdar, Jitka Asterová, Václav Vydra nejml., Zlata Adamovská, Jan Čenský, Taťjana Medvecká, Jiřina Jirásková (více)

Obsahy(1)

Pořad To nevymyslíš aneb neobyčejné příběhy obyčejných lidí vzniká podle námětu diváků. Jaké tentokrát nabídne povídky? (oficiální text distributora)

Recenze (155)

Easykk odpad!

všechny recenze uživatele

V průběhu mého, doufám nadlouho posledního sledování, dvou epizodek tohoto ,,veledíla,, mě napadlo asi dvacetosum způsobů čím a jak bych se zabil, a to jen věcmi, které jsem měl okolo sebe. Pro příklad mezi tím bylo že bych si mohl uhryzat ruku v rameni a pak se jí umlátit k smrti, nebo se zkusit postupně umačkat lisovátkem na česnek, či vzít špunt od šampusu a..... :))) Nikdy víc!!! To radši tři hodiny reklam v kulometné maďarštině než se znovu dívat až na dno všech odpadů!!!! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jaký má tohle přínos? O kvalitě se dá mluvit na posledním místě, o hereckých výkonech se nedá mluvit asi vůbec. Nova se opět předvedla, vzala pár českých jmen, pár příběhů a nabalila je k sobě do cyklu "To nevymyslíš". Bakaláři z ČT koukají z velké výšky na tento další faux pas. Povídka s Upírem Krejčím mě přivedla málem k slzám. On jako milenec Evy Aichmajerové? Neskutečně trapná postava v povídce, která se dala přirovnat k sci-fi a hororu (chudák Eva...). ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Nepodařilo se navázat na Bakaláře, ale o to ani nejde. Chci to hodnotit bez nějakých přirovnání, a tady dochází k jednomu zásadnímu problému. Scenárista to špatně napsal, režisér ještě hůře natočil a herci to neuhráli. Vladyka, který pořadem provází, je zde jako přírodní úkaz. Povídky mají rozdílnou kvalitu, a světe div se, pár, ale opravdu jen pár, je nápaditých a zábavných. Jinak jako celek je to pořádná křeč nezvládající základní pravidla filmového řemesla. 40% ()

Trixi 

všechny recenze uživatele

Takový novodobý Bakaláři. Některé příběhy jsou lepší jiné horší, ale v celku se na to dá docela koukat. Kdybych mohla hodnotit jednotlivé příběhy, tak bych rozhodně 5 hvězd dala scénce, kde se Petr Rychlý, kvůli ženské, narve do neoprénu a pak z něj nemůže ven ...... byla jsem naprosto mrtvá smíchy. Zvláště tím přirovnáním ....... "Jak od Ondřeje Sekory" *****. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 3/10/// +možnost vidět mnoho herců, některé příběhy, někdy hudba -uvádí to Miroslav Vladyka, jsou zde i nudné, trapné, zbytečné příběhy, někteří herci hrají opravdu hůř než já/// Příběhy jsem zhlédnul všechny a tak se naskýtá i otázka zda to je v přádku. Ale ono nejspíš kdybych se u tohoto pořadu nudil, tak se na něj nedívám. Udělalo mi radost, že mohu zhlédnout několik herců i neherců a přitom nemusím koukat na jeden a ten samej děj. Pokud nebudu hodnotit (kritizovat) tento pořad jako celek, tak bych se rád spíše zaměřil na jednotlivé příběhy. Tedy stručně, vedle normálních, průměrných, se zde najdou i vyložené odpady u kterých sem trnul. Ale ono hodně záleží na scénáři, hudební kulise, příběhu, obsazení té či oné části. Prostě až tenhle celek dokázal vytvořit buďto dobrý nebo špatný díl. 3* ve výsledném hodnocení je čistě průměr. A jsou to 3 zasloužené, protože z těch zhruba 30 příběhů, se zde objevilo cca 5, které opravdu stáli zato a docela mě i zasáhli. Nemějte za to, že rád vyčnívám z řady, řekl bych, hodně záleží na vkusu./// Celkem 65%/// ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama