Reklama

Reklama

Po prvním masakru v roce 1974 se podezření obyvatel městečka obrátilo proti rodině Sawyerových. Rozvášněný dav dům Sawyerových obklíčil, vypálil a celou rodinu do posledního člena vyvraždil. Když se o několik desítek let později dívka jménem Heather dozví, že po své babičce zdědila nemovitost v Texasu, rozhodne se společně s několika kamarády vyrazit na výlet a svůj nově nabytý majetek si prohlédnout. Po příjezdu zjišťuje, že zdědila velkolepé sídlo. Hrůza, která se ukrývá ve sklepení, na své objevení ale teprve čeká. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (391)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tak ne vyloženě všecko tu bylo na ztrestání tupou motorovkou. Zaujalo mě prvních deset minut, kdy byl v hlavní roli zadek v červených kraťáskách a deset minut posledních, kdy se zas do popředí dostalo sedm párů žeberních hrdé majitelky dámské košile bez knoflíků. Výborná věc, která chlapům jistě pomůže stlačit čas pod tři minuty hravě. Zbytek ovšem obsahoval skutečně všechna 3D: Debilní, Dementní a Daleko horší, než špatně namazaný řetěz. P.S: Skvělá reklama na dlouhověkost motorových pil. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych vidět Sašin psychologický rozbor, protože nic, co v tomhle filmu udělá (a od půlky už tuplem) nedává ani trochu smysl. Nejvtipnější momenty jsou samozřejmě veškerá klišé jako "máme otevřenou bránu, auto nestartuje, ale my z něj přesto nevylezeme" a "honí mě cápek s motorovkou, a tak vylezu na ruský kolo", plus tuna obligátních bezdůvodných pádů. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo znesiteľné. Herečky sú pekné a "urastené" a príbeh sa sympaticky snaží o trochu iný pohľad na známy príbeh. Úvodné titulky rekapitulujúce Hooperv originál sú vyslovene skvelé. Horor má atmosféru a pomerne rýchlo odsýpa, len škoda že sa občas snaží hrať na napätie (tupý policajt stopujúci krvavú stopu) či na gore (v dnešnej dobe pri pílení tela očakávate, že vylezie nejaké to črevo), čo sa moc nepodarilo. Je to škoda, pretože všetky chyby v tomto filme sú (boli) ľahko odstrániteľné (zbytočné situovanie do času Halloweenu). Vzhľadom na existenciu TCM: NEXT GENERATION a TCM: THE BEGINNING mi táto Píla prišla príjemne priemerná. Scéna po záverečných titulkoch zanechá sympatický pocit... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak a pro mě Texaský masakr skončil. Neříkám že to bylo špatné ale už to nemá grády a navíc Leatherface vypadá strašně komicky a hlavně nestrašidelně. Nápad byl rozhodně zajímavý a já se těšil že uvidím prakticky hned to co se dělo po prvním originálním dílu. Byl to zajímavej námět, ale bohužel naprosto pohřbený režisérovou sterilitou. Ascénář i když byl zajímavý tak měl tolik děr a nedodělků že se mi chtělo brečet(a při tom nad takovýma věcma většinou mávnu rukou). Další velkou nevýhodou je to že film postrádá základní ingredience téhle série. A to krve je žalostně málo, atmosféra neexistuje a syrovost je naprosto na ústupu. Takže nám zbylo jen průměrné vraždění a slabý podprůměr týhle pily.Třetí hvězdu dávám za cameo Hansena. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tohle se nikdy nemělo stát. Tak neuvěřitelně debilní film (a tím myslím sakumprásk celá zápletka, nejenom dílčí "nelogické" chování postav, které je v hororech běžné), že ho snad nemůžou ocenit ani ti diváci, kterým nedělá problém při sledování zcela vypnout mozek. Luessenhop by měl jít do vězení za brutální znásilnění Hooperovy klasiky, nejlíp na doživotí. Hodnocení tentokrát zesubjektivizuji směrem dolů, ale nemůžu si pomoct, už dlouho mě něco takto nenaštvalo. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (30)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 34,3 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 47,3 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama