Reklama

Reklama

Noc žraloka 3D

  • USA Shark Night 3D (více)
Trailer

Partička vysokoškoláků původně vyrazila na malebný ostrůvek uprostřed obrovského jezera se slanou vodou, aby si plnými doušky užila slunečný víkend. Znáte to – trocha vodních sportů a nezávadného flirtování, po nocích spousta alkoholu a sexu. Idylický plán se začne hroutit hned v zárodku, když po nevinné jízdě na wakeboardingovém prkně a následné nehodě vyklopýtá z jezera jeden z chlapců o ruku chudší. Ani on sám není schopen říct, co se přesně stalo, všeobecně přijímanou teorií je pak ta, že mu ji nešťastně ufiklo právě prkno, na kterém jel. Zábava samozřejmě okamžitě končí, parta nakládá zraněného spolužáka do člunu a vyrážejí vstříc pevnině a nemocnici. Pod hladinou jezera se však skrývá nepředstavitelná hrůza, monstrózní masožraví žraloci, kteří ucítili krev a dostali hlad na mladé masíčko. Začíná nerovný souboj na život a na smrt, během něhož se ti, kteří zatím přežili, snaží ze všech sil dostat na pevninu. Bohužel pro ně ti žraloci nepředstavují jediné nebezpečí, které na ně číhá… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (256)

matestlust 

všechny recenze uživatele

Vyložená sračka to nebyla, čekal jsem i horší...Tak i tak, jde každopádně o mega-tuctovou zábavu , která se snaží držet klasického řádu tzv.zvířecích hororů - parta mladých přátel, odlehlé místo od civilizace, nějaká ta láska, pak zlom a rychlý jatka...Pan Ellis to však nedoplnil o taktéž předpokládané potřeby fanoušků tohoto subžánru, jako je více krve, více erotiky, ATMOSFÉRA ( zde je absolutně nulová )... Pár pěkných záběrů by se našlo, ale to je tak nějak vše. Ani po trikové stránce to nebylo příliš zvládnuté. Každopádně jak jsem již psal, mohlo to být i horší... ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Jasné, že je tam kopa klišé a zopár trápností, ale inak je to v rámci žánru pohodovka. Podobne ako pri HADOCH V LIETADLE sa tvorcovia pohrávajú s viacerými druhmi, čo je osviežujúce a pár killsov je tak prostoducho priamočiarych, že vyznievajú geniálne. Prsia ani veľa krvi nečakajte, ale ako letná oddychovka so zabávajúcou sa partiou je to znesiteľné... Koniec koncov Ajova PIRAŇA nemala o nič lepší scenár, len pár pornoherečiek naviac... Ak chcete niečo vážnejšie, pozrite si ÚTES SMRTI... ()

Reklama

salalala 

všechny recenze uživatele

Co k tomu napsat? Ultrablbej film, kterej chce být něčím víc, než je. Díky ratingu se nedočkáme ani krvavých scén, ani žádnejch nahotinek. Žraloci jsou viditelně digitální, což taky nepřispívá k dobrému zážitku. Logika tady vůbec neni a postavy se chovaj naprosto debilně, tím pádem je vám celkem fuk, kdo umře. Dialogy raději ponechám bez komentáře, protože to fakt nemá cenu. Režie je nudná, bez nápadu, nezajímavá. Jediný, co se mi líbilo, byly podvodní záběry, který byly poměrně fajn. Jinak 3D totálně zbytečný, příběh přitaženej za vlasy, aspoň, že záporáci maj sem tam dobrý hlášky a svý role si viditelně užívaj. Celkově vzato je to ale dost velká bída, který je lepší se raději vyhnout a pustit původní Čelisti, který jsou mnohem napínavější a děsivější. 30% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

No, překvapen, ale docela nemile. Čekal jsem solidní krvák, ale to se bohužel nestalo. Příběh je strašně základní, nudný, nenápadný. Od režiséra, který natočil Nzvratný osudy 2 a 4 bych čekal něco víc. Velkou chybou je, že je film v přístopnosti PG-13. Proti této přístupnosti nic nějak nemám, hodně filmů, které mají tuto přístupnost, např. Smrtonosná past 4.0, Bourny, Bondy atd.. mám ve velké oblibě, ale u hororu má být krev. Jasně, u tohohle filmu byla, ale jak žralok útočil, tak byla vidět jen trochu ve vodě, nic konkrétnho. A ta ukousnutá ruka, no jako bylo hodně úsměvné, jak černoch zabil s jednou rukou (po několika hodinách byl černoch zdravej po ztrátě ruky) žraloka. Takže mé hodnocení je pouze tak na 28% = * ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dle mého je tento film zbytečně podceňován. Samozřejmě že Čelisti byly jen jedny, ale tento film mě rozhodně bavil víc, jak celá série Shark Attack. Finální rozuzlení příběhu mě celkem zaujalo, protože myšlenka rozhodně nevypadá špatně. Horší už to bylo v digitálním zpracování žraloka. Už jsem si zvyknul, že žralok dokáže sežrat i letící letadlo, takže mě tady nic extra nepřekvapilo. Ba naopak některé scény se mi líbily docela hodně. Herecké výkony už byli ze slabšího soudku, ale alespoň tu hrály pěkné baby. Ovšem zajímalo by mě, za co utratil režisér tolik peněz (vždyť 25-28mega se přece musí někde projevit…) ? Prostředí jezera bylo nádherné, stejně jako elegantní jízda na prkně. Nemůžu si pomoct, ale já musím prostě dát lehce podprůměrné hodnocení, protože do toho vytouženého průměru tomu přece jenom trošičku chybělo. Bylo zde i zbytečně moc nelogičností, ale ani to není už v dnešní době žádná novinka). Jinak ovšem na tenhle kousek určitě nezanevřu. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (11)

  • Režisér David R. Ellis si přáll vydat film pod názvem Untitled 3D Shark Thriller. (neff)
  • Je možné všimnout si, že během Sářiny (Sara Paxton) resuscitace zmizely z Nickových rukou (Dustin Milligan) výrazné zarudlé otlaky z předchozího připoutání. (Conspi)
  • Ve skutečnosti by Žralok bílý ve slaném jezeře kvůli koncentraci soli žít nemohl, adaptován je pouze na život v oceánu. (Listeroman)

Reklama

Reklama