Reklama

Reklama

Skupina policistů se rozhodne pomstít smrt svého kolegy. Banda zločinců, která jej má na svědomí se ukrývá ve výškové budově na předměstí Paříže. Tam se po zuby ozbrojení policisté vydají. Trestná výprava se ale nezdaří a všechny navíc začnou ohrožovat zombie, kteří se zničehonic vyrojí. Policisté a zločinci tak musí spojit své síly, pokud chtějí přežít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (194)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Jak čtu komentáře, tak je očividné, že někteří lidé nejsou normální. Pokud tento film má něco společného se Španělským REC, tak já jsem koukal asi na jiný film. La Horde není špatný horový snímek se zombíkama. Co se dá od takových filmů očekávat? Prostě masakr a krev, což si myslím, že bylo splněno dokonale. Drsné hlášky chvilkou lezou krkem, ale hlášky dědy byli prostě špičkové. Po akční stránce je to bída a jako horor tento snímek funguje (krev a masakr)... 6/10 =60% ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Zopár extra drsných polišov a gangstrov a jeden dôchodca (veterán z Indočíny) v slumovom činžiaku obklopenom zombie apokalypsou. Scenár nestojí za zmienku, hrdinovia sú napospol nesympatickí a miestami to nie je dobre zostrihané, ale... Šlape to parádne a záverečná frajerina s mačetou v garáži a guľometom v úzkej pivničnej chodbe to u mňa takmer vyhnala na štvrtú hviezdu. Tá nekompromisnosť ma bavila. 7/10 ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Film má všechno, co má správná řežebná zombiárna mít - temnou noirovou atmosféru, absenci soucitu s hlavními postavami, dostatek krvavé akce a třeba i rajcovní sexy amazonku v přiléhavém nátělníku. Ale má i vypatlaného kameramanského retarda záměrně co nejvíc třesoucího ruční kamerou, ačkoliv už tehdy profi kamery jistě musely mít slušnou stabilizaci obrazu, když jí má dneska už i každý jen trochu lepší mobil. Takže ze spokojených silných čtyř jsou znechucené slabé tři. Škoda. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Francúzska nová krvavá vlna sa rozhodla do svojho portfólia pridať aj nejakú tu silno krvavú zombiečinu. Čo sa však tvári ako nepretržitý adrenalín, je v skutočnosti zamaskovaný drsný akčný záver, ku ktorému sa šlape miestami v nudnom tempe. Silní a bežiaci zombieci si to tu rozdávajú s drsnými policajtami a drsnejšími gangsterami v chátrajúcom činžiaku vymaľovaného vkusnými krvavými škvrnami. Ja som osobne rád za takýto vkusný filmík, ktorý nedehonestuje zombiekov ako je to v poslednej dobe zvykom, no napriek tomu tento subžáner ani nikam neposúva. Neva hlavne, že je Hardcore :D. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Skupinka policajtov sa rozhodne pomstiť smrť svojho kolegu. Jeho popravu mal na svedomí malý gang, sídliaci v opustenom paneláku na okraji Paríža. Spočiatku jasný cieľ akcie sa po krátkej chvíli mení na spoločný boj o život. Všetci sú napadnutý hordou krvilačných Zombie. Z úhlavných nepriateľov sa stávajú spojenci. Je načase spojiť sily. La horde je jeden z najlepších hororov o zombie aké som videl. Viac nemám k tomu čo dodať - 75%. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu hraje Čech v roli gangstera. V původním znění má i svoji českou hlášku "tak zavři ty dveře, dyť to teče až sem". Tu můžeme slyšet ve 14 minutě. (zdenda0)
  • Promítáno jako závěrečný film na mezinárodním filmovém festivalu s hororovou tématikou v Leedsu "Day Of The Dead" 7. 11. 2009. (facojurka)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno