Reklama

Reklama

Tajemství kruhu

(seriál)
  • USA The Secret Circle (více)
USA / Kanada, (2011–2012), 15 h 21 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Andrew Miller

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Britt Robertson, Thomas Dekker, Phoebe Tonkin, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Gale Harold, Natasha Henstridge, Chris Zylka, Ashley Crow (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh o mladé čarodějce, která se přistěhuje do nového města, kde jak zjišťuje, není čarodějkou pouze ona. Navíc jak se zdá, je součástí tajemného klanu a hlavní postavou ve staletí trvající bitvě dobra se zlem. Na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala také Upíří deníky. A stejně jako u Upířích deníků, za převedením na televizní obrazovky stojí Kevin Williamson. (lost815)

(více)

Recenze (118)

Evii.B 

všechny recenze uživatele

Pilot na tom byl asi podobně jako pilot Upířích deníků, no prostě žádná sláva. Jenže tohle tak pokračuje a každým dílem je to horší a horší. Celý příběh je neuvěřitelná slátanina, žijící jen na velkém tajemství co se událo před lety. Hlavní hrdinka mi je vyloženě nesympatická a ostatní "vystajlovaní" čarodějové taky nenadchnou. Jedině snad kvůli Phoebe Tonkin jsem vydržela koukat do vánoční pauzy, ale od té doby už jsem neviděla ani jeden díl a asi se k tomu už nedokopu. Existují desítky vynikajících seriálů, na (pod)průměrné nemám čas ani náladu. Myslím, že seriálu také uškodilo, že byl opravdu očekávany a plno propagačního materiálu bylo zvečejněno už několik měsíců před premiérou. Stal se tak z toho velice nadějný a velmi očekávaný seriál, který byl asi pro dost lidí zklamáním... ()

Stirek45 

všechny recenze uživatele

Asi nutno dodat, že tento seriál není můj nejoblíbenější. V první řadě jsem se na něj podívala jen proto, že je zfilmovaný na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala můj oblíbený seriál The Vampire Diaries. Ale rozhodně není tento seriál špatný. Myslím si ale, že alespoň tři hvězdy si určitě zaslouží ;). ()

Reklama

Avari.73 

všechny recenze uživatele

Stejně jako Life Unexpected, i tady je seriál táhnut především okouzlující Brittany Robertson, ostatní postavy jsou upozaděné, což je jen dobře - hlavně bych úplně oželel Adama, který je neuvěřitelně vtíravý (možná je to dáno samotným hercem, jenž je až šamponovsky přeslazen ala Edward ze Stmívání). Po prvním díle mírné rozčarování, ale postupně začala atmosféra houstnout a děj nabírá obrátky. Je mi jasné, že ne každýmu se může výtvor od CW líbit, ale nechápu, jak tomu může někdo dát jednu hvězdičku. To už je spíš zaujatost než seriózní hodnocení. Dejte tomuhle seriálu rozhodně šanci. Čekání na další díl (leden 2012) bude těžké. ()

Kailo 

všechny recenze uživatele

Čichám tu Televizní verzi Twilight s vizualitou Vampire Diares, akorát s čaroději. Hned v úvodu víme, kdo jsou záporáci, takže nějaký další cliffhanger v podobě - " To celou dobu ty, jak si mohl?!", mi už opravdu ten "whou" pocit nenahodí. Každopádně, něčím si čas na nového House krátit člověk musí a toto nabízí zajímaví hudební doprovod, krásné záběry, krásnější herečky a relativně nudnou a očekávanou dějovou linku. Pilot zatím za 60% [HD] ()

Nerhinn 

všechny recenze uživatele

Moje naděje, že stejně jako u sesterských Vampire Diaries se to po nějakých deseti dílech zlepší, nebyly vyslyšeny. Děj není, nikdo z hrdinů mě nezajímá, kromě odporu k některým z hlavních postav necítím vůbec žádné emoce. Přitom kdyby se seriál držel hororového dílu s mrtvým dědou, mohl by být celkem snesitelný. ()

Galerie (181)

Zajímavosti (7)

  • Pilotní díl „unikl" 3 dny před odvysíláním. (Dlee)
  • V knižní sérii má postava Cassie Blake, kterou v tomto seriálu představuje Britt Robertson, hnědé vlasy. V seriálu je má však blond. K podobné změně, ale opačně, došlo seriálu Upíří deníky (od r. 2009). Obě knižní série napsala Lisa Jane Smith. (BLANIK.)
  • V knize se kruh sestavuje ze 12 lidí, ovšem v seriálu se sestavuje pouze ze 6 lidí. (Dlee)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno