Reklama

Reklama

Půjčovna masa - Série 1

(série)
USA, 2018, 9 h (Minutáž: 46–67 min)

Tvůrci:

Laeta Kalogridis

Předloha:

Richard Morgan (kniha)

Hudba:

Jeff Russo

Hrají:

Joel Kinnaman, Fraser Aitcheson, Alyson Bath, Daniel Bernhardt, Will Yun Lee, Michelle Lee, Hannah Rose May, Chris McNally, Bruce Blain, Antonio Marziale (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

V době, kdy jsou těla pouze skořápkou pro duši, je oživený rebel, který musí vyřešit zapeklitou vraždu. V sázce je hodně. (Netflix)

Recenze (53)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Inu, nijak odvázaný z tohoto seriálu nejsem a rozhodně ho nepovažuju za nic výjimečného. Půjčovna masa je věc, kterou stačí vidět jednou, protože o žádnou velkou seriálovou událost se rozhodně nejedná. Má vynikající vizuál (ten bladerunnerovský svět je naprosto úchvatný), geniálního Kinnamana v hlavní roli, výtečnou postavou Poea, majitele hotelu Havran, skvělou atmosféru, zajímavý děj, luxusní akční scény... prostě fajn cyberpunková záležitost, ale ani jedno není nic, z čeho bych si vyloženě sednul na prdel, ovšem ani chvíli jsem se nenudil, což je u takové látky rozhodně plus. Druhá půlka je rozhodně lepší, než ta první. 75%. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Občas se Netflixu nedají upřít kvality a chuť zariskovat. Zde se spojilo vše dohromady. Dali totiž zelenou projektu, který se svým kyberpunkovým nádechem vyjímá všemu, co si dokážete představit pod pojmem sci-fi a navrátil se atmosférou k době kdy vznikaly takové pecky jako Blade Runner nebo Total Recall. Takeshi Kovacs je sakra zajímavá postavička a pokud zde přijmete pár zásadních pravidel, jako že jej může hrát několik herců (hereček) naráz, tak si užijete poměrně zajímavou, originální a neonem nasáklou detektivku, která nemá obdoby. Jen škoda, že seriál má deset dílů, některé díly se neskutečně táhnou. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První sezóna ode mě dostala čtyři hvězdičky, ale pátá nebyla úplně nereálná, snižoval jsem hodnocení spíše za součet drobností, protože série se mi celkově hodně líbila. Námět se mi sice nejevil jako příliš originální, ale zpracování mě rozhodně potěšilo. Pravda, některá jména mě poněkud zaskočila (Takeshi Kovacs, Gottfried Saito), ale na druhou stranu, proč ne, že jo? Chybou bylo, podle mého názoru, obsazení Dichen Lachman do role Reileen Kawahary, jí bych opravdu ani chvilku nevěřil, že není na temné straně Síly. Co mě fakt bavilo, bylo prostředí, svět budoucnosti se tvůrcům povedl a do hotelu U Havrana bych se z fleku nastěhoval, tam by se mi líbilo. První řada si prakticky po celou dobu dokázala udržet kvalitní atmosféru, akční scény byly na slušné úrovni a příběh mě skutečně bavil. Už se těším na pokračování. // Nemůžu si pomoct, ale Renée Goldsberry jako Quellcrist Falconer, mi neuvěřitelně připomíná Citru Talugmai z FC 3. 4*+ ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výživná, nekompromisní vysokorozpočtová sci-fi si nebere servítky a neohlíží se na přístupnost, zároveň ale ani na diváka. Zorientování se v předloženém bladerunnerovském světě totiž trvá skoro tak dlouho, jako setřídění komplexního, značné množství vláken (a postav v měnitelných pouzdrech) provazujícího cyberpunkového případu – tedy 10 napínavých, profi natočených, vizuálně vypentlených, podněty zahlcených a myšlenkově překombinovaných epizod. ()

hEROic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přes vlažný rozjezd nakonec skvělej sci-fi seriál! Zde vychvalovaný Joel Kinnaman mi nesedl jako dlouho nikdo další, skoro jsem to kvůli němu po pár dílech vzdal. Musím však dodat, že v druhé půlce jsem byl nadmíru spokojený. Obrovská pochvala za neskrývanou brutalitu i nahotu. Příběh a zpracování super. 80% ()

Galerie (86)

Reklama

Reklama