Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (688)

radecacek odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá sračka. Poslední a jediný dobrý ...movie film byl Scary Movie 3. Docela lituji redaktory, kteří film musejí pracovně zhlédnout. Já vydržel asi patnáct minut. ()

rozbris odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to je teda pěkný shit!!!! Myslím, že by mělo CSFD přehodnotit své hodnocení a udělat pro tento film ještě jedno políčko a to "deadly to shit". Ani jednou jsem se nezasmál. P.S. Jasonovi a Aaronovi by měli zakázat natáčet filmy!!! ()

Herráček odpad!

všechny recenze uživatele

A vždyť je to pořád dokola... Pořád budou točit to samý, pořád na to budou dostávat peníze... A pořád se na to lidi budou koukat... Je fakt, že jen s tím, jestli je to ještě horší než posledně, ale i takhle jde na filmech vydělávat... Tak co se čílíte, když víte, do čeho jdete... ()

medlo odpad!

všechny recenze uživatele

Film splnil čo od neho tvorcovia očakávali. Zarobil. Nechápem ako sa mu to podarilo, ale marketing je mocná vec. Ja by som sa pod toto hanbil podpísať, ale tak Carmen asi nie. ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

Jakkoli to má být plánovitě absurdní, film založený na nechutném humoru žláz s vnitřní sekrecí je skutečně přežitkem. Kdyby to mělo alespoň nějaký náznak děje. Nad odpadem to drží vcelku hustej posledníní song a Tony Cox. 1/10 ()

Wally odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je už opravdu moc...člověk má jakžtakž nějaké to pochopení pro zvrácené amíky, ale tohle už je snad na hraně vkusu a řekl bych, že i dalké za ní. Nebýt Kim Kardashian tak není ve filmu na co koukat....příběh?? Si děláte srandu, ne?! Prostě hnus... ()

lukasch odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda větší než Rimmerovy recitály v jambickém pentametru. Na základě ohlasů jde jsem musel film sehnat přesvědčit se, že to taková hrůza být nemůže. Po těch příšerných prvních 10 minutách jsem odpadl a byl jsem zralý na průplach mozku. Disaster v názvu značí, že se jedná o katastrofu, ale nevím, jestli je to slovo dostatečně silné. Ty dva sráče, co to natočili (nemluvě o jejich minulých počinech), by měli popravit už z principu. ()

baXter 

všechny recenze uživatele

Kašlu na odpaďáky tady, já se celkem bavil, nic proti takovým parodiím nemám, obzvlášť když to paroduje tolik filmů které jsem viděl. 5* naschvál :P Existují mnohokrát horší odpady ! ()

MareT. odpad!

všechny recenze uživatele

Připadám si jako malé dítě, kterému bylo několikrát opakováno "nesahej na ten horký sporák" (rozuměj: veškeré názory na csfd a jiné recenze), ale dítě stejně se musí o všem přesvědčit a zjistit, zda je to stále horké...(přece jenom jsem se na to podíval a zase jsem litoval). Páni režiséři jsou opravdu "cool"!!!:-( ()

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama