Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (178)

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Sledovalo sa to príjemne, napriek protivným policajtom a priateľovi. Trochu spoileroidne: Nebolo ponechané veľa priestoru pre pochybovanie o jej príčetnosti. Nechápem len ten plán zloducha. Šanca, že by sa stretli tam kde on chcel, bola prakticky nulová (papierik v triedenom odpade pri dome vyložene pobavil). ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Tákže .... díra plná mrtvol? Pokud vím, jen odněkud ze země vytáhla kus kosti a zbytek si jen tak domyslela. proč by měla být do zítra mrtvá? A co to mělo být za výkony? I já sama bych tu policajtku zahrála lépe a jak bych si z patra vymýšlela historky, proč hledám starého známého či nemocného dědečka ... A proč má vraha hledat do dvanácti? Neřekla bych, že obsah tak docela sedí, to bych tam spíš uvítala verbalův mňamkózní komentář. A jako film to také stálo za hovno, jen se mi celkem dobře dívá na Seyfriedku. ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Zmršený thriller, kde sa človek nedočká žiadneho nečakaného zvratu, prekvapivého odhalenia vraha, ba ani len poriadneho zúčtovania s ním. Amanda len jazdí po meste, za pätami polícia, a na vlastnú päsť odškrtáva stopy smerujúce k únoscovi. Jej snahe nemôžem uprieť istú napínavosť a slušné tempo, no rutinnosť celého príbehu a hlavne najmenej uspokojivé finále ako som v poslednej dobe videl, ťahajú film hlboko pod priemer. 4-/10 ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Celkem povedený thriller. Čekal jsem rozhodně horší, protože film má na kontě 55% a komentáře jsou ve směs záporné. Mělo to dobré prvky thrilleru, stopáž přiměřená, jenom tomu samozř. chyběla větší propracovanost a lepší scénář. Ale i tak si myslím, že se to dalo bez újmy na zdraví dokoukat. Navíc jsem film viděl ve FULL HD rozlišení s dobrým zvukem, takže některé záběry pěkně vynikly. 66% ()

Gary 

všechny recenze uživatele

AMANDA má papíry na hlavu a ŘÁDÍ po městě S OSMATŘICÍTKOU na vlastní pěst. Ona ví, že jí UNESL sestru stejný chlapík, který jí před léty trýznil v jámě. Policie zase ví, že ta holka je blázen, nikdo neunesl JEJÍ SESTRU a nikdo neunesl ani jí před léty. Hm. Amanda běhá po ulicích a honí důkazy. Tu ohrožuje pistolí zámečníka, tu domovníka, potom zase prchá před policejní hlídkou. NIKDO JÍ NEZASTAVÍ a ona si chce dát bez jakékoli opatrnosti dostaveníčko s vrahem, který možná ani neexistuje.... Zase jeden průměrný thriller s hromadou nelogických chyb a neuvěřitelného jednání postav, navíc s průměrnými herci (Wes Bentley je konečně tam, kde mu to sedí - na pozici třetích houslí). Kdo však chce vidět tuhle mladou okatou herečku, jak vyšetřuje, rozčiluje se a tahá na každého zbraň, je to film pro něj. Ale pozor: NESVLEČE SE! ()

Galerie (65)

Zajímavosti (8)

  • Powers (Daniel Sunjata) hovorí Hoodovi (Wes Bentley), že ak chce baliť ženy, mal by sa stať hasičom. Toto je pravdepodobne odkaz na to, že Sunjata hral niekoľko sezón hasiča v seriáli Zachráň ma (od r. 2004). (Arsenal83)
  • Celý film bol natočený v meste Portland v americkom štáte Oregon. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama