Reklama

Reklama

To nevymyslíš!

(seriál)
Komedie / Povídkový
Česko, 2005, 30 min

Hrají:

Miroslav Vladyka, Pavel Nový, Martin Dejdar, Jitka Asterová, Václav Vydra nejml., Zlata Adamovská, Jan Čenský, Taťjana Medvecká, Jiřina Jirásková (více)

Obsahy(1)

Pořad To nevymyslíš aneb neobyčejné příběhy obyčejných lidí vzniká podle námětu diváků. Jaké tentokrát nabídne povídky? (oficiální text distributora)

Recenze (155)

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší na tomto skvostu je, že se Nova otevřeně hlásí k tomu, že je to pokračování skvělých Bakalářů. Nenechte se zmást. Trapné příběhy a ještě trapnější herecké výkony všech zúčastněných, a to včetně takových velikánů, jako je třeba Jiří Lábus (tentokrát ve dvojroli). Naprosto nenápadité a mnohdy neuvěřitelně umělé patlaniny, které mají asi navodit atmosféru těch dobrých zahraničních humorných seriálů, ale navodí tak maximálně atmosféru rodinky Kopečkovic a to ještě po zavíračce. I Kopečkovi jsou lepší, a to jsem se na TeleTele vybodl po čtvrtroce vysílání, protože se kvalita vytratila. Tady ale kvalita nikdy nebyla a proto není překvapením, že se tato mizerná serie (od slova srát) příběhů z paty seškrabaných nikdy nemohla pokazit. Dalo by se říci, že se jedná o standardní hospůdku třetí jakkostní kategorie, s příplatkem za vzduch, bez ramínek a postelí, jen s blechama a štěnicema prolezlým slamníkem. Nic pro člověka rozumně sapiens. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem na to dokonce párkrát koukal a řikal si, že ty příběhy nejsou možný, ale on je fakt napsal sám osud a i když to zosnoval sám autor, který nenápadně napsal svůj příběh, o zbytek se beztak postarali scénáristi z Novy, takže z toho všeho vznikl nečekaná zábava se zajímavým spádem, dokonalou myšlenka a to zaobaleno do zdánlivě nápaditého seriálu, který Nova ukončila dřív než se vůbec mohl rozležet v hlavách diváků. Kravina, kravina, kravina a la (jako obvykle) Televize Nova. 0/10 ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Hrozná blbost, příšerné herecké výkony, myslím si že tu byla zvolena i nevhodná hudba, herci-no spíš neherci typu Petr Janda aj., a celé se mi to zdá poněkud uspěchané s jednou jedinou a velkou vidinou...To si TV Nova zas výměnou za Ordinaci pomohla..Neobyčejné příběhy-povídky obyčejných lidí, které jim naspal sám život, někdy humorné, někdy zas smutné až dojemné. To celé pak v čele s moderátorem Miroslavem Vladykou, který se posléze herců, vždy po ukončení jednotlivé povídky (tuším že jsou vždy tři), ptá na jejich jednotlivé dojmy a postřehy. Pár epizod jsem viděl, a jestli se mě líbila no spíš zaujala jedna tak je to hodně. Něco podobného tu už bylo řádově před dvěma desítkami let v cyklu "Bakaláři". Netřeba si myslím srovnávat i nějak více představovat. Ta jedna hvězdička ta je tedy jen za příjemného a sympatického Miroslava Vladyku. ()

xaver 

všechny recenze uživatele

No někdo vymyslel, a pěknou ptákovinu. Staří dobří Bakaláři. Nedokážu pochopit, proč se televize nedokáže vrátit ke starým osvědčeným formátům a všechno musí za každou cenu inovovat. My Češi bohužel téměř postrádáme jakýkoli smysl pro tradici. Zavedli bychom hned všechny americké, anglické, francouzské a ještě nevím jaké svátky, zavádíme sitcomy, reality šou a nevím co ještě. Ale nedá se na to dívat. ()

brzozin odpad!

všechny recenze uživatele

Trapný pokus o navázání na kdysi slavné a ve své době velice populární Bakaláře. Příklad toho, že když dva dělají totéž, není to totéž. Klasická dojička na prachy, nic více v tom patrně nebude. Ani na sekundu nevěřím, že se takové absurdní storry nekdy opravdu staly (jestli ano, jsme jako národ odsouzeni k pomalé degeneraci). Takové příběhy jsme si jako malé děcka na základce vymýšeleli o přestávkách, když jsme se nudili. Úroveň je opravdu podobná. A už vůbec nevěřím, že ti herci, kteří tohle hráli, to mysleli fakt vážně. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno