Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cintoríny a pohrebiská sú posvätné a nedotknuteľné miesta. Práve na pôde, kde kedysi stávalo indiánske pohrebisko sa reťazec fast-foodov rozhodne vybudovať nový stánok na ukojenie, hneď po sexe najzákladnejšieho pudu typického američana: hladu po kuracích krídelkách a stehienkach. Lenže dovtedy sa chodí s krígľom po pivo, dokiaľ sa nerozbije... a usmrtené a skonzumované sliepky sa vracajú na tento svet aby rozpútali najväčší gore masaker, aký kedy Tromaville zažil. Grill-boyom a hosteskám neostáva nič iné ako poslať pápernatce späť na onen svet, skôr ako všetkým vydzobú oči a genitálie, čím zasýtia hlad po pomste. (Slavomír)

(více)

Recenze (142)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je nehorázná kokotina, ale celý film jsem se tomu tlemil jak blázen. Film je hodně levnej, efekty jsou fakt k smíchu, ale má to luxusní hlášky a spoustu vtipných scén. Filmek je i místy hodně nechutnej a každej ho nemusí pobrat. Já se u toho královsky bavil i když mě nebavili místa, kdy se zpívalo. Dlouho jsem neviděl větší úchyláznu. Z mě 90% :) ()

cubajz 

všechny recenze uživatele

totální prasečina a mega odvaz - dejte Kaufmanovi do ruky kýble krve a zelenýho slizu, skupinku ženských ochotných ukázat kozy, masky kuřecích zombie a pár veselých písniček s úchylnými texty a on už to nějak zábavně spatlá dohromady! Narozdíl od brášky Terror Firmera mě tahle chujovina bavila celou dobu, hlášky typu "běžte, Amerika ještě není schopná přijmout teploušký mexický kuřecí sendvič" jsou v kontextu naprosto kulervoucí. ()

Reklama

jefff 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film všech dob!!! Néé, to si samozřejmě dělám srandu:-) o nic jiného taky u Tromy nejde, zvlášť pod režijí otce oblíbené společnosti Lloyda Kaufmana. Poultrygeist je jeden z TOP troma movies, po Terror firmeru jsem nečekal, že vyprodukují ještě něco úchylnějšího, do této doby jsem netušil, že něco jako Poultrygeist někdo může natočit. Absurdita snímku je tak dokonalá, že to ani není možné... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Snad největší tromácká prasárna, se kterou sem měl tu čest se potkat, všude tečou, potažmo lítaj nebo se rozmátlávaj sračky, střeva, hnis, do toho šílená mutace všech lidí na kuřata, opíchávání mrtvýho kuřete a na oddech tu máme nějaký ty muzikálový čísla s hromadou holek s kozama ven, fakt neskutčný, prostě správná mňamozní chuťovka po který sem dostal chuť si zajít do KFC, i když sem během filmu spořádal řižek, Peter Jackson může jen tiše závidět, akorát škoda, že je to celkem nuda a kvůli tomu jen průměrný tři, ale jestli bych měl hlasovat o nejprasáčtější film všech dob, tak tohle je jasná volba ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Ačkoli nejsem příznivcem fekálního humoru a vlastně ani hororů, říkala jsem si po přečtení mnoha Troma článků, že v tomhle případě by to mohlo být jiné... A bylo to jiné, můj první zářez do Troma filmů byl neskutečná do fekálního absurdna vedená podívaná, která mě neskutečně bavila od samého začátku do samého konce, včetně těch neskutečných muzikálových odskoků. Říkala jsem si, nebudu to hned zatracovat, zkusím jeden film a uvidíme, buď jo a nebo už nikdy nikdy víc. Pod ruku mi padl Poultrygeist, jsou za mnou závěrečné titulky a já říkám "fuck yeah". Další fanda úchylné továrny na ty nejzvrhlejší noční můry je na světě. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Arbieho (Jason Yachanin) tričko s nápisem „I love monster“ a obrázek Toxiho odkazuje na sérii filmů Toxický mstitel od společnosti Troma. (Wade)
  • Hlavní hrdinové procházejí celým filmem prakticky nezašpiněni. (L_O_U_S)
  • Scény odehrávající se v restauraci se natáčely v prázdné prodejně McDonald's. Vše ostatní se natáčelo ve starém kostele, kde také sídlil štáb. (HellFire)

Reklama

Reklama