Reklama

Reklama

Resident Evil: Odveta

  • Německo Resident Evil: Retribution (více)
Trailer 1

Smrtelný virus společnosti Umbrella Corporation dál pustoší Zemi a mění světovou populaci na legie masa, které jedí Nemrtví. Jediná a poslední naděje lidské rasy v podobě ALICE (Milla Jovovich), se probudí v srdci nejtajnější operace společnosti Umbrella a odkrývá víc o své tajemné minulosti, jak dále pátrá v komplexu. Alice, bez bezpečného útočiště, pokračuje v honbě na ty, kteří jsou odpovědni za šíření epidemie; honbě, která jí dovede z Tokya do New Yorku, Washingtonu a Moskvy a vyvrcholí ohromujícím odhalením, které ji donutí znovu přemýšlet o všem, o čem si dosud myslela, že je pravda. Alice, které pomáhají noví spojenci a staří přátelé, musí bojovat tak dlouho, aby přežila a unikla nepřátelskému světu na pokraji zapomnění. Konec se blíží. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (37)

Trailer 1

Recenze (993)

Peytl 

všechny recenze uživatele

Asi už to bude mým pokročilým věkem, když mě nevzruší ani pohled na Millu oděnou v obligátní Rudé právo či jinou tiskovinu a režisér se snaží za pomoci zpomalovaček, aby i mé čivy geronta vyslaly nějaký signál do měknoucího senilního mozku, marně ztopořit můj smysl pro videohry. Zbytečně. Kolikrát mi zpomalené záběry přesto přijdou i na vraždící Alici extrémně rychlé, neskutečně komplikované choreografie soubojů od Vlastimila Harahunda to ještě víc zdůrazňují, nevěřím jí pak ani bezkozí běh ve žraločí kůži a to jsem si jí chtěl jeden čas vzít za muže. Škoda. Snad překoná smutek a nepověsí herecká tanga na skobu jen proto, že Bumbum li je daleko větší kočanda a jistě nejen mne bavila podstatně víc. I přes zběsile našláplou akční podívanou, mě snímek nudil díky absenci nějakého příběhu alespoň ve stylu "Sňatků z rozumu". Neééé, hovno, ale aspoň něco se tam dít mohlo, když už skoro eliminovali staré zlaté zombitche. Tři hvězdy dávám vlastně jen za posledních 15 minut, Tajfunem bortící se led doprovázený slušnou mjúzyk. Přesto věřím, (jsem si jistý) že slintalové od herních konzolí budou spokojeni a ani oni nebudou muset zapojit víc než 30% svých chorých mozků. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nápaditý námet, priemerné spracovanie a samozrejme je to opäť extrémne tupé a nechcene smiešne. Ale má to spád, nápad s virtuálnymi mestami niekde hlboko pod Kamčatkou sú rozhodne fajn. Čiže opäť ide o to, či ste na tú tupú hru už dávno pristúpili a beriete to celé ako guilty pleasure, ono to inak ani nemá zmysel pozerať. Oproti zvyšku filmu je ale komorné súbojové finále na snehu a ľade slabšie, našťastie poteší posledná scéna celej tej maškarády a je to aj fajn pozvánka na uzavretie tejto priemernej frančízy. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Přestože si myslím, že tahle série měla už dávno skončit, nakonec neodolám a ze zvědavosti si pustím její nejnovější výšplecht. Tenhle je schůdnější než ten předchozí (aspoň někam spěje), ale i tak to je takřka bezduchá akce ve sci-fi kulisách, kterou drží nad vodou právě ta akce, Milla a hudba. Aspoň že mi na začátku shrnuli vše podstatné z minulých dílů, co už jsem dávno pustil z hlavy. # [viděno: monitor, sluchátka] # příběh 5 | hudba 7 | humor 0 | akce 9 | napětí 2 | pustil bych si znovu 4 ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto vymastena nastavovana kase bez jakykoliv logiky, s ne uplne vzdy odladenejma trikama. Jenze je to castecne taky diky srani na nejakou logiku naprosto giganticka jizda od zacatku do konce, rube se to ve velkym, mrtvoly jdou do stovek, sem tam nejaka prisera, vsude litry krve a zbrani, ze by to kamion neuvez. Milla je porad pri chuti a tentokrat dostala i sexy kozenej oblecek, obcas zahraje nejaka chytlava pisnicka nebo si Anderson pohraje s nejakym vizualem, takze ja jsem naprosto spokojenej, sice stupidni, ale ultra zabavny becko. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

3D KINO/// Obsazení 9/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Efekty 10/10/// PLUS: především úvodní titulky, které jsou naprosto úžasné, moje oblíbená Bingbing LI alias moje oblíbená Ada Wong, potěší i další postavy a rovněž tak herci jako Kevin Durand, Michelle "hraji ve všech akčních filmech" Rodriguez a Sienna Guillory, efekty, akce, perfektní hudba MÍNUS: je to v zásadě jenom akční výplach u kterého nesmíte moc přemýšlet (nejlépe vůbec) a taky mě to v celkovém kontextu nechalo chladným, prostě akce na jedno zkouknutí, snahu oživit mrtvé postavy nebudu raději komentovat***Celkem 78%***Tuhle sérii mám prostě rád a i když si asi pátý díl tak vysoké hodnocení nezaslouží (přinejmenším za scénář), přesto si nemohu pomoct. Jen jsem vypnul mozek, uvolnil se a kochal se krásnými záběry a hodně zajímavým hudebním motivem./// PS: V současné době vyšla hra s pořadovým číslem 6, bude se ho snažit i filmová série dohnat a přijde se šestým filmem? Pokud bych do toho počítal i animované filmy, tak už ta filmová série tu herní překonala. ()

Galerie (176)

Zajímavosti (26)

  • Milla Jovovich (Alice) kvůli své roli prošla vojenským výcvikem a velká část jejích drobných poranění, která můžeme ve filmu vidět, byla skutečná. (DivX)
  • Tvůrce speciálních maskérských efektů Paul Jones se inspiroval designem modrošedých zombiích z filmu Den mrtvých (1985). (Sykii)

Související novinky

Zkáza Pompejí bude sexy

Zkáza Pompejí bude sexy

27.02.2013

Ať už jste jakéhokoli pohlaví. Epos Pompeii totiž našel hlavní představitele v Kitu Haringtonovi (Jon Sníh ze Hry o trůny) a Emily Browning (kočka ze Sucker Punch). Kit si zahraje otroka bohatého… (více)

Reklama

Reklama