Reklama

Reklama

Hra o trůny - Série 7

(série)
Trailer 2
USA / Velká Británie, 2017, 7 h 10 min (Minutáž: 56–80 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Alfie Allen, Jacob Anderson, Pilou Asbæk, Hafþór Júlíus Björnsson, John Bradley, Jim Broadbent, Keisha Castle-Hughes, Gwendoline Christie, Emilia Clarke (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Noční král a jeho družina jsou blíže, než kdy dříve. John Sníh se pokouší sjednotit rody, aby mu pomohli v boji proti nim. Ovšem je tu ještě Cersei Lannister a její touha ovládnout všechna království. Daenerys se se svojí družinou vrací domů... (Varan)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (107)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když mě hanba fackuje, musím přiznat, že jsem po předchozí řadě doufal ve zlepšení. Ano, mea culpa. Většinu toho,co jsem chtěl napsat, už přede mnou zvládl KM Phoenix, takže bych jen dodal, že mi opravdu vrtá hlavou proč rod Greyjoyů nevládne v Západozemí, když je evidentně nejpočetnější. Přestože Yara a Theon odplují se stovkou lodí, Euronovo loďstvo dokáže zaplnit celý obzor, jeho lodě navíc obeplouvají kontinent takovou rychlostí, že se Euron musel několikrát vidět i zezadu. Takovou rychlost mohou vyvinout už jen Daenerysini draci, ale ti alespoň létají. Nepochopil jsem, co se stalo s Malíčkovým myšlením (Alzheimer? Demence?), protože jeho intriky byly už velice chabé a průhledné, což je škoda. ()

vurhor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá a předposlední série je spíše ještě takový velký Build-up, než nějaký ten toužebný předvoj finálního nářezu, neboť se v ní spíše víc mluví, než jedná. O napínavé a "očikoulící" momenty tu určitě není nouze, přesto celá série spíše připomíná rozestavování šachovnice, což, jak se asi shodneme, není tak vzrušující, jako samotné hraní. Doufejme tedy, že tvůrci si jen šetří síly na poslední řadu, jejichž epizody už posviští rychlostí Varysovo teleportace. Ostatně jak jednou říkal Gandalf: ,,Je to jen hluboký nádech před skokem do vody." A taktéž doufejme, že se seriál dočká úctyhodného, řádného a parádního zakončení (viz Breaking Bad), a ne ubohého, trapného a dehonestujícího zklamání (viz Dexter). Btw, vysral jsem se na to a jel jsem po týdnech. A dobře jsem udělal, protože ty spoily jsou prostě VŠUDE! ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, už se nejedná o hru plnou intrik odehrávající se na malém prostoru...vše nám tak nějak přerostlo přes hlavu. Oni taky opravdoví sviňáci chcípli, takže teď půjde do tuhého...ale to až v osmé, poslední řadě. Ta sedmá nám představila možnosti, vlastnosti a schopnosti především draků a těch za Zdí. Někomu vadí teleportování a jiné blbosti, ale o to tady přeci neběží. Nebo ano? Já se na poslední díly těším...takže někdy za rok a půl...spíš za dva, na viděnou u GOT řežby. ()

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dvou slabších řadách (Polovina epizod pětky je nuda k uzoufání) tvůrci obrátili a nabídli úplně jiné Game of Thrones, než na jaké jsme si zvykli. Tlachání nahradily činy! A ikdyž se scénářem chvílemi jedná o fantasy béčko jak z osmdesátek, tak jsem maximálně spokojen. Zábavné béčko s úžasným vizuálem a epickými momenty > nudné pletichaření s promyšleným dějem. Change my mind. ()

mcb 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sezóna plná paradoxů. Koherentní vyprávění, logika a world-building ustupuje přiznanému fanservisu, v němž tvůrci světelnými rychlostmi přemisťují postavy, aby se sobě mohly postavit v produkčně nejdražších scénách v historii televize. Nakonec těsné guilty pleasure a podívaná, která tady co do měřítka nebyla snad od Pána prstenů. ()

Galerie (455)

Zajímavosti (13)

  • Bronn (Jerome Flynn) nezůstává na schůzce a opouští Dračí jámu těsně předtím, než dorazí Cersei (Lena Headey). Flynn a Headey spolu kdysi randili a jejich rozchod byl údajně problematický – proto bylo v jejich smlouvách, že nikdy nebudou na place ve stejnou dobu. (mikki089)
  • První setkání mezi Jonem (Kit Harington) a Cersei (Lena Headey). Ačkoli Cersei navštívila Zimohrad v 1. sérii, ona a Jon se nikdy nesetkali. (mikki089)
  • Slavný zpěvák Ed Sheeran, který měl v této epizodě malou roličku, si dočasně smazal svůj účet na Twitteru poté, co se stal terčem posměchu ze strany fanoušků seriálu. (hypo97)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno