Reklama

Reklama

Partička

(pořad)
Česko, 2011, 82x35 min

Režie:

Dano Dangl

Scénář:

Dano Dangl

Účinkují:

Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Ondřej Sokol, Dano Dangl, Tatiana Dyková, Petr Vacek, Lucie Bílá, Vojtěch Dyk, Jan Maxián, Jakub Prachař (více)
(další profese)

VOD (1)

Zábava tak hustá, že by se dala krájet! Pánové G & S se poprvé na Primě představí v improvizační show, ve které se ovšem sami budou stávat „oběťmi“ svých kolegů. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze „Suchoše a Geni“. A jak takové trápení bavičů vypadá? (TV Prima)

Recenze (856)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Výborná improvizační show na Primě, zpracovaná hodně podobně podle slovenské verze. Pořad spočívá na improvizaci čtyř herců při různých hrách. Stejně jako na Slovensku pořadem provází Daniel Dangl ( tlemí se jak žába) nejméně sympatický a nedává celkově dobrý dojem celému představení. Účinkující: Michal Suchánek, Richard Genzer, Ondřej Sokol a Igor Chmela. Občas se v pořadu objeví i pozvaný host. Lepší verze oproti slovenskému pořadu a to hlavně díky Genzerovi a Suchánkovi. / Viděné epizody z roku 2011-2014 *103.dílů / ( Hodnocení: 9/10 ) ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Dávám pouze 2 hvězdy (50%) zásluhou počátečních epizod. Herci zvládli udržet vtipnou stěží první sérii a nebo dokonce jen několik počátečních dílů. Následně úroveň pořadu velmi strmě klesá a vtipy se opakují a hry se zhoršují. Přičemž ze všeho nejhorší je, když se hlavní představitelé pokouší o nějaké druh umění. Velmi často ve stylu básně či zpěvu (to je tak hrozné, že pak hned přepínám). Naopak nejlepší hrou je ,,jedno slovo". To však šlechtí jen toho, kdo hru vymyslel, jelikož to zvládne hrát s prominutím každý debil a stále to bude vtipné. Edit 16.03.2021: Teda ty novější díly už hraničí s odpadem, náhradníci jsou zoufalí, hosté nezajímaví a tak nakonec upravuji hodnocení na 20%. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kdybyste mohl být odmocninou jakéhokoliv čísla, jaké číslo by to bylo?" Zadejte mi jakékoli téma, dejte mi dvě sekundy na přípravu a já vám předvedu skok přes vyděšeného koně nadél. Na víc nemám a tak musím ocenit tuto čtveřici za jejich schopnosti. Nejsou to sice žádní mistři světa v improvizaci, ale občas trefí do černého a já přežiju i jejich občasné trefy do hnědého. Já zkrátka Partičku nevyhledávám, ale když už na ni přepnu, tak ji zásadně nevypínám. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Nakonec dávám 4 hvězdičky. Hodně často je to vtipný a hlavně si cením odvahy a víceméně originality na čs televizicích - moc improvizovaný komedie tu u nás rozhodně nemáme a tohle je dobrý. Genzer a Suchánek mě tu taky konečně překvapili o svých kvalitách - v TeleTele a ostatních jejich produktech to přece jenom trochu pokulhávalo, tady je vidět, že nepřipravenost jim dala docela novej rozměr. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Chtělo by to více improvizačních show ať je s čím porovnávat. Určitě musím pochválit vtipnost a originalitu úkolů (třeba hry Žánry nebo Abeceda jsou velmi zdařilé) a i partička se snaží a nesklouzává k vyloženým trapnostem. Škoda jen, že bylo natočeno tak málo epizod. 60% EDIT: Tak po dalších epizodách, které TV Prima odvysílala a pořád ještě vysílá zvedám hodnocení na 4*, taky se přiřazuji k obdivovatelům Ondřeje Sokola, tomu to jde. Mimochodem, když jsem se zmiňoval o Abecedě a Žánrech, netušil jsem, že přijdou hry typu Seznamka, Party a Blázni - ty jsou teprve povedené. 70% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (42)

  • Dano Dangl vystupoval i ve slovenské verzi pořadu Partička (od r. 2009). (vojtaruzek)
  • V listopadu roku 2012 splnila televize Prima fanynce Denisce sen, když jí umožnila osobně se setkat s Partičkou. (konvax)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama