Reklama

Reklama

Epizody(5)

Soutěž Big Brother je v plném proudu, zbývá posledních pár soutěžících. Tam venku, za zdmi studia, se ale začíná cosi dít...něco podivného, krvavého, nezvratného. Televizní štáb ani soutěžící ještě netuší, že už zanedlouho budou mít jiné starosti než jak si vzájemně nelézt na nervy. Zombie epidemie je tady, a je potřeba se jí postavit tváří v tvář. Nic jiného totiž ani nezbývá. (Trash)

(více)

Recenze (285)

Bart 

všechny recenze uživatele

Zasadit zombie epidemii doprostřed dění vyřazovací noci soutěže Big Brother byl v tomto případě geniální námět. Seriál se povedl a dá se směle porovnávat s celovečeráky svého žánru, které poslední dobou velkého úspěchu nedosahují. Musím říct, že jsem se na seriál těšil a mé velké očekávání zklamáno nebylo. Skouknuto na jeden zátah. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto klasickej Big Brother se vsim vsudy, particka hovad ve vile resi kraviny, divaci venku skandujou a pripravujou se na volbu, kdo tenhle vecer pujde ven. Problem je, ze v ten samej okamzik vypukne apokalypsa a vsude zacnou vylejzat nemrtvi. To je zhruba dej prvniho dilu tohohle petidilnyho serialu, kterej by ale stejne dobre moh bejt 140 minutovym filmem. No a uvod slibuje spoustu, myslenka na utok nemrtvejch a particku soutezicich ve vile je totiz skvela. Bohuzel uz od druhyho dilu je patrny, ze tady o nic moc originalniho nepude, proste variace na Usvit mrtvych, s tim, ze se dej neodehrava v obchodaku, ale ve vile. Cely to tak zustalo trochu na puli cesty. Je to predevsim horor, takze se vsude hemzi nemrtvi, chcipa tady jeden za druhym, vsude cakaj litry krve, sem tam se vyuzije naka zbran typu sekery, tyce nebo noze a obcas se tvurci vytasi s perfektnim gore at uz poziranim, litanim strev nebo porcovanim mrtvol. Pak serial taky funguje jako cerna komedie, obcas nejaka postava hodi nakou hlasku, ale hlavne tu je linie s kazdyho naprosto nehorazne urazejicim producentem Patrikem, v podani genialniho Nymana, to je fakt naprosto hyper brutalni postava, kterej behem utoku zombika nema na praci nic lepsiho, nez se jit vysrat do kose a urazet vymastenou soutezici, ktera lampe rika stroj na svetlo. Jenze proste tech komickejch momentu tu neni tolik, aby se clovek nejak furt smal a jako horor to je sice hezky brutalni, ale cloveka to moc nevystrasi. Navic, kdyz se postavy chovaj jak hovada. Aspon, ze konec je sympaticky nehappyendovej a brutalni. Takze ve vysledku ne moc strasidelnej, ale brutalitou nesetrici, pribehove nic noveho neprinasejici a v podstate zbytecne dlouhej horor, kterej si ale ty 4* zaslouzi. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

Počas priebehu jednej pofidérnej reality show začnú okolitý svet ohrozovať nemŕtvi. (16.9.2008) --- Vo svetle tejto pecky vyzerá DIARY OF THE DEAD len ako akademický "blábol" Mr. ROMEROa. A ešte jedna nezabudnuteľná hláška: Producent (díva sa na správy plné nepokojov a horiacich áut): "Prečo kurva tí vandali nesedia radšej doma ? Veď pre nich robíme takéto skvelé programy !!!" :-) (16.11.2008) ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Keď už som si pomaly začal obľubovať jednu jedinú (hlavnú ženskú) postavu (Kelly), tak už sa zrazu seriál končí. Ach, tvorcovia, strašné s vami občas. Mimochodom okrem onej postavy sú všetci príšerné nesympatickí nehereci, z ktorých si skutočne neviem vybrať, kto je ten najhorší. Dead Set mi v podstate nič nedal, iba tak ako väčšina zombie movies/series poukázal na život medzi živými mŕtvolkami. Dej chabý, prakticky žiadny. Snaha o využite postáv nulová. Paradoxne posledný diel je dielom najlepším a práve vďaka nemu zvyšujem o jednu hviezdu. Slabší priemer. ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Serial do nejmensich detailu okopirovany dle stylu Snyderova Usvitu mrtvych, ktery si ale vedle 'realistickeho' a draveho stylu cichl i k jeho kvalite. Neni pro platno, takze je mene nalesteny, ale TV produkce v mnohem nezaostava. Mozna skoda nestastneho formatu miniserie. Na 2 a 3/4 hodiny se toho mohlo dit vice, na komplexni dej to zase nestaci. Priste tedy bud o pulhodku sestrihanejsi film nebo epizod alespon dvacet. __ Jako naplast na snyderovsky abstak vyborne. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Při premiéře na Channel 4 vidělo pilotní epizodu 1,5 milionu diváků. (Chatterer)

Reklama

Reklama