Reklama

Reklama

Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

No, nebýt pár silných momentů, byla by to strašná kokotina. Od začátku do konce příšerné klišé a hlavně scény s fotbalisty, kteří se netváří na rodičovskou změnu svého slavného quatrbacka a pak zjihnou jak čokoládové pralinky na slunci, to byl nefalšovaný děs. Popravdě ani velký oblíbenec Dwayne Johnson filmu nijak nepomohl. Spíš naopak. Film se tak musel držet sám bez pomoci herců a naštěstí to celkem zvládl. ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Prvý krát keď som tento film videl, boli dosť blbé podmienky a mám pocit že som ho ani nedopozeral ... ale teraz som si to dal ešte raz. Klasický klišéovitý príbeh ktorý sme mali možnosť vidieť nespočetne krát, ale jeho spracovanie v tomto filme sa mi nejakým spôsobom zapáčilo, možno istú zásluhu má na tom americký futbal. Dwayne Johnson je macher a je na ňom vidieť že si tu úlohu užíva a baví ho to (ako v každom jeho filme). Rodinný film ktorý sa podaril, prekvapil a čo je hlavné nenudil ... je jedným z mala podobných filmov, ktoré sú naozaj skvelé. ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Slovo směšný ve filmu zazní alespoň desetkrát, ale sám o sobě takový není! Sice je to katastrofálně napsáno, jedno klišé za druhým, ale Johnson je docela obstojný herec, příjemný a narcistického fotbalistu zvládnul perfektně, a toho ať se drží, takových popkornových filmů. Za to jeho dcera, ta mi byla krajně nesympatická a otravná, její hloupé obličeje a grimasy mi totáloně vadily! Ale zase to bylo poměrně sympaticky natočeno, žádné fekálnosti, takový příběh pro celou rodinu, který vlastně nikoho neosloví ani neurazí. Slabé tři hvězdičky. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Film jsem už párkrát viděla v televizi, ale vždy jsem viděla jen část. Moji rodiče přesně tyhle typy filmů zbožňuji, protože už toho nemusí přemýšlet, není to vyloženě složitý příběh, trochu to hraje i na city a prostě se u toho dá dělat cokoliv. Já to na druhou stranu moc nemusím, neříkám, že občas to není na škodu si něco takového pustit, ale musí to mít alespoň pořádný příběh, tohle je průhledný jak potravinová fólie, vůbec žádné napětí a strašně nudný. Nezachraňuje to ani Dwayne, celkově je to takový průhledný film, nemastný, neslaný. Nic pořádného nenabídne. Prostě podprůměr. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Som prekvapený že aj v rodinnej komédii sa D.Johnson nestratil.Je málo akčných hrdinov,ktorý sa možu pochváliť tak skvelou komédiou.V takýchto komédiách sa logika hľadať nemože,tu ide číro o srandu a ta filmu veľmi vychádza.Aj mladučká M.Pettis veľmi dobre sekundovala starším kolegom.Keď raz D.Johnson zavesí filmovú kariéru na klinec,može sa živiť ako strom,išlo mu to. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (20)

  • V roli psa hlavního hrdiny se střídali buldoci Tubbs a Tank. (Bauer)
  • Film bol dodaný do kín pod falošným názvom „Ribbon“. (Zeker)
  • V úvodu filmu jezdí Joe Kingman (Dwayne Johnson) stříbrným sportovním vozem Mercedes-Benz SLR. Když se objeví jeho dcera, manažerka Kingmanovi pořídí "rodinný" vůz Mercedes-Benz třídy R. (lskala)

Reklama

Reklama