Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 1
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (518)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film je prehliadkou štýlových záležitostí. Prevezieme sa po Abú Dabí, nenápadne, ale správne marketingovo, sa nám budú ponúkať šaty, mobily, hodinky, obuv i potraviny. Objaví sa i Penélope Cruz, ktorá svojím sexy vzhľadom chtiac či nechtiac vymetie kurník všetkým hlavným hrdinkám. Šťastlivcom bude Chris Noth, ktorý s ňou flirtuje v bare. A Chris Noth ťahá svoj part veľmi dobre a vďaka nemu bude dvojka Sexu v meste pozerateľná aj pre mužov. Vzhľadom na obsah a riešenie otázok mužskej pozície v manželstve azda viac ako prvý diel. I keď je tam dosť zbytočných breptov, aspoň sa dá dívať na Arabské emiráty a Kim Cattrall, ktorá v tomto filme stále srší sexepílom a podľahne jej nejeden mládenec. ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Druhý celovečerní Sex ve městě má spoustu chyb. Předně chybí nějaká pořádná koncepce. O ději mluvit prakticky nelze. Je to jen snůška několika scén napasovaných do muslimského prostředí. Je zde spousta zbytečných scén, spousta zbytečných lidí, kteří se zde jen mihnou, abychom si vzpomněli "jo ten tam taky hrál". Přestože Carrie Bradshawová ví hodně o sexu, my jsme se nedozvěděli nic kromě krize středního věku. Přes ty všechny chyby mne film upoutal i přes neúnosnou délku. Nemohu to svést na nostalgii, prostě to dobře ubíhalo. Takže to musím ocenit. ()

Reklama

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Luxusně v těch nejdražších róbách jaké si jen člověk dokáže představit, zabalené tupé NIC! Seriál "Sex and the City" se stal pojmem. Inteligentní a vtipné, jak to známe z dřívějška tady bohužel nahradilo blbé a trapné. Nevěřil jsem svým očím, že ze čtyř svérázných kamarádek jsou tady uječené blběny! A nekonečnou stopáž bych přirovnal cestě po rozpálené poušti! Ano, trpěl jsem...a pořádně! P.S. A to ty úvodní titulky vypadaly tak slibně!!! ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Proč proboha 146 minut? A kdyby se v nich alespoň něco dělo, ale takhle? Jednu hvězdu dávám za prvních 25 minut, které si drží onu svěží New Yorskou pseudo gender intelektuální atmosféru, ovšem to, co příjde po tom, to je teda na scénáristické vyobcování z cechu. Takhle to utopit v prázdném luxusu... Hnus. Lawrence of my labia! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak se z těchhle čtyř žen mohly stát taková symboly a celebrity a jak mohl být ten seriál tak oblíbený, tedy pokud je natáčený stejným způsobem. Za vzory se zde dávají naprosto nemožná individua, která nejsou schopna vést jakékoli vztahy, alespoň ve dvou případech (Carrie a Samantha), ale přesto jim všechno vychází. To je skoro neuvěřitelné. Ne, tohle už nikdy více. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (27)

  • Na Carrienom hotelovom budíku je dátum 26. august (obdobie veľkých prázdnin) – a Miranda sa chystá na synov školský projekt. (ash99)
  • V úvode Carrie hovorí: „Do New Yorku som prišla v utorok, 11. júna 1986.“ Podľa kalendára však v ten deň bola streda. (ash99)

Reklama

Reklama