Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 1
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (518)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Prokletí pokračování udeřilo i na Sex ve městě 2. Milá dámská čtveřice mi už nepřišla tak atraktivní a zábavná jako tehdy v jedničce a to je opravdu velký zásah do celkového hodnocení. Ale opět to byla skvělá podívaná, co se týká všemožných barev, v podobě krásných šatů hlavních hrdinek. Jednička mi přišla taková víc ze života (proto se mi líbila více), za to dvojka je až příliš neskutečná (stejně jako platit za pokoj 22 tisíc dolarů za den :-o). A malou výtkou by byla ještě trochu přepálená stopáž (u jedničky mi nevadila) - přeci jenom dvě a čtvrt hodiny je na romantickou komedii moc. Zkrátka slabší pokračování skvělé jedničky, které si zachovalo skvělou audiovizuální atmosféru, kdežto příběh už tolik zajímavý nebyl. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Nerád urážam, faaakt a preto "citujem"... nemohol som si nevšimnúť Golden Globe Awards v podaní Ricky-ho Gervais-a (mimochodom funny gay) a ten uviedol niečo v štýle... myslel, že glob za special.efekt dostane tým, čo retušoval daný plagát, stým, že všetci vedia koľko majú "dievčata" rokov. Dokonca videl jednu v "Bonanze" :D vtipneé, ozaj. Inak? zrekapitulujem... slečny riešia šatstvo, prachy, módu tým najpovrchnejším štýlom aký som kedy videl a dosť dobre nechápem, čo sa komu na tomto páči. Toto vidieť nejaká malá princess? do roka a do dňa je z nej husa! 1/10 dávam z nevôle a predstavy utopených prachov v tomto psychologicko - kapitalistickom hnuse! To je na facku toto... ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film je prehliadkou štýlových záležitostí. Prevezieme sa po Abú Dabí, nenápadne, ale správne marketingovo, sa nám budú ponúkať šaty, mobily, hodinky, obuv i potraviny. Objaví sa i Penélope Cruz, ktorá svojím sexy vzhľadom chtiac či nechtiac vymetie kurník všetkým hlavným hrdinkám. Šťastlivcom bude Chris Noth, ktorý s ňou flirtuje v bare. A Chris Noth ťahá svoj part veľmi dobre a vďaka nemu bude dvojka Sexu v meste pozerateľná aj pre mužov. Vzhľadom na obsah a riešenie otázok mužskej pozície v manželstve azda viac ako prvý diel. I keď je tam dosť zbytočných breptov, aspoň sa dá dívať na Arabské emiráty a Kim Cattrall, ktorá v tomto filme stále srší sexepílom a podľahne jej nejeden mládenec. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

30%...BRANDS over BRAINS. Co se stane předtím, než zazvoní zvonec a pohádky je konec? No přece "žili šťastně až do smrti." A co se stane poté? Davy divaček zboří box-office rekordy a dříve nebo později dostane romantická komedie pokračování na téma: jak vypadá ono "happily ever after" Soudě podle sequelu k Bridget Jones a nyní i Sexu, nastane globální katastrofa. To, co v rámci seriálu fungovalo (metropolitní atmosféra New Yorku, ironie, romance) vystřídal trapný výlet do rádoby exotické pouště , v níž každých osmnáct vteřin žena středního věku ječí, piští, kvílí a hýká nad luxusním autem, luxusním sluhou a všudypřítomným luxusním kýčem. Osoby mající simultánní orgasmus při každém pohledu na pozlacené tretky by měly být urychleně vykázány z filmového provozu. Čtveřice vcelku oduševnělých postav se proměnila ve stádečko kravek na velbloudech, ve kterých by ani policejní vyšetřovatel nepoznal ty lehce střelené, rozmazlené, arogantní, ale přece jen životné charaktery ze seriálu. Dokonce ani fashion-porn už nemá ten dekadentní štych doby před krizí a Samantha se z Amazonky proměnila na politováníhodného otroka hormonů. Coby seriálový fanda hodlám po zbytku života předstírat, že Sex v poušti nikdy nevznikl. A dva černobílé klenoty na ploché obrazovce z dob, kdy se dialogy mezi muži a ženami nezaobíraly botami na gauči, to opravdu nezachrání. P.S. Než mi začnete spílat, podívejte se, jak hodnotím seriál a první díl:) ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Ač jsem původní seriál měla velmi ráda, film je prostě slabota. Nevím, zda je to tím, že představitelky stárnou a já se vyvíjím 😉😎 či naopak😁🙃, ale za mě tento kousek neeee. Mimochodem seriál je z let 1998-2004 a toto je jen jakýsi ubohý výškrabek, který nefunguje. Kdyby tento film nevznikl, nic by se nestalo... Nemohu se zbavit pocitu, že záměr filmu je pouze "vodvařit prachy." ()

Galerie (95)

Zajímavosti (27)

  • Perličkou je krátky návrat do 80. rokov minulého storočia, v ktorom zistíme, ako sa hrdinky spoznali. (Very_kuul)
  • Ve filmu Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda také společně zazpívají karaoke. Samotnou skladbu herečky nazpívaly v manhattanském studiu o několik týdnů dopředu a pak byla použita k synchronizaci při natáčení. (Dlee)

Reklama

Reklama