Reklama

Reklama

Resident Evil: Odveta

  • Německo Resident Evil: Retribution (více)
Trailer 2

Smrtelný virus společnosti Umbrella Corporation dál pustoší Zemi a mění světovou populaci na legie masa, které jedí Nemrtví. Jediná a poslední naděje lidské rasy v podobě ALICE (Milla Jovovich), se probudí v srdci nejtajnější operace společnosti Umbrella a odkrývá víc o své tajemné minulosti, jak dále pátrá v komplexu. Alice, bez bezpečného útočiště, pokračuje v honbě na ty, kteří jsou odpovědni za šíření epidemie; honbě, která jí dovede z Tokya do New Yorku, Washingtonu a Moskvy a vyvrcholí ohromujícím odhalením, které ji donutí znovu přemýšlet o všem, o čem si dosud myslela, že je pravda. Alice, které pomáhají noví spojenci a staří přátelé, musí bojovat tak dlouho, aby přežila a unikla nepřátelskému světu na pokraji zapomnění. Konec se blíží. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (37)

Trailer 2

Recenze (993)

Deimos 

všechny recenze uživatele

3D KINO/// Obsazení 9/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Efekty 10/10/// PLUS: především úvodní titulky, které jsou naprosto úžasné, moje oblíbená Bingbing LI alias moje oblíbená Ada Wong, potěší i další postavy a rovněž tak herci jako Kevin Durand, Michelle "hraji ve všech akčních filmech" Rodriguez a Sienna Guillory, efekty, akce, perfektní hudba MÍNUS: je to v zásadě jenom akční výplach u kterého nesmíte moc přemýšlet (nejlépe vůbec) a taky mě to v celkovém kontextu nechalo chladným, prostě akce na jedno zkouknutí, snahu oživit mrtvé postavy nebudu raději komentovat***Celkem 78%***Tuhle sérii mám prostě rád a i když si asi pátý díl tak vysoké hodnocení nezaslouží (přinejmenším za scénář), přesto si nemohu pomoct. Jen jsem vypnul mozek, uvolnil se a kochal se krásnými záběry a hodně zajímavým hudebním motivem./// PS: V současné době vyšla hra s pořadovým číslem 6, bude se ho snažit i filmová série dohnat a přijde se šestým filmem? Pokud bych do toho počítal i animované filmy, tak už ta filmová série tu herní překonala. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Moje přání po předchozím díle bohužel nebylo vyslyšeno a byl natočen díl další ... No o čem to je ... O debilním vizualu, kde si po temném a relativně atmosférickém předchozím díle užijeme hlavně bílé barvy (!!). A to bílé jak uvnitř budov, tak i venku "v přírodě" ... Módní přehlídka stále stejně zmalované Jovovichové, s tím, že jí sekunduje ještě Rodriguezová (naprosto není můj typ a tu herečku nesnáším ...) a jedna japonečka. No a teď si představte těch pár digi-příšerek, které fakt dnes už neohromí a jinak vlastně jen akci ... Já mám akci rád. Mám rád, když se postavy ve filmu řežou od začátku do konce na všechny způsoby. Ale musí to umět, nebo to musí sakra umět natočit dobrej choreograf. A v tomhle film právě na celé čáře opět selhává. V konkurenci se stejně tak intelektuálně prázdnými akčňáky poslední doby Underworld: Probuzení (2012) a Total Recall (2012) je tohle prostě trapnost, ubohost a urážka všem bojovým stylům a filmovým fightům obecně!! Jovovichová prostě není Beckinsalová, která by jí měla v nějakým novým akčňáku pořádně natrhnout prdel ... doslova ... ;-)) ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Odveta všem, kteří doufali, že Anderson prolomí prokletí a po obstojné kokotině nenaservíruje úplnou sračku. Ale ne. Pavlík pokračuje v trendu. Ikonický cliffhanger spláchne za minutu (za 3, pokud počítáte, že ho jednou pustí pozpátku) a pak 90 (oficiální stopáž je nějaký blábol) minut našlehává dějové vakuum lépe než Horst Fuchs. Holt W.S.. Postavy to nemá (víc než kdy jindy jsou to pouze herní figurky na šachovnici), "děj" byste vymysleli za pětiminutovku na záchodě a jelikož vám Paul nedá do ruky ovladač, je to vlastně ohromná nuda i přesto, že akce je hodně a rozhodně není katastrofální. Za vykrádačku rentgen shotů z posledního Mortal Kombatu půl hvězdy navíc a už se těším, jak se další ikonický cliffhanger spláchne příště. Bránici jsem roztrénoval dostatečně už teď. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Děj jsem u téhle série nikdy moc neřešil. Při sledování jsem vždycky buď nikdy nebyl nijak zvlášť pozorný, nebo ho jednoduše „nechápal“ (pokud teda bylo co chápat). Je potřeba si hned z úvodu uvědomit, že tvůrci tímhle nechtěli pranic říct. Prostě Milla v těsném kostýmu se tu zas a znovu musí zpomaleně (zpomaluje se opravdu všechno) prostřílet masami zombíků, u toho si zahrát na hodnou maminku a mezi výměnou zásobníků občas pronést něco, co má děj posunout někam dál. Při štrece z bodu X do bodu (třeba) M prostě dostane kulku do hlavy každý, kdo se jí postaví do cesty. Tvůrci jakoby si odškrtávali položku po položce v seznamu a bylo jim úplně jedno, jak to na diváky bude působit. Paul W. S. Anderson má pro někoho hodně lákavý vizuální styl, scénáristé znovu předkládají masivní útok na divákovu inteligenci, Milla stále kosí nejrůznější havěť „nádherně“, otázkou však zůstává, zda to chce divák zažít i pošesté, posedmé.. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Chápu rozčílené diváky, ale já mezi ně tentokrát nepatřím. Akce je od počátku lepší než v předchozím Afterlife a to díky pár skvělým scénám, které jsme u Residenta Evila ještě neviděli. Příběh i přes převážné negace mi nepřišel nejhorší ba naopak. Retribution nenechá diváka od začátku chladným, ale musí se trošku přemýšlet. Já se přeci jen ze začátku ztrácel a nevěděl, o co jde. Pokud divák přemýšlí, co se děje, je to jedině dobře. U předchozího dílu nešlo o nic jiného než o akci a to nebylo ono. Několik scén bylo stejně skvělých jako v Úsvitu mrtvých. Anderson se nejspíše inspiroval, ale tím lépe, udělal mi radost. Uvidíme několik dalších oblud, které jsou hodně parádní. Zombie působí daleko lépe a párkrát jsem se i dost lekl. Dojem je tedy o dost lepší než v předchozích dvou dílech a závěr je pastva pro oči. Pokud půjde další díl v kolejích tohoto a naváže se, tak se těším jak malý kluk. Jestli se tak nestane, budu rozhořčen a Anderson skončí.. 7/10 = 75% ()

Galerie (176)

Zajímavosti (26)

  • Pri rozhodovaní, ktoré nové charaktery sa vo filme objavia, mali "hlavné slovo" fanúšikovia hry, ktorí sa zhodli na postavách Leon Kennedy (Johann Urb), Ada Wong (Bingbing Li) a Barry Burton (Kevin Durand). (Steny94)
  • Americký magazín The Hollywood Reporter zařadil v roce 2012 Millu Jovovich (Alice) na druhé místo žebříčku filmových postav, které by nejlépe vedly zemi v boji proti zombiím. (JoranProvenzano)

Související novinky

Zkáza Pompejí bude sexy

Zkáza Pompejí bude sexy

27.02.2013

Ať už jste jakéhokoli pohlaví. Epos Pompeii totiž našel hlavní představitele v Kitu Haringtonovi (Jon Sníh ze Hry o trůny) a Emily Browning (kočka ze Sucker Punch). Kit si zahraje otroka bohatého… (více)

Reklama

Reklama