Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Realitný magnát Hamilton Lux stavil na rozvoj starosvetského prímorského letoviska Full Moon Bay, no pri plnení jeho zámerov sa stretne s nečakanými prekážkami. Daniel Wilder je rybárom už celý život a zároveň vlastníkom nehnuteľnosti, s ktorou má Lux veľké plány. Preto sa Lux rozhodne miestne vody zamoriť toxínom, ktorý usmrtí celý podmorský život, v snahe zlikvidovať rybársky priemysel a zbaviť sa tak Daniela. Žiaľbohu, chemické prostriedky na žraloky reagujú tak, že sa zvyšuje ich agresivita. Bez rýb na kŕmenie sa útočnosť žralokov na človeka rýchle zvyšuje. Lux využíva mediálnych kontaktov a snaží sa presviedčať, že útoky žralokov sú náhodné. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (94)

Brouk odpad!

všechny recenze uživatele

Sbohem, mí oblíbení hrdinové, superhrdinové.... všechny Vás strčí do kapsy klan bratrů Wilderovch, podporovaných profesorem "Salierim".... :-) Těm stačí trocha akčního ježdění po moři či na silnici, párkrát kváknou do vysílačky, sem tam heslovitě do mobilu a je to.... Tisíce zmutatnělých žraloků se třese, Greenpeace a další ekologové si radostí mnou ruce, jak jim bez přičinění vyčistí půl Kalifornského pobřeží. A aby toho nebylo málo, oba bratři jsou morálně na ještě vyšší úrovni než Mirek Dušín..... A tak jak říkám... sbohem ostatní hrdinové... Padouši, mutanti a šmejdi z vesmíru třeste se!!!! Widerovi jdou do akce..... Hnus fialovej.... ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Škoda, že ide o dvojdielny film (resp. jeden dlhý). Inak tento zoohoror fakt nevyzerá zle. Pár scén je slušne nekompromisných, herci, aj keď nie sú najsympatickejší, svoje úlohy zvládajú dobre... Akurát, že ide o prevarený žáner i zápletku (čomu je podriadená i logika). V záplave novodobých lacných žraločích filmov si tento určite zapamätáte... ()

Reklama

DEMON odpad!

všechny recenze uživatele

Napriek uvalenemu scenaru a slabym hereckym vykonom som bol ochotny filmu dat aspon 1*, ale neskutocne premrstena stopaz este podporena reklamami komercnej tv a uvaleny koniec ma prinutili ist s hodnotenim este nizsie. Je smutne, ak je na celom filme schopna len herecka v ulohe vedkyne (fyzicky, nie hereckym talentom), ale nie dej, ci postavy, ci rezia. ()

Ded@M@tes odpad!

všechny recenze uživatele

Nemůžu jinak je to fakt děs... A především by se měli tvůrci kouknout na Čelisti, pak by to nemusel být takový paskvil. Např. animace žraloků, tak to přímo zabíjí. A radši si rozmyslete jestli se na to dívat, protože strávit 3 hodiny touhle invazí není až tak super. To se radši dívat do vany plné vody. ( Hodnocení: 0/10 ) ()

Meteorista odpad!

všechny recenze uživatele

Tak si představte, že v týhle sračce chlap, kterej je na lodi, řve na ženskou ve vodě: "Podej mi ruku!" Ovšem ta ženská se drží žebříku, kterej na tuto loď vede a přesto se snaží asi půl druhý minuty na tu jeho ruku dosáhnout. A díky tomu ji ten žralok dostane. Úplně sem to tý rybě přál, o jednu blbou pizdu míň. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama