Reklama

Reklama

Lesní duch

Trailer 2

Mia je mladá dívka, jejíž život je prostoupený zklamáním a závislostmi, požádá svého bratra Davida, jeho přítelkyni Natalie a přátele z dětských let Olivii a Erika, aby se společně s ní vydali do rodinné chaty v lesích, kde by jí pomohli vypořádat se s démony závislosti jednou provždy. Jakmile tam společně dorazí, Mia obřadně zničí své zásoby drog a přísahá před svými přáteli, že už na ně nikdy v životě ani nesáhne. V opuštěné chatě s překvapením zjistí, že se do ní kdosi vloupal. Sklep byl proměněn v bizarní oltář, obklopený desítkami mumifikovaných zvířat. Erika fascinuje prastará kniha, kterou tam objeví. V touze po odhalení jejích tajemství z ní nahlas předčítá, aniž by tušil, jaké následky bude jeho čin mít. Jak se zhoršují Miiny abstinenční příznaky, přestává se ovládat a pokusí se uprchnout, ale je zastavena děsivým viděním. V chatě se začíná chovat tak násilně, že jsou přátelé nuceni ji spoutat. Venku zuří nebezpečná bouře a lidé v chatě se zvolna začínají obracet jeden proti druhému. Jak stoupá brutalita útoků, je David postaven před nepředstavitelné rozhodnutí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1 086)

halberdier 

všechny recenze uživatele

Z původní trilogie Evil Dead jsem viděl pouze druhý díl, který se mě líbil. Nešlo o klasický horror, ale spíš o jeho odlehčenější formu s občasnými vtípky a na svou dobu slušným gore. Remake/ reboot je pak už klasicky horor, který neobsahuje žádný hůmor (což vůbec nevadí) a s původními filmy má podobnou jen základní osu. Zápletka s odvykací kúrou je originální, další výoj děje pak už klasicky. Gore je na slušné úrovni, lekačky jsou taky občas dobré i atmosféru to má hutnou - ale jinak film nenabízí nic nového či zajímavého. Samotný závěr je pak celkem zklamání. Na to že se jedná o áčkový horror se z toho dalo vyždímat ještě trochu víc. ()

Tomasson93 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení! 1.polovina filmu byla rozjetá dokonce na 5*,druhá polovina byla průměrná, ale za ten konec musím dát i přes pár nelogičností 4*. Evil dead je nekompromisní, brutální, místy zděsující podívaná, na množství použité krve se rozhodně nešetřilo. Jsem spokojen, u tohoto remaku jsem se bavil více než u původního snímku, jedná se rozhodně o jeden z povedenějších hororů. ()

Maraboy 

všechny recenze uživatele

Plesní puch , pokud jste 17 letej americkej teenager tak by se vám to možná mohlo líbit . Jinak za mě zbytečnost kýčovitej horor plnej ohranejch scén. Já si jen říkám jak to že se to pořád ješte točí ???? Parta debilních teenagerů který neuvěřitelně rychle chcípaj ,démon kterej skáče z debila na debila jak nějaká chřipka . Za mě zbytečnost . ()

kolodej1 

všechny recenze uživatele

na filmu mi vadily 3 věci. Za prvé chování hrdinů odpovídalo prodělané lobotomii. Za druhé scéna s oživováním Mii, která naznačuje, že podobný zákrok prodělal i režisér. A za třetí nulová snaha o přiblížení hrdinů divákovi, aby pak měl důvod se o ně bát. Za následek to pak mělo, že mi bylo zcela jedno, jestli to přežijou nebo ne. Nepodařený a zcela zbytečný remake ()

Psychous 

všechny recenze uživatele

Další naprosto tragický horor kde se "strach" měří nikoliv na napínavé momenty, ale na litry krve, hnisu a slizu, který si hlavní akteří předávají z pusy do pusy, a do jiných potvorů... ()

Jayk19 odpad!

všechny recenze uživatele

Původní lesní duch byl takovým kultem,který po odstupu času řadím mezi humorné podání hororu.U tohoto "remaku" jsem se ale opravdu nudil od začátku do konce,strach jsem téměř nepocítil a celý film ve mě vyvolává myšlenku tvůrců - "čím víc krve a odřezaných končetin,tím lepší horor.Hloupé a naivní texty,zbytečně moc krve a téměř nulové upoutání člověka nemůžu hodnotit jinak než odpadem.Prosím netočte remaky když to neumíte... ()

WAGHiSS 

všechny recenze uživatele

Urážka originálu to není, pocta taky moc ne, spíš aktuální pojetí. Nicméně marketing zase lhal (a to jsem měkota!), ale ta závěrečná autoamputace se mě nepustí dlouho. Jane Levy fakt hraje o život, dobrá práce, Fede, ale...!!!!! Slabě silné. Silně slabé. ()

Jack_F. 

všechny recenze uživatele

Taakže..pozor text bude obsahovat spoilery, vulgarismy a mírnou dávku debility. Vše začalo tím, že nějaký polozmrd marketingově přeložil evil dead jako lesní duch..i když v rámci toho, co se v tomto veledílu objeví bychom to mohli nazvat spíše lesní puch. Jak jinak si vysvětlit to zmrdství, že se někomu vkradete do chatky, upálite jim tam nějakou whore a ještě jim tam narvete pořádně smradlavé mrtvé kočky, aby je ten puch bil do nosu a oni vytáhli tu posranou bichli. Po přečtení kurva lomeno píčo se dozvíte, že onen duch je pěkný zmrd a jmenuje se kunda. Jo skoro jako by to psal Zeman... No a když ten hipík přečte ony kundo čáry, které číst neměl, tak vypustí nadrženého démona, kterému je jedno jestli zprzní kundu nebo to hipíkovi narve do řitě. Pozitivem je, že jako první chcípne ta největší pizda filmu a dobrý je, že duch kunda má smysl pro humor, protože hipík ukouzne na jejím kousku ksichtu. No pak už to jde ráz na ráz a to že na začátku umře nějaký prašivý čokl se vymyje z hlavy i tomu největšímu milovniku zvířat. Je tu nějaké to gore a nechutnosti, ale já bych s popkornem v hubě směle řekl, že bych snesl více. Snad jediné, co kazí radost je, že to ta posraná fetka nakonec přežije, ač ne celá...i když jí určitě potěšilo, že po zakopání za živa zmizí její kosmetické vady. Ovšem na můj vkus to bylo nějaké chudé a nebyl jsem tak nějak uspokojený. ()

DeadRover 

všechny recenze uživatele

Hmm .... NO! Víte, jak se v tom filmu vyvolává duch, pane redaktore? Řekne se KUNDA ..... Hmm .... NO! Kunda sem .... Kunda tam .... a je to. Bohužel je příliš slabá .... NO! .... aby splnila slovo, a jedna, po elektrickém stimulu, lesního ducha zažene .... Hmm NO! Byl asi, jak někdo říká, na ... HOVNO .... ()

Jenn 

všechny recenze uživatele

Mia je krásná, krev je krásná (má normální barvu), useknutá ruka je krásná, kniha, co se nemá číst je přímo boží. Ok, i já sama nechápu svoje hodnocení, ale mě se to prostě líbilo. Možná, že jde o další nepovodenej remake, ale koho to sere, dopíči. ()

Xaeroo 

všechny recenze uživatele

Spíš nejdebilnější film, jaký jste kdy viděli, aneb návrat stupid hororu, jak jej známe. Stupidnost postav je tak obrovská, že je celej fim v prdeli, je z toho jen krvavá sračka, nad kterou sem kroutil hlavou a smál se těm blbcům. Jakoby ani scenáristi nevěděli co s "ním".. Nejhorší je, že hloupost neustává a jen si říkáte "a zas tam leze!" ,takže PS vy idioti: nevstupuj třikrát do téhož sklepa... ()

Naghavi 

všechny recenze uživatele

Ten nápis v plakátu u filmu je vtipný...;) Alvarez to řemeslně zvládl, ostudu si rozhodně neudělal, ale úplná bomba to zase není, silnější tři hvězdy... ()

jpacuta 

všechny recenze uživatele

Perfektní hororovej nářez, podpořenej bezvadnýma trikama. Můžete to odhodit s popisem, že to je hloupoučký a nedomyšlený. Ale vypadá to a zní to kurva dobře. :) ()

Hlavonozec odpad!

všechny recenze uživatele

Cože? HD? Kde je VHS kvalita, kde je starý dvoudabing, kde je osmdesátkový gore, kde je všechno, co dělalo Evil dead tím správným hnusem? Chybí tomu surovost. Dřív to bylo krev sem, krev tam, znásilnění stromem... a tady byla jen špinavá holka s přezářenými čočkami, co olizuje nůž. ()

Grázl83 

všechny recenze uživatele

Jdu proti proudu a mozna jsem pro ostatni divnej, ale me se tento remake libil o poznani vice, nez puvodni filmy od Raimiho. Zrejme to bylo tim, ze zde neni tolik radoby komedialnich prvku. ()

Emperor1 

všechny recenze uživatele

Největší slabinou tohoto filmu je především scénář a stupidní chování postav. Chápu, že se člověk pod tlakem okolností, obzvláště těch nadpřirozených, může chovat nepředvídatelně, ale tady si všichni koledovali o průser už téměř od začátku. Už jen samotný nápad, řešit problémy s drogami výletem do nějaké smradlavé chatky někde v hlubokém lese (ale s očividně erudovanou zdravotní sestřičkou), to vyžaduje skutečně kamarádského ducha a velkou míru entusiasmu. Ale mělo to alespoň slušný spád (jen ten závěr se mi už trochu vlekl), asi dvakrát jsem se lekl, posedlí sebou pěkně cukali, takže to nepošlu do pekel a dám tomu alespoň dva bodíky, za snahu. ()

filip333 

všechny recenze uživatele

No fakt blbé, ani závěrečných šest sekund Bruce hodnocení nezvedne. Když ho zmiňuji, tak jeho náhrada je spíše náhražka. Je zvláštní, jak se může 97 minut protáhnout, doufal jsem, že pochcípají dříve.. ()

pepan9135 

všechny recenze uživatele

Tak z tohohle hororu se doslova poserete. Prvně jsem čekal že to bude trapnej Remake z prvního úžasného dílu ale ne.Todle byl top.Tenhle horor je tak dokonalej. Nejlepší lekačky. Hnusný démon kterého z hlavy dlouho nedostanete. A ten brejlatej týpek je jak terminátor. dáš do něj několik ran a stojí na nohách.98% ()

Související novinky

Pokračování Smrti ve tmě našlo režiséra

Pokračování Smrti ve tmě našlo režiséra

21.01.2020

Horor Smrt ve tmě z roku 2016 režiséra Fedeho Alvareze (Dívka v pavoučí síti) sklidilo relativní úspěch jak u kritiků, tak u diváků – což se posléze promítlo na tržbách. Snímek proměnil 10milionový… (více)

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

05.01.2020

Když zhruba před půl rokem připlaval do kin aligátoří horor Kořist, naznačoval jeho producent kultovní režisér Sam Raimi (Armáda temnot, Spider-Man), že se od něj fanoušci možná brzy dočkají i… (více)

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

05.05.2019

Studio Lionsgate najalo režiséra hororů Smrt ve tmě a Lesní duch Federica Álvareze, aby dohlédnul na přetáčky chystaného sci-fi blockbusteru Chaos Walking s Tomem Hollandem (Spider-Man: Daleko od… (více)

Co chystá režisér Smrti ve tmě?

Co chystá režisér Smrti ve tmě?

16.10.2016

Fede Alvarez na sebe upozornil už remakem Lesního ducha z roku 2013, letos se pak díky Smrti ve tmě postavil na vlastního nohy. Jeho novinku pochválili diváci i kritici a tržby se zastavily u 140… (více)

Reklama

Reklama