Reklama

Reklama

Tekken: Blood Vengeance

  • Japonsko 鉄拳 ブラッド・ベンジェンス (více)

Obsahy(1)

Anna Williams, jež pracuje pro G Corporation, pošle čínskou školačku Ling Xiaoyu jako špionku na střední školu do Kjóta, aby tam zjistila co nejvíce o studentovi jménem Shin Kamiya. Annina sestra Nina, která pracuje pro rivalskou korporaci Mishima Zaibatsu, však má o studenta také zájem a vyšle do stejné školy humanoidního robota Alisu Bosconovitch. Xiaoyu a Alisa se potkají a skamarádí hned první den, ani jedna z nich však netuší, že jsou ve škole ze stejného důvodu. (Raztubyl)

(více)

Recenze (49)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Sice asi nadhonucuji, ale Tekken je pro mě srdcová záležitost a po šíleně-odporném hraném filmu, výborná zpruha :) Animace dokonalost sama o sobě!!!!! Příběh vcelku klasika, bitva mezi Mishimi na prvním místě. Ok to mi nijak zvlášť nevadí, ikdyž mám i jiné oblíbené postavy! Pro mě osobně zajímavý výběr hlavních postav, Lin Xiaoyu - mám ji rád a navíc byla docela sexy, Alisa - tu rád rozhodně nemám a jako charakter v T6 jí bytelně nesnášim!!!! Sice mi filmu tolik navadí, ale nemáte k ní vztah! Boje samotné byly vcelku slušné, zvláště se mi líbilo, že konečně u jednotlivých charaterů poznávám jejich bojový styl. Samozřejmě mi chyběla hromada jiným postav Marshall Law, Paul Phoenix, Lei Wulong, Eddie Gordo a Bryan Fury, ale věřím, že se dočkáme dalšího filmu a tam tito zmiňovaní jistě budou! Pro mě rozhodně požitek!!!! ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Plus je určitě to, že se zde potkáme s několika postavami z herní série. Bohužel na Leie nedošlo. Příběh je vcelku fajn a dlouho bavil. Ke konci už se jednalo o nastavovanou kaši, ale dalo se to. Tekkena jsem hrál pouze trojku a Tag Tournament, takže neznám ani zdaleka příběh, ale vím, že rodina Mishimových asi společné vánoce neslaví. Bylo mi proto jasné, že příběh sem zabrousí. Nečekal jsem ale, že až v takovém měřítku. Celkově je to podívaná na jeden tah a víckrát nebude třeba 60 procent. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Příliš zaměřené na Xiaoyu, většina ostatních postav tu aní není, nebo k nim film přistupuje hodně odměřeně. A co je nejhorší, film podle bojovkové hry není skoro vůbec akční v tom pravém Tekkenovském smyslu. Největším a skoro jediným kladem tohohle kousku je skvělá animace, ale k čemu to je, když příběh stojí za ranní stolici. Hraný Tekken vítězí na plné čáře. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv herní sérii prakticky neznám, hraný Tekken se mi docela líbil. Teď je tu animovaný Tekken, který ukazuje nové možnosti v animaci filmů a prakticky nemá s předchozím hraným filmem nic moc společného, až na pár postav. Epické a typicky japonské finále spolu s krátkým dodatkem uprostřed závěrečných titulků slibuje pokračování a už jen kvůli tomu dechberoucímu zpracování v to také doufám. Příběh za 3*, animace za 5*, celkově za 4*. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Zvídavá kamera perverzně klouže do podhledů, ze kterých je dívenkám vidět pod sukénky. Animace by mohla být lepší, kolemjdoucí vypadají, jakoby zabloudili z některé starší verze Sims. Na film podle herní mlátičky je tady překvapivě málo bitek a moc dlouhých monotónních zlodušských projevů. Snaha distancovat se od hrané adaptace se cení, ale ani heroická panda nepomůže, aby nezůstalo jenom u ní. Zlatý Mortal Kombat, i když v něm chyběly ty podvazky. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Film byl vydán společně s hrou "Tekken Tag Tournament" a demoverzí "Tekken Tag Tournament 2" jako kompilace na jednom blu-ray disku s názvem "Tekken Hybrid" exkluzivně pro PlayStation 3. (Liger)
  • Film byl vydán společně s hrou "Tekken Tag Tournament" a demoverzí "Tekken Tag Tournament 2" jako kompilace na jednom blu-ray disku s názvem "Tekken Hybrid" exkluzivně pro PlayStation 3. (Liger)
  • Katsuhiro Harada, producent filmu a jeden z tvůrců herní série, v rozhovoru přiznal, že jedním z cílů tvůrčího týmu bylo co nejvíce film odlišit od staršího neúspěšného hraného snímku Tekken (2010). (Raztubyl)

Reklama

Reklama