Reklama

Reklama

Partička

(pořad)
Česko, 2011, 82x35 min

Režie:

Dano Dangl

Scénář:

Dano Dangl

Účinkují:

Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Ondřej Sokol, Dano Dangl, Tatiana Dyková, Petr Vacek, Lucie Bílá, Vojtěch Dyk, Jan Maxián, Jakub Prachař (více)
(další profese)

VOD (1)

Zábava tak hustá, že by se dala krájet! Pánové G & S se poprvé na Primě představí v improvizační show, ve které se ovšem sami budou stávat „oběťmi“ svých kolegů. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze „Suchoše a Geni“. A jak takové trápení bavičů vypadá? (TV Prima)

Recenze (856)

CaptainNor odpad!

všechny recenze uživatele

Jestliže je tohle výsledek naší touhy a víry v lepší zítřky na kulturní frontě v roce 1989 a stav českého humoru a televizní zábavy, potom pán Bůh s námi! Pokud si zasloužím trest, že to hodnotím na základě pouhých vteřinových upoutávek a žádný díl jsem ani neviděl, pak Pomo do toho. Hrdinsky ho přijmu ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že se takovejhle formát objevil na televizních obrazovkách, je to zase něco novýho a svěžího. Viděl jsem ale nějaký díly a pár sestřihů na youtube a zjistil, že tomu něco chybí. A to hlavně pořádní kvalitní herci, komici, nějakej skutečně dobrej a vtipnej fresh herec, kterej skutečně bude bavit a nebude to stahovat někdy až do trapnosti. To splňuje možná tak Sokol. Chmela je suchej a u jeho gagů jsem se nazasmál ani jednou. Úplně dolů to ale stahujou okoukaní Genzer se Suchánkem, protože u nich se nedá smát už tuplem. Už po pár sezonách TELE TELE to nebylo ono, ale teď je to prostě bída a vrchol trapnosti, to ať se na mě kluci nezlobí. S výběrem her tak nějak problém nemám, jsou fajn. Ale dokud tenhle pořad bude okupovat tohle obsazení, dál už na to koukat nebudu a svoje hodnocení nechám na současnejch dvou hvězdičkách. ()

Reklama

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč je Partička přesouvána stále na pozdější vysílací čas, když začíná být čím dál oblíbenější.Jinak výborná show, která ukáže, kdo je doopravdy dobrý herec schopný improvizace v každé situaci. Dle mého názoru to v tomto ohledu vyhrává Ondra Sokol na plné čáře. Jen škoda, že jsou účinkující stále stejní, ráda bych viděla i jiné české či slovenské improvizující herce. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Nesledovala jsem slovenskou verzi a své mezery nehodlám dohánět, ale na tomto pořadu jsem si v prvních asi tak dvou letech vypěstovala regulérní závislost. Jsem obrazně řečeno odkojená humorem z "Tele Tele", ale improvizační masakry všech zúčastněných pánů (Táňu nepočítám) byly nesrovnatelně lepší. I při opakovaném zhlédnutí jednotlivých scének mi tečou slzy smíchu (nebo mě aspoň chytá křeč), kvalita jednoznačně díl od dílu stoupala (stejně jako okruh fanoušků). Kromě Čurka mi přirostli k srdci všichni zúčastnění (pro Ondru mám i v jeho dalších projektech velikou slabost), zvykla jsem si i na Dangla, ten nakažlivý smích časem dostane každého. Nedoporučuji při sledování těch prvních dílů jíst, mohli byste se zadusit smíchy. Několikrát jsem také navštívila živá vystoupení, která mi jistě zaručila o mnoho let prodloužený život. Chlapce ale bohužel potkal stejný osud jako jejich slovenské kolegy, pořad byl zrušen. Přiznám se, že mi v televizním programu nechybí, jelikož díly posledních dvou "sezón" už postrádaly prvotní atraktivitu a neotřelost. Objektivně bych měla minimálně o * hodnocení snížit, ale strávila jsem s "Partičkou" moc hezké časy a kultovní improvizace jako byly první Geňovy seznamky si vždycky ráda připomenu. ()

Drunk_Queen 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že zezačátku stála tahle Partička docela za nic, dokonce přišlo zrušení. Ale po obnovení se všechno zázračně vylepšilo a já se u každého dílu neskutečně bavím. Zkrátka kluci zrajou jako víno a Partička je čím dál tím lepší. Suchánka, Genzera, Sokola a Chmelu v improvizování řídí Daniel Dangl, kterého dost očividně baviči rádi nutí říkat "ř", které Dangl jako Slovák nijak zvlášť nezvládá. Častý smích nad improvizací, kostýmy, špatnou výslovností a nad bůhvíčím ještě mě nutí očekávat další díly a sledovat dál a dáál :). Hlubocí intelektuálové se asi nepobaví, ale já vždycky slzím smíchy. Ano jsem omezenec :D. 95% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (42)

  • Ondřej Sokol spolupracuje se komickou dvojicí Suchánek a Genzer již delší dobu. Režíroval například pořady Tele Tele (od r. 2000) a Mr. GS (od r. 2008). Po jejich boku se však objevil až v tomto pořadu. (Blz2g)
  • Při hře na téma blázni Richard Genzer vůbec neuhádl zadání "Když všichni sedí - dělá psa". Tato hra nebyla odvysílaná, protože se hrála na letním festivalu, kde Genzer hádal 3 hodiny, načež byla hra ukončena. (DexMASTER094)
  • Nesestříhané hry, kde hádá většinou Richard Genzer, mají povětšinou cca 90 minut, ovšem někdy se hádání může protáhnout i na mnohem déle. (DexMASTER094)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama