Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 1
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (518)

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Ono to jako celek je koukatelné, ale to je asi všechno. Mě se to teda líbilo o kapku více než jednička. I když slovo "líbilo" pořád znamená jeden velkej bullshit. Slečna Párková podruhé v akci. Je to ale semetrika! První se jí nelíbí, že ji manžel koupí takovou krásnou televizi s parádní otevíracímí dvířky, natočenou přímo do postele, určitě v HD s přijatelnou úhlopříčkou v krásně laděných barvách a potom, když se teda pan Božský kvůli ní mění na zbytečného člověka(jak by řekl Puškin) jako je ona, tak jí vadí, že flirtuje na baru s pohlednou mexičankou, která by do tý trojky s nima možná i šla. Tu bych fakt doma mít nechtěl. Pak mě ještě zarazí, když jí její parádní manžel s zálibou v černobílé klasice navrhne nejlepší nápad v dějinách manželství, tak ona, že by byly moc odděleni. Fňuk. A pak, že ženský jsou mozkově napřed. Ostatní holky jsou teda v pohodě až na kravku Samanthu, která pořád fňuká kvůli chlapům, šatům, botoxu, hormonům, hráškové kaši, nikábům a třista dalších věcech. Abu Dhábí překrásné, ale jen to okolí, oni se tam moc nevyjímali. V prvním díle se mi asi nejvíce líbila Daviska, teď táhla film Cynthia Nixon, která se mi tady opravdu líbila. Scénář, jak se dalo očekávat typicky trapný, poameričtěle humusácký a nepovedeně citlivý. Chtěl jsem dát odpad, ale možná to na tu jednu hvězdičku dám, ať maj holky trochu radosti, když pořád jinak brečej nad "strastmi" života v podobě fleků na sukni. 15% ()

Dr.Zhivago 

všechny recenze uživatele

Ne příliš chutný "slepičí vývar". První slípka hozená do vroucí vody - Carrie, je skutečně blbka na entou, jenž by zasloužila místo černého diamantu spíš hrad na růžovém obláčku. Další slepice Charlotta - toto křehké maniodepresivní stvoření balancující na hraně hysterie a infantilního ječení by měla spíše rozjet románek se svou vnadnou chůvou, on by ji hned přešel humor! Slepice číslo 3 Miranda - Uvědomělá krůta, která leze na nervy jakmile otevře svá tučně nakrémovaná ústa. A ve finále nám do téměř hotové břečky (pardón polévky) přibývá Samantha - Tato nad-slepice se svým vytříbeně nadrženým chováním dostává jedinné plus za to, že používá kondom. Celkově uvařeno režisérským kohoutem, který může příště rovnou položit hlavu na špalek. Dobrou chuť! ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Opravdu nejsem příznivcem Sexu ve městě, seriálem opovrhuju a první film jsem shlédla jen protože mě kamarádky chtěly dotáhnout na dvojku do kina a tak jsem si řekla, že bych se aspoň trochu měla podívat na co půjdu. Jedničkou jsem byla totálně zhnusená, nuda, nuda a nuda. Takže jsem byla nakonec ráda, že jsem na to nemusela jít do kina, ale když už jsem přetrpěla ten první díl, rozhodla jsem se sebrat odvahu a kouknout se i na díl druhý. Trvalo mi to docela dlouho, ale nakonec jsem se k tomu dokopala. Překvapivě se mi to zdálo méně hrozné než jednička a i když to opět mělo přemrštěnou délku, nezdálo se mi to tak nekonečný jako díl první. Ovšem ta část s Abu Dhabí, jasně nějákej chlápek za 4 uječený ženský zaplatí kompletní cestu a všechno. Netušila jsem, že má být Sex ve městě pohádka. Už se na to nikdy nepodívám znova, 2* ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Ač jsem původní seriál měla velmi ráda, film je prostě slabota. Nevím, zda je to tím, že představitelky stárnou a já se vyvíjím 😉😎 či naopak😁🙃, ale za mě tento kousek neeee. Mimochodem seriál je z let 1998-2004 a toto je jen jakýsi ubohý výškrabek, který nefunguje. Kdyby tento film nevznikl, nic by se nestalo... Nemohu se zbavit pocitu, že záměr filmu je pouze "vodvařit prachy." ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Luxusně v těch nejdražších róbách jaké si jen člověk dokáže představit, zabalené tupé NIC! Seriál "Sex and the City" se stal pojmem. Inteligentní a vtipné, jak to známe z dřívějška tady bohužel nahradilo blbé a trapné. Nevěřil jsem svým očím, že ze čtyř svérázných kamarádek jsou tady uječené blběny! A nekonečnou stopáž bych přirovnal cestě po rozpálené poušti! Ano, trpěl jsem...a pořádně! P.S. A to ty úvodní titulky vypadaly tak slibně!!! ()

Galerie (95)

Zajímavosti (27)

  • Film se natáčel mimo jiné i v Maroku (celkem 6 týdnů). Filmaři původně vybrali lokaci Dubaje, ale Spojené arabské emiráty s natáčením nesouhlasily. (don corleone)
  • Pro vytvoření Samanthiny kanceláře posloužila restaurace Two Times Square v Marriot Renaissance New York Hotel. Mezi další stavby spatřené ve filmu patří honosný dům Steva a Mirandy v Brooklynu, exteriér nóbl Ziegfeldova divadla, ve kterém se odehrává premiéra Smithova filmu, hala nově zrenovovaného Empire Hotel, která posloužila jako místo pro natočení after-party po premiéře, a pochopitelně předek Carriina starého bytu na 73. ulici, nacházejícího se na Perry Street v Greenwich Village. (Dlee)
  • Manželka Davida Beckhama Victoria údajně usilovala o roli ve filmu. (don corleone)

Reklama

Reklama