Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (688)

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Přežil jsem. Ačkoli je fakt, že jsem si myslel že to bude o moc horší. Nicméně jednu hvězdu za Carmen Electru, závěrečnej song, pár mejch zasmání a tu cheerleader Katrina Norman do který jsem se asi zamiloval. :) Ale jinak se na to fakt koukat nedá. Možná zlitej na plech nebo zhulenej...ale zkoušet to nebudu. ()

JančiBači 

všechny recenze uživatele

Som fanušikom parodii bez deja. Carmen Electra sa mi v tychto filmoch páči,pretože si robi zo seba srandu a to je fajn.Lepšie ako keby sa snažila hrat niečo,čo neuhrá.V tejto kategorii je aj Pamela Anderson. Disaster Movie paroduje všetko a sam o sebe je velkou parodiou. Film si užijete o to viac,ked ste videli všetky parodovane filmy. Mne sa najviac páčila pribrzdená princezná z kanála a Chipmankovci. ()

zolo23 odpad!

všechny recenze uživatele

Ani neviem prečo som išiel na toto do kina ,ale bolo to 1x čo som z kina po 20 minútach odišiel. Tento "film" bol totálne stupídny ,trápny a prišlo mi z neho naozaj zle. ()

Wbcko odpad!

všechny recenze uživatele

kdyby šlo dát na čsfd záporné hodnocení dám tak minus milion hvězdiček. Něco tak nepředstavitelně trapnýho jsem nikdy neviděl a jsem si jistý že už ani neuvidim.... Ne skutečně jsem nedokoukal plných 90 minut, na to se mám moc rád, stačilo mi zhruba deset a to jsem měl tak osm z toho hlavu v dlaních, zbývající dvě jsem jí nevěřícně kroutil, takže jsem měl obraz rozmazaný, ale i to mi bohatě stačilo. Nedělám si srandu, na obalu dvd by mělo být varování od lékaře, ke vstupence do kina by měli dávat flašku rumu a tak půl kila hulení. Ale ani s tímhle vybavením, je myslím si fyzikálně nemožný film dokoukat. Taky proto že člověk si dřív v rámci pudu sebezáchovy způsobí otravu alkoholem a nechá se dobrovolně odvézt do špitálu... Lidi, co dali více než jednu hvězdu by si měli pro vyšší dobro smazat zdejší účet. ()

Jello Biafra odpad!

všechny recenze uživatele

Pre tento celuloidový blivajs je aj ten odpad! priveľa. Režiséri tejto príšernosti by zaslúžili poriadnu nakládačku za to že točia takéto odporné humusy. Echt Durchfall. ()

latvar 

všechny recenze uživatele

Hrozný film, kde rádoby vtipné scénky jsou akorát hodně nevkusné a nudné, film absolutně bez děju. Dávám jednu hvězdu a to za scénku Alvin a Chipmunkové, která jako jediná pobavila. 11% ()

Fox85 odpad!

všechny recenze uživatele

Tušil jsem, co mě čeká a stejně jsem do toho šel. Jenže tohle bylo... no prostě strašné, nevtipné, trapné, ubíjející. ()

Soweek odpad!

všechny recenze uživatele

Čím méně filmů jste viděli, tím větší odpad to pro vás bude....čím více filmů jste viděli, tím větší odpad to pro vás bude taky, jenom v jiném smyslu :-) ()

BMAJTZ odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych rekl ze jsem za 5 let nevidel horsi film asi bych tomuhle snimku jeste hodne fandil. Pravda je takova ze na komedii j tom nebyl ani jeden vtip a trapnosti se to jenom hemzilo. Silme nedoporucuju na toto dilo koukat hrozi poskozeni mozku. ()

ferero 

všechny recenze uživatele

Za "fuck song" a Timberlaka dávám 1*, to jediné bylo legrační, zbytek ubohé, ale zdaleka ne jako Velkej biják. ()

ArdathBay odpad!

všechny recenze uživatele

Co napsat a nebýt sprostý... v první minutě tvář v exkrementu, o minutu později krkání, co nebere konce. Ty pravé sra..y Vás ale čekají po celou stopáž. Jediné, ale opravdu jediné, co mě nevadilo, byla postava princezny v českém dabingu. Sledovat tento film v originále postrádá smysl. No on ho vůbec postrádá. Stejně jako v blitce o Spartě taneční scény zbytečně natahují stopáž (ne)jen svou trapností. Den, kdy Disaster Movie šlo do kin měl M. Jackson padesáté narozeniny ( ano i on byl trapně zparodován) a dnes je jasné, že už NIKDY podobné scény s "ním" nikde neuvidíte. Američtí Uwáci jsou Friedberg a Seltzer. ()

matiisek 

všechny recenze uživatele

Paródie patria do môjho obľúbeného žánru, viem že veľa ľudí má na to iný nazor ale nechápem prečo také hodnotenie? Pár scénok tam bolo smiešnych tak by si to aspoň 1* zaslúžilo ()

Germanotta odpad!

všechny recenze uživatele

"Disaster Movie" je skutočne jedna veľká katastrofa. Doteraz som nepochopila aký zmysel malo natočiť tento úbohý film. Vtipy na účet Hanny Montany vyzneli vyslovene trápne (nieže by som bola fanúšik), pri väčšine scénách som sa išla dogrcať. Pán Friedberg by mal s režírovaním skončiť skôr kým ho niekto zastrelí na ulici kvôli 90min. premárneného života. ()

Jungolink odpad!

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem přemýšlel o tom, že dám jednu hvězdu za metalové čipmanky a překvapivě chytlavý závěrečný song, ale to bych byl (slušně řečeno) hodně prodejná holka, takže… NE! ()

sedm.1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jedině snad jen mé chlípné Já mě na opravdu malinkou chvilku zvyklalo, že bych tomuto obřímu lejnu mohl udělit jednu *, a to samozřejmě za sexy čubičku Kim Kardashian, která se tu prsatí v těch nejvychytanějších a nejdivočejších pózách, naštěstí jsem se ale stačil rychle profackovat, řekl jsem si, že musím být svědomitý a nesmím film nadhodnotit jen kvůli sexy křivkám jedné vymaštěné kosti, takže s čistým svědomým jsem tomu lupnul ODPAD!!! a mohu každého ubezpečit, že pokud si někdo bude myslet, že právě dokoukal nějakou jinou nehoráznou idiotinu, ať si dá tento kousek a ve výsledku zjistí, že ten jeho původní průser vlastně až tak velký průser nebyl. Friedberg a Seltzer by se na tohle prznění už měli vážně vybodnout, místo aby šla kvalita jejich stupidností alespoň minimálně nahoru, ona křivka padá strmě dolů, celé je to jen sled nesouvisejících scének, kde výrazy trapnost a nesoudnost dosahují úplně nových dimenzí. Každá z rádobyparodujících scén vyznívá zcela do prázdna, navíc většina z nich je až neúnostně natahovaná, takže vážně už boří skutečně veškére hranice nevkusu a bezvýznamnosti, všechny postavy jsou zoufale zahrané i zpracované, je to zkrátka film, kde mě srala každá minuta, každý dialog, každá scéna, tohle je prostě skutečně nefalšovaný filmový peklo!!!!!! ()

SG-1 odpad!

všechny recenze uživatele

"To je oficiální ochranná známka, chystám se jí zaregistrovat. Je s tím ale vojeb, všude se naběháš, škoda mluvit." -Wolf- ()

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama