Reklama

Reklama

Partička

(pořad)
Česko, 2011, 82x35 min

Režie:

Dano Dangl

Scénář:

Dano Dangl

Účinkují:

Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Ondřej Sokol, Dano Dangl, Tatiana Dyková, Petr Vacek, Lucie Bílá, Vojtěch Dyk, Jan Maxián, Jakub Prachař (více)
(další profese)

VOD (1)

Zábava tak hustá, že by se dala krájet! Pánové G & S se poprvé na Primě představí v improvizační show, ve které se ovšem sami budou stávat „oběťmi“ svých kolegů. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze „Suchoše a Geni“. A jak takové trápení bavičů vypadá? (TV Prima)

Recenze (856)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Dávám pouze 2 hvězdy (50%) zásluhou počátečních epizod. Herci zvládli udržet vtipnou stěží první sérii a nebo dokonce jen několik počátečních dílů. Následně úroveň pořadu velmi strmě klesá a vtipy se opakují a hry se zhoršují. Přičemž ze všeho nejhorší je, když se hlavní představitelé pokouší o nějaké druh umění. Velmi často ve stylu básně či zpěvu (to je tak hrozné, že pak hned přepínám). Naopak nejlepší hrou je ,,jedno slovo". To však šlechtí jen toho, kdo hru vymyslel, jelikož to zvládne hrát s prominutím každý debil a stále to bude vtipné. Edit 16.03.2021: Teda ty novější díly už hraničí s odpadem, náhradníci jsou zoufalí, hosté nezajímaví a tak nakonec upravuji hodnocení na 20%. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Ne, že by zúčastnění neměli smysl pro humor, ne, že by čas od času nespáchali něco opravdu vtipného nebo povedeného... Prakticky pořád z té party ale cítím odér nováckých estrád, vidím podlézání latěk místo jejich přeskakování a jsem svědkem šaškovství tam, kde bych raději viděl klaunství. Celkový dojem: 25 %. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen pár scének na YT, ale bavil jsem se dokonale. I kdyby to ostatní bylo slabší, tak tohle mi bohatě stačí, abych vysolil takové to hodnocení. Ti co to zatracují jsou neskuteční ignoranti, protože tenhle pořad (seznamka, blázni, abeceda) dokáže jako jeden z mála opravdu pobavit. Suchánek a Genzer se tam hodí jak prdel na hrnec, tihle dva jsou zárukou dobré zábavy, Sokol mě taky překvapil. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Přesně toto mi na obrazovkách chybělo! Naprosto si mě tihle čtyři magoři získali. Improvizace je co se týče humoru jedna z nejmocnějších zbraní a když se k tomu ještě přidají čtyři fajn šprýmaři a pár dobrých námětů na hry nemám tomu absolutně co vytknout. Zatím viděny všechny díly a netrpělivě čekám na další. P.S. Ondra rocks! Edit Tak s novými epizodami to jde do háje, vynucené osahávání ostatních navzájem, především ze strany Geni, mi začíná lézt na nervy. A i to, že se z toho stává mainstream. 70% ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě ne všechny scénky a hry se vydaří, ale i tak je tenhle improvizační pořad na solidní úrovni a dává trochu vzpomenout na legendární "lábusovsko-kaiserovskou" Ruskou ruletu. Ta je sice koncepčně jinak pojatá, ale kvalitních improvizačních projektů je v TV zoufale málo, tudíž lze Partičku jako jakousi vzdálenou praneteř z pátého kolena bez problémů označit. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (42)

  • Marián Čurko má v obou Partičkách, české i slovenské, na starost hudbu i zvukové efekty. Je také znám svými různými převleky, kdy používá na každé představení jiný oblek. Jeho výtvorem je i úvodní znělka. (konvax)
  • V roce 2012 se v hudební anketě Český slavík Mattoni 2012 (2012) umístnila většina aktérů pořadu na předních příčkách. V kategorii zpěváků skončil Ondřej Sokol na 24., Igor Chmela na 35., Michal Suchánek na 36. a Richard Genzer na 39. místě. Marián Čurko obsadil 18. místo v kategorii slavíci bez hranic a všichni společně jako Los Rotopedos skončili 12. v kategorii skupin. (Olík)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama